Reacties voor: Dit Apple TV-concept is waarschijnlijk mooier dan de echte Apple TV

Dit concept van de Apple TV gaat dankzij het flinterdunne ontwerp waarschijnlijk mooier worden dan de Apple TV die Apple volgende week presenteert.
Lars Paymans -

Reacties: 10 reacties

  1. Lijkt, op logo en HDMI aansluiting na, verdacht veel op een Logitech T650 … wireless touchpad!

    Waarom ineens zo kort voor de (waarschijnlijk aanstaande) echte presentatie nog zoveel van dit soort kansloze kortstondige concepten?

    Jammer trouwens als de echte V4 ook echt groter wordt, dan zitten veel mensen met een te kleine houder opgescheept… en soms zelfs met een ‘uitdaging’ om er een (ander) plekje voor te vinden.😕

    En vreemd ook, gaat tegen de algehele  trend in van steeds lichter en dunner. Zelfs de revisie-versie van de TV3 was intern verder geminiaturiseerd, en dan zou deze ineens weer groter worden?
    Lekker handig als je zoals zoveel mensen de TV plat aan de muur hebt hangen. Eerst zien, dan geloven…

  2. Wat ik ook merkwaardig vind is dat Apple toch steeds weer iedere willekeurige ontwerper toestaat hun gedeponeerde en zwaarbeschermde logo te gebruiken. Er komt volgens mij een moment dat Apple dit gaat verbieden of iig reguleren, verwacht ik….

  3. Pffff
    De aftieteling duurd langer dan de film.

  4. @Frans H: het is niet meer dan een concept. Mensen doen er verder niets mee en wordt ook niet op de markt gebracht. Zie niet in waarom Apple hier iets tegen zou moeten doen.

  5. Origineel geplaatst door Ferryman
    Lekker handig als je zoals zoveel mensen de TV plat aan de muur hebt hangen. Eerst zien, dan geloven…

    Ik ken er geen….

  6. @WvB22: Mensen doen er veder niets mee….? Volgens mij doen wij er nu al iets mee 😉

  7. Origineel geplaatst door Hhgvg:
    Ik ken er geen….

    Ik ook niet…

  8. @Amir:

    Ik ook niet. En ook al heb je het wel, dan kun je natuurlijk niet verwachten dat de volgende generatie een ander uiterlijk heeft een je een nieuw ophangsysteempje nodig hebt.

  9. @Pieter: OK, toegegeven, klaag vooral uit eigenbelang 😳 en probeer daar een generalisatie bij te maken…

    Heb zelf een ‘universeel’ montage systeempje bedacht, maar daar geen rekening gehouden met de kleine kans dat Apple een nieuwe device ooit weer dikker zou maken dan zijn voorganger. Dat gaat lijnrecht in tegen de ontwikkeling van jaren en jaren naar steeds maar weer dunner en lichter! 😕

    Maar ook als je wel ooit een speciale TV houder hebt gekocht is de kans dat je daar nog iets mee kunt groter als de nieuwe TV kleiner wordt, een beetje opvulling is zo toegevoegd. Gelukkig past de Airport Express er ook in, kun je ‘m toch nog een tweede leven gunnen 😃

    Bovendien zijn het alleen nog maar geruchten… volgende week weten we (misschien) meer. Benieuwd welke superlatieven er dan in de keynote gebruikt gaan worden, “The all new Apple TV is the thickest Smart-TV dongle ever” klinkt nou niet echt positief 😁

  10. @Ferryman

    Die mensen die hun tv aan de muur hebben hangen zijn er natuurlijk wel, ik ben er ook zo een. Een dikkere apple tv klinkt mij ook onwaarschijnlijk in de oren, als je ziet hoe de miniaturisatie ook de afgelopen 4 jaar weer is doorgegaan. Wat me vooral opvalt is dat er in tegenstelling tot iphone onderdelen, nog geen enkele afbeelding van een nieuwe apple tv is verschenen, die iPad Pro houden ze trouwens ook goed geheim. Goed om toch ook echt verrast te worden volgende week.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.