Reacties voor: Apple TV krijgt update naar v6.0.2

Je kunt er de klok op gelijkzetten: als Apple een nieuwe iOS-versie uitbrengt volgt er vaak ook nieuwe firmware voor de Apple TV. Apple TV firmware v6.0.2 bevat op het eerste gezicht alleen bugfixes. Je kunt de update installeren door op de Apple TV naar het Instellingen-menu te gaan en bij het onderdeel Algemeen op […]
Lees het complete artikel → Apple TV krijgt update naar v6.0.2
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. Nee, bedankt. ATV2 blijft lekker met jailbreak.

  2. ik wil apple tv 3 kopen maar niet zonder jailbreak

  3. Ik snap nog steeds niet waarom de Apple tv gejailbrake’d zou moeten worden … (Ik snap wel waarom ze het doen), ik kan gewoon alles streamen vanaf mijn iPhone/iPad/nas naar mijn Apple tv 2 en 3 .. IK heb xbmc geprobeerd op android devies, maar zie echt de meerwaarde niet ..

  4. Happy 🙂 Deze update heeft m’n Apple TV wifi chip weer werkend gemaakt. Ik weet niet of er nog meer mensen waren met dit probleem?

  5. Origineel geplaatst door Hans
    Happy Deze update heeft m’n Apple TV wifi chip weer werkend gemaakt. Ik weet niet of er nog meer mensen waren met dit probleem?

    nee.

  6. Even iets anders ik zoek een mooi hoesje dat over de knoppen heen gaat maar niet al te dik. weten Julie misschien een hoesje

  7. @hidde: Knoppen op een Apple TV? Waar?

  8. Origineel geplaatst door hidde
    Even iets anders ik zoek een mooi hoesje dat over de knoppen heen gaat maar niet al te dik. weten Julie misschien een hoesje

    ?????

  9. Origineel geplaatst door Rembert
    Knoppen op een Apple TV? Waar?

    naar de knoppen:-)

  10. @evad1st: Omdat je dan niet eerst een film hoeft te downloaden.Bijv in icefilms klik je een film aan en hij begint te spelen, punt.

  11. Ik meen iets nieuws ontdekt te hebben in het menu: onder instellingen – beperkingen is het mogelijk om apps uit te zetten zodat deze dus niet meer getoond worden.

  12. Origineel geplaatst door Hunty
    Ik meen iets nieuws ontdekt te hebben in het menu: onder instellingen – beperkingen is het mogelijk om apps uit te zetten zodat deze dus niet meer getoond worden.

    Dat was al mogelijk 😉

  13. Hmm Thuis maar eens eventjes installeren dan.. Nu gooit ie om de 10/20 minuten de AirPlay uit…

  14. Origineel geplaatst door Hunty
    Ik meen iets nieuws ontdekt te hebben in het menu: onder instellingen – beperkingen is het mogelijk om apps uit te zetten zodat deze dus niet meer getoond worden.

    Maar natuurlijk, dat is niet nieuw, ook: als je lang op de knop duwt op een app, kan je ze ook VERPLAATSEN !

  15. Ik heb zitten slapen geloof ik… 🙂
    Iemand verder nog wel wat veranderingen bespeurd??

  16. @Pyteranne:
    Ik vrees dat je dit met de nieuwe update niet oplost. Ik had een half jaar terug ook een vergelijkbaar probleem met de ATV3. Ik heb toen mijn wifi netwerk opnieuw geconfigureerd zodat alle aan te melden devices op hetzelfde netwerk kwamen. Klinkt logisch, maar als je een Airport Extreme en ook nog een Airport Base Station gebruikt i.c.m. een Ziggo modem dan heb je, voordat je het zelf in de gaten hebt, 3 verschillende wifi netwerken.
    Je iMac en MacBook Pro (of andere pc’s/laptops) hebben daar over het algemeen niet zo’n moeite mee, maar je iDevice(s) wel (een ATV is wat mij betreft ook een iDevice).
    Door alles keurig in één netwerk te plaatsen gedraagt de ATV3 zich zoals het moet, en ik heb sindsdien weinig tot geen ‘drop-outs’ meer gehad. En of ik nu rechtstreeks via de ATV, of via iPad, iPhone of MacBook Pro naar de ATV stream, het gaat allemaal even gemakkelijk.

  17. @Toon: Wat bij mij hielp was het Wifi signaal van de router van ziggo uit laten zetten door de helpdesk. Airp. Extreme was al bedraad aangesloten op ziggo router

  18. Deze update heeft helaas mijn wifi om zeep geholpen. Youtube, netflix tergend langzaam/zo goed als dood.
    En airplay is onmogelijk…
    Dit is een trieste update voor mijn AppleTV helaas

  19. @iDoc: had hetzelfde probleem. Herstel deed wonderen, werkt nu top.

  20. Herstel? Hoe doe je dat? Mijn netflix doet het ook niet meer… @roquez:

  21. Ik ben na de update op TV de toegangen kwijt tot Youtube, Netfix e.d.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.