Reacties voor: Apple TV-kanaal voor iPad-event nu beschikbaar

Apple heeft een Apple TV kanaal voor het iPad-event beschikbaar gesteld. Via het kanaal kun je vanavond naar de livestream kijken.
Lees het complete artikel โ†’ Apple TV-kanaal voor iPad-event nu beschikbaar
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 9 reacties

  1. Nou als het weer zo’n drama als vorige keer wordt, hoef je er niet voor thuis te blijven! Dat was echt een aanfluiting voor een professioneel bedrijf als Apple.

    Wie plakt er alvast ducktape op de mond van die Chinese tolk? ๐Ÿ˜‰

  2. Ni Hoa! Ik wilde precies hetzelfde zeggen. ๐Ÿ™‚ Graag een werkende livestream en geen irritante chinees die er doorheen lult a.u.b.!

  3. Ik denk dat die aanfluiting wel mee gaat vallen. Er kijken nu niet zoveel mensen naar de Keynote als bij de iPhone. Daarbij deed volgens mij heel China mee en die zal de iPad weinig boeien.

  4. @dlo: Denk je nu werkelijk dat Apple niets heeft geleerd van de vorige keer?

  5. Toen ik gister avond rond 22:30 langs de apple store in amsterdam liep, waren ze iets aan het bouwen op de begane grond! Misschien iets wat te maken heeft met de nieuwe ipads?

  6. Ik ga voor de zekerheid alvast mijn Mandarijn een beetje verbeteren voor het geval die Chinees er weer doorheen lult.

  7. Ik kan Chinees lullig, voor de andere maar als zei gaat praten dan hoor ik nog wat gelukkig!

  8. Maar hopen dat er dit keer geen Chinees door een praat ๐Ÿ˜‰

  9. Op 9/9 tijdens iphone aankondiging zette ik doodleuk mn Apple tv aan voor de live stream om 1855….Update met downloaden en installatie van dik half uur was nodig voordat ik beeld en geluid had. Deze domme fout niet weer gemaakt en net mn apple tv alvast aangezet en gecheckt voor updates. Toevallig was er weer een update die eveneens een half uur nodig had. Kortom, nu goed en wel. Nog steeds nieuwsgierig naar vanavond ondanks dat het merendeel al bekend is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.