Reacties voor: ‘Apple TV settop-box krijgt iPad-achtige interface’

Volgens The Wall Street Journal zal Apple's settop-box alle afleveringen van een lopend seizoen on demand aanbieden. Daarnaast kun je live-tv terugspoelen zonder op te nemen.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Hopelijk krijgt de ATV3 dan ook weer een update/upgrade!

  2. Zou helemaal ideaal zijn als dit dan ter vervanging van de UPC/Ziggo lompe trage kast komt.

    Ook een mooie impact voor Apple, dan hebben ze helemaal de macht over het huishouden.

  3. Dit zou perfect zijn! Dit omdat het dan allemaal lekker naadloos aansluit op mijn mac’s en iOS apparaten en daardoor ook nog eens de remote app van pas komt!

  4. Dan moeten ze wel eerst iets goeds verzinnen voor de besturing van de Apple TV, want het invoeren van woorden/tekst is tot nu toe nog een ramp.

  5. @Bram: Via de remote app werkt dat prima hoor. Je typt gewoon via je iPhone:-)

  6. Origineel geplaatst door Bram
    Dan moeten ze wel eerst iets goeds verzinnen voor de besturing van de Apple TV, want het invoeren van woorden/tekst is tot nu toe nog een ramp.

    Inderdaad, maar ik vermoed dat dat dan iets wordt in combinatie met je ipad of iphone.

  7. Zou mooi zijn alleen UPC kennende zal dit pas mogelijk zijn bij ATV10 ofzo, aangezien ze nu nog steeds niet naar een Ipad kunnen streamen. Project Horizon zou dat moeten kunnen maarja loopt ook al weer een jaar achter op schema.

  8. Origineel geplaatst door Pat
    Inderdaad, maar ik vermoed dat dat dan iets wordt in combinatie met je ipad of iphone.

    Eh, dat is er al. Zoals hierboven terecht door Gummers opgemerkt kun je met de Remote app op iPhone/iPad uitstekend teksten intikken. Werkt erg goed en intuitief.

    Dus zie probleem niet, tenminste als je ATV combineerd met een iDevice. Maar daar is hij ook eigenlijk voor bedoeld.

  9. Klinkt leuk, maar de nederlandse kabelaars hebben hun netwerk zo compleet dichtgespijkerd en nog meer. En heel nederlands: net iets anders dan de rest van de wereld… Ik zie niet snel gebeuren dat de vernieuwde AppleTV daar rekening mee gaat houden. Het zal in ieder geval een CI+ slot moeten hebben.

  10. Het is natuurlijk voor velen wel handig, toch prefereer ik gewoon de CI module in mijn nieuwe TV zelf die een lekker vlotte EPG heeft en ook programma’s kan opnemen naar externe schijf.

    Ik heb dan wel een AppleTV 3, wellicht als Apple het goed aanpakt, dat het goed gaat werken, tot nu toe kan je wegens teveel beperkingen te weinig met de AppleTV waardoor je deze slechts af en toe gebruikt voor AirPlay en meer ook niet.

  11. Het lijkt mij een leuke aanvulling!
    Eigenlijk is dit er al een beetje.
    Wappzapp is een app die ‘uitzending gemist’ content verzameld en catagorieseert. Heel erg leuk. En met de remote app en ook via airplay kan je tekst invoeren op je iphone of ipad zoals je dat gewent bent.

  12. Origineel geplaatst door RonnieD
    Klinkt leuk, maar de nederlandse kabelaars hebben hun netwerk zo compleet dichtgespijkerd en nog meer. En heel nederlands: net iets anders dan de rest van de wereld…

    Dat net iets anders dan de rest van de wereld valt wel mee: CI+ is een internationale standaard die ook in Duitsland inmiddels veelgebruikt is. DVB-C eveneens en de enctyptielaag Irdeto (Ziggo) of Nagravision (UPC) is ook niet NL specifiek.

    En overigens hoeft CI+ niet eens, er kan ook gebruik gemaakt worden van een softwarematige CAM oplossing zoals alle decoders van Nederlandse kabelaars doen. Wel moet dan DVB-C en Irdeto/Nagravision ondersteund worden en is certificatie van de kabelaar nodig. Bij CI+ is die certificatie niet noodzakelijk.

    Probleem is alleen wel dat de VS wel weer andere standaarden heeft en geen DVB-C gebruikt. Dus het is eerder de VS die internationaal afwijkt dan NL.
    Maar omdat Apple Amerikaans is zal er dus wel eerst een ATSC versie ipv een DVB-C versie komen.

  13. NASje of barebone draaien, sickbeard erop, koppelen aan tv met dlna en hoppakee 🙂 alle series en alle episodes die je wil.

  14. @shardphoenix: Het zal wel aan mij liggen, maar tijdje terug wat met Sickbeard in de weer geweest. Hij downloadt af en toe een aflevering van een serie, maar was verre van compleet te noemen. Dus moest ik toch handmatig op zoek naar tussenliggende episodes. En hoe weet Sickbeard welke bestanden hij moet downloaden? Via NZB heb je van één episode soms 6 verschillende versies (1080p, 720p, DVD-rip, Duitse audio, Franse ondertitels ingebakken, NL subs, etc.). Werkt dat bij jou probleemloos?

  15. @iNick: neem een account op NZBmatrix.com, stel SB met dat account in en hij vind alles. En versie kun je aangeven in de settings. Werkt hier perfect.

  16. Typen via remote app?
    Daar hadden ze toch ook Siri voor.
    Gewoon praten dus, makkelijker kan het niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.