Reacties voor: ‘Apple TV steeds minder leverbaar in verband met nieuwe iPad’

De Apple TV wordt volgens Appleinsider steeds minder geleverd bij bepaalde winkels. Dit zou er op kunnen wijzen dat er tijdens Apple's evenement op 7 maart naast een iPad 3, ook een nieuwe Apple TV wordt aangekondigd.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 18 reacties

  1. Was er niet in oktober al een nieuwe gekomen?

  2. Ik had de BCC gebeld over de apple tv 2 en vroeg of ze hem nog hadden in de buurt en dat hadden ze niet. Toen vroeg ik waneer ze hem weer zouden krijgen. En ze zeiden dat ze hem niet meer kregen ivm een nieuwe versie!!!! De atv3 komt dus zeker binne afzienbaren tijd! Het was wel een domme telefoniste want toen hoorde ik ook de achter grond een man zeggen dat ze dat niet had mogen zeggen! Haha mooi om er zo achter te komen dat die er aan komt!

  3. @Remco: Nee, de Apple TV is voor t laatst uitgekomen in september 2010. Waar jij het over hebt is waarschijnlijk de Nederlandse release datum. Dit heeft zo lang geduurd omdat je er lange tijd nog niets mee kon omdat je nog geen films kon huren in de NL iTunes Store.

  4. ‘One More Thing’

    AppleTV3. A HDMi stick, not bigger than the smallest USB stick.

    Zou toch top zijn, een stick ter grote van een USB stick die je overal mee naar toe kan nemen om the mirroren. Prik hem in een HDMi poort en je hebt AirPlay.

    Laat iPad 3 maar komen, deze week onze 2 iPad 1’s verkocht.

  5. Ik zit nu in Amerika (Florida) en ik merk niets van een moeilijk leverbare Apple TV.
    De schappen staan er nog vol mee, en ik heb er zelf ook al 4 ingeslagen voor mezelf en familie.

  6. @Mark: Lol, je wilt liever de oude voor dezelfde prijs? Ik hoop iig dat je niet vaak in de US komt, zodat je binnenkort de nieuwe zou kunnen halen

  7. Ik hoop naast de verwachte iPad3 op een Apple tv3. Pas een nieuwe led tv, dus de nieuwe itv zou mooie aanvulling zijn. Had hen al gekocht zou er geen verwachting zijn van een opvolger. Maar lege schappen en verminderde voorraad? Moet toch iets zeggen!

  8. Ik vond het al zo raar dat ze bijna nergens meer te verkrijgen waren. Was laatst een paar winkels langsgegaan en die hadden er allemaal geen enkele meer

  9. Bij de Mediamarkt ook uitverkocht

  10. Bij de Icenter zeiden ze dat het 4 week kon duren. Online had ik hem na 1 dag al thuis.

  11. Lol tmobile heeft alles opgekockt om ze weg te geven bij 2 jarige online adsl abo. Lol.

    Ik ben echt benieuwd wat er binnenkort naast ipad 3 wordt aangekondigd

  12. Iets nieuws komt er altijd!

  13. @Errornl:
    Uhmm, JA ik heb liever de oude dan de nieuwe, de nieuwe kan een lange tijd duren voordat ie gejailbreakt wordt en dat is nou precies de reden waarom ik de oude wil… Jailbreak+Apple TV Black+XBMC=geweldige mediaspeler

  14. Ik heb er een besteld via online middels een verlenging van mijn abo maar tot op heden niets gehoord, misschien hebben ze ze daar ook niet meer op voorraad, ik toch eens bellen.

  15. Sommige winkels zitten zonder, maar er zijn er ook waar de AppleTV nog vlot verkrijgbaar is (zelfs on-line). Wellicht komt er wel een update aan van de AppleTV, maar heel veel zal dat niet zijn waardoor de AppleTV2 van heden nog steeds voldoende zal zijn, misschien is het zelfs enkel maar een software-update.

  16. Hmmm..Heb ook een Apple TV 2 in bestelling staan bij de iCentre..Moet ik deze dan nog wel afnemen? Zij zeiden niks over een mogelijke nieuwe versie natuurlijk…

    Twijfel nu wel een beetje, of wachten op de nieuwe..Gaat puur om mijn macbook pro te koppelen aan mijn pana plasma…

  17. Ik weet niet wat ik met dit ding moet. Gaat zonder JB niet hoger dan 720p en kan niet eens overweg met mijn NAS. Nee, geef mij maar een echte mediaspeler.

  18. Nou lekker dan, net een gekocht. hebben we straks niks meer aan. Grrrrrrr Apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.