Reacties voor: Apple TV iTunes Store-afbeeldingen verwijzen naar apps en games

Afbeeldingen in de Apple TV iTunes Store verwijzen naar apps en games. Deze zijn nog niet verkrijgbaar.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 13 reacties

  1. Dit zijn exact dezelfde afbeeldingen als die in de iOS App Store. Ik vermoed dat in dit geval het een bugje in de API is die de Apple TV intern gebruikt om featured content binnen te halen die er voor zorgt dat featured iPhone apps getoond worden binnen de Apple TV.

  2. Origineel geplaatst door Tom-Eric
    Dit zijn exact dezelfde afbeeldingen als die in de iOS App Store. Ik vermoed dat in dit geval het een bugje in de API is die de Apple TV intern gebruikt om featured content binnen te halen die er voor zorgt dat featured iPhone apps getoond worden binnen de Apple TV.

    Apple wil alles hetzelfde houden dus er is een kans dat dit de AppStore word van de Apple tv en niet een bug die er voor zorgd dat ie de app store van iOS weergeeft.

  3. Origineel geplaatst door Max
    Apple wil alles het zelfde houden dus er is een kans dat doet de AppStore word van de Apple tv en niet een bug die er voor zorgd dat ie de app store van iOS weergeeft.

    Als Apple een AppStore gaat lanceren voor de Apple TV (en ik verwacht dat dit in de toekomst wel gaat gebeuren), dan zullen in het begin alleen hele grote partijen daarover worden ingelicht (net zoals dat bij de iPhone en iPad ging). Kook, shop en sneeuwsport apps horen daar niet bij. Je moet dan eerder denken aan TV maatschappijen en grote spelletjesmakers.

  4. Origineel geplaatst door Tom-Eric
    Als Apple een AppStore gaat lanceren voor de Apple TV (en ik verwacht dat dit in de toekomst wel gaat gebeuren), dan zullen in het begin alleen hele grote partijen daarover worden ingelicht (net zoals dat bij de iPhone en iPad ging). Kook, shop en sneeuwsport apps horen daar niet bij. Je moet dan eerder denken aan TV maatschappijen en grote spelletjesmakers.

    Maar als ze het met kerst introduceren zijn dat wel goede partijen. Misschien zitten er nog wel grootte achter die we nu niet zien.

  5. Gamecontroller erbij..verbinding hebben met de Apple store.
    En dan pas kun je lekker spelen met je Fifa etc.
    Zullen ze via deze wijze concurreren met de playstation etc.?
    Alles in 1..

  6. Mag voor mij wel een mooie uitbreiding , gamen via Apple tv ,als je nu aan het race bent heb je de iPad nodig een gamecontroller zou mooier zijn en dan top games uitbrengen call of duty of ander schooter games lijkt me wel wat

  7. Als apps beschikbaar komen ligt de weg open voor ATV Flash en XBMC om hun programma’s in de app store als betaalde app beschikbaar te maken. Ben je van het hele jailbreak gedoe af!

  8. Origineel geplaatst door Robert
    Als apps beschikbaar komen ligt de weg open voor ATV Flash en XBMC om hun programma’s in de app store als betaalde app beschikbaar te maken. Ben je van het hele jailbreak gedoe af!

    En toen ging de wekker.

    #durf te dromen

  9. Ik zie daar geen apps en games. Alleen films en wat banners.

  10. @Robert: Dat gaat zoiezo nooit gebeuren.
    XBMC en ATV flash maken gebruik van allerlei functie die Apple standaard niet in de firmware hebben zitten. En die je niet even met een applicatie kunt toevoegen.

    Daarnaast zal de applicatie nooit in de Apple store gepubliceerd worden omwille van licentie redenen. Zie VLC.

  11. Op welk geheugen wil je die Apps zetten? Zit nauwelijks geheugen in en ze laten je echt niet op extern geheugen installeren.

  12. Origineel geplaatst door Tom-Eric
    Als Apple een AppStore gaat lanceren voor de Apple TV (en ik verwacht dat dit in de toekomst wel gaat gebeuren)

    De ontwikkelingen op TV gebied bij Apple zullen in mijn ogen niet het releasen van een TV toestel zijn (iedereen heeft er al een en deze dure hardware koopt iedereen maar eens in de 5-10 jaar) maar het updaten van de apple TV (die is goedkoper te produceren en dus bereikbaarder voor een groter publiek).

    Er zijn zoveel mogelijkheden als de appleTV een app store krijgt! Gaming is daar de meest voor de hand liggende van denk ik. Ze kunnen dat ding nog veel verder optuigen (en uitmelken). Meer geheugen voor opnames en apps. Meer input mogelijkheden zijn er nu al met de bluetooth keyboard verbinding, muis erbij en je hebt een 40″ ipad aan je muur hangen die je kunt bedienen vanaf de bank (met je iPad?).

    Ben erg benieuwd of ze dit ook daadwerkelijk gaan doen, maar ik hou het met “extreme interesse” in de gaten.

  13. @JB: Goed punt .. Wellicht voor de Apple TV 4. Zie het al voor me; verkrijgbaar in: 16GB, 32GB en 64GB.
    Te koop voor: € 199, € 299 en € 399.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.