Reacties voor: ‘Apple tv-dienst komt pas in 2016, nieuwe Apple TV wel dit jaar’

We moeten nog iets langer wachten op Apple's televisiedienst. Volgens bronnen is de abonnementsdienst uitgesteld naar 2016.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Roepen ze ook al jaren dat er een nieuwe apple tv komt. Eens moeten ze gelijk krijgen 😀

  2. Sinds ik een chromcast heb, gebruik ik m’n Apple tv eigenlijk helemaal niet meer. Achterhaald ding.

  3. Bedankt voor die nuttige informatie Bas.

  4. Origineel geplaatst door MLVC
    Bedankt voor die nuttige informatie Bas.

    Alsjeblieft.

    Al zie ik niet ij hoe de eerste reactie nuttiger zou zijn dan die van mij.

  5. Origineel geplaatst door bas
    Sinds ik een chromcast heb, gebruik ik m’n Apple tv eigenlijk helemaal niet meer. Achterhaald ding.

    Ik heb ook een chromecast gehad, maar het werkt niet fijn met een apple device.

    wat vind jij het grootste voordeel tov een Apple TV?

  6. Origineel geplaatst door bas
    Sinds ik een chromcast heb, gebruik ik m’n Apple tv eigenlijk helemaal niet meer. Achterhaald ding.

    Want de chromecast is zoveel anders en beter?
    Niet echt.

    On topic: was de nieuwe apple tv ook niet bedoeld als een soort hub voor homekit? Mogelijk zitten er ‘vanuit zichzel’ al een aantal interessant sensoren in? Temperatuurmeting, bewegingssensor zodat je lampen aangaan als je binnenkomt etc?

  7. Ik ben een echte Apple fan, maar ben het zeker eens dat de ChromeCast vele malen beter en sneller werkt dan de Apple TV.

    Nu ik een Smart Tv heb gebruik ik de Apple Tv en de ChromeCast amper. Maar voor heen (en dan neem ik Netflix als voorbeeld) gaat t laden vooruitspoelen etc. via ChromeCast echt sneller.

    Het enige probleem is dat de ChromeCast niet alles ondersteunt.

  8. nieuwe Apple tv is welkom. Hier hebben we er drie in huis. Voordeel van de apple tv is dat de kinderen er goed mee overweg kunnen. Een tv dienst van Apple verheug ik me niet te veel op. Voordat het in NL gelanceerd wordt, hebben de kabelaars in NL al zoveel slechte alternatieven geprobeerd, dat iedereen on-demand moe is.

  9. Kunnen de reacties nu weer on-topic AUB SVP? Voor juichverhalen over chromecast kunnen we ruimschoots in het google ecosysteem terecht, die interesseren het leeuwendeel van de lezers hier geen ****

  10. @Flieps: ‘Kabelaars‘? We hebben er nog maar één over. 😕

    Maar verder heb je gelijk, voordat Apple’s eigen dienst hier komt is het mosterd na de maaltijd. Zeker als hij zijn eigen appstore krijgt, iCulture verwees laatst ook weer naar het eigen onderzoekje naar NL omroepen die best graag eigen TV apps zouden willen uitbrengen. En denk dat KPN en Ziggo er ook niet vies van zullen zijn. Een (ook/vooral voor hen) voordelig alternatief voor de eigen (niet bepaald probleemloze) kastjes.

    Hoop zelf vooral dat KPN snel met een TV iTVonline app komt… dan koop ik meteen minimaal twee nieuwe TV’s

  11. Origineel geplaatst door Ferryman
    Kunnen de reacties nu weer on-topic AUB SVP? Voor juichverhalen over chromecast kunnen we ruimschoots in het google ecosysteem terecht, die interesseren het leeuwendeel van de lezers hier geen ****

    Het is natuurlijk ook niet zo dat er hier alleen gejuicht mag worden voor elk Apple-product. De huidige Apple tv *is* gewoon verouderd, dus zo raar is het niet dat mensen alternatieven beter vinden. Ook de manier van streamen is anders, en dat heeft gewoon gevolgen. Laten we even afwachten wat de 4e generatie gaat brengen, áls hij inderdaad nu wel komt….

  12. Ik zou vooral de Apple Tv kopen indien deze de HUB is voor Home Kit. Jammer dat Home Kit 2 jaar geleden is voorgesteld en heden ten dagen eigenlijk nog weinig nog niets toepasselijk is. Ik zie de link nog niet tussen hoe al de apparaten gaan communiceren met elkaar.

  13. Eerst zien dan geloven. En dan moet het ook nog eens werken (ís laatste tijd lastig voor Apple) en niet tegen vallen (ook lastig).
    En dan nog in Nederland komen. Gezien Siri en Apple pay duurt dat nog jaaaren!

  14. Ik heb nog steeds mijn ATV2 waar ik tot voor kort altijd XBMC (Kodi) op draaide en in combinatie met de Airplay een fantastisch apparaat. Inmiddels heb ik een Raspberry Pi2 met Kodi voor het streamen. Ik ben wel erg benieuwd naar de nieuwe Apple TV echter ben ik heel bang dat qua diensten de focus eerst heel erg op Amerika.

    De huidige mogelijkheden met Netflix en andere diensten zijn prima te doen op andere platformen. Ik vraag me af wat de toegevoegde waarde is van een nieuwe ATV.

  15. Origineel geplaatst door Nanne Dijkstra
    Ik vraag me af wat de toegevoegde waarde is van een nieuwe ATV.

    De Belasting over de Toegevoegde Waarde (BTW) misschien?

  16. Origineel geplaatst door andre
    Het is natuurlijk ook niet zo dat er hier alleen gejuicht mag worden voor elk Apple-product. De huidige Apple tv *is* gewoon verouderd, dus zo raar is het niet dat mensen alternatieven beter vinden. Ook de manier van streamen is anders, en dat heeft gewoon gevolgen. Laten we even afwachten wat de 4e generatie gaat brengen, áls hij inderdaad nu wel komt….

    Bedoel ook niet dat je hier per sé moet juichen over Apple producten, maar dat dit niet de beste plaats is om dat over concurrerende producten wèl te doen.

    Maar dat (even? optimist 😁) afwachten is wèl een goed idee, vwb TV4 hebben we nog steeds enkel geruchten en speculaties 😀

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.