Reacties voor: Apple activeert single sign-on voor Apple TV-beta

Apple heeft single sign-on geactiveerd voor beta's van iOS en tvOS. Je kunt daardoor makkelijker inloggen op accounts van tv-aanbieders en streaming tv-diensten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Het is hboGO niet hboNOW. GO is voor mensen met een TV account en HBONOW is meer zoiets als Netflix.

  2. Dit is allemaal leuk en aardig, maar zolang Netflix niet geïntegreerd is, biedt deze app voor velen (waaronder ikzelf) nul extra waarde.

    Zonde, want de app zelf is heel mooi vormgegeven en goed bedacht.

  3. Op lange termijn vooruitkijkend: Onze publieke omroepen NPO 1-2-3 zouden op termijn zich hier moeten toevoegen, want deze zijn van onze belastingcenten gefinancierd.

  4. Origineel geplaatst door Sandra
    Op lange termijn vooruitkijkend: Onze publieke omroepen NPO 1-2-3 zouden op termijn zich hier moeten toevoegen, want deze zijn van onze belastingcenten gefinancierd.

    Ik denk dat mensen zonder Apple TV willen dat hun belastingcenten ergens anders aan worden besteed.

  5. ik zie niet goed in hoe dit relevant is voor ons? Single Sign on is enkel voor de VS, net als de nieuwe TV app. Of zie ik dat verkeerd?

    Als ik zie hoe TV Shows 10 jaar na de introductie van de iTunes Store nog altijd niet bij ons beschikbaar zijn, denk ik niet dat we hier snel op moeten hopen.

  6. Ah dat verklaart een hoop dat het nog niet toegevoegd was. Ik zocht me rot in de instellingen en dacht dat het alleen een Amerikaans feestje was. Ben benieuwd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.