Reacties voor: ‘Apple TV settop-box verschijnt niet in 2012’

De Apple TV settop-box zal pas na 2012 op de markt verschijnen. Gesprekken met contentleveranciers zouden ervoor zorgen dat Apple niet makkelijk het televisiekastje kan introduceren.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 4 reacties

  1. Ik zou wel een complete apple tv willen zien niet alleen een kastje. die zou ik zeker weten kopen im keeping my fingers crossed..

  2. Jammer, ik vind het echt een gemiste kans.
    Het zou een behoorlijke vernieuwing zijn wanneer broadcast, on demand en eigen content op een fatsoenlijke manier aangeboden wordt richting de consument.

    De meeste settopboxen + bijbehorende afstandsbedieningen zijn een drama en passen totaal niet bij de dure abonnementen die aangeboden worden.

  3. Origineel geplaatst door Buurtje
    Jammer, ik vind het echt een gemiste kans. Het zou een behoorlijke vernieuwing zijn wanneer broadcast, on demand en eigen content op een fatsoenlijke manier aangeboden wordt richting de consument.De meeste settopboxen + bijbehorende afstandsbedieningen zijn een drama en passen totaal niet bij de dure abonnementen die aangeboden worden.

    Als hij uberhaupt in Nederland zou verschijnen vraag ik me af of we er hier iets aan hebben. Vast geen ingang voor een Smartcard en diensten zullen op de amerikaanse markt gericht zijn.

  4. Had gehoopt dat Apple degene zou zijn die het omslagpunt zou zijn. Gebruik mijn AppleTV(3e gen) voor o.a. Netflix. Zou geweldig zijn om wat meer uitbreiding te hebben in content voor cord cutters.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.