Reacties voor: Apple TV 7.0.2 software-update nu beschikbaar

Apple heeft nieuwe Apple TV software-update 7.0.2 beschikbaar gesteld voor de derde generatie Apple TV.
Lees het complete artikel → Apple TV 7.0.2 software-update nu beschikbaar
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 17 reacties

  1. Ik heb op mijn 1 jaar oude ATV 3 update uitgevoerd naar 7.0 en kon hem gelijk wegbrengen. Last van flikkerende en verkleurende beelden, vermoedelijk HDCP probleem, handshake tussen ATV en tv. Nieuwe ontvangen onder garantie Dixons, weer update uitgevoerd, weer weggebracht, weer nieuwe ontvangen en maar niet weer een update uitgevoerd. Ben benieuwd of dit probleem bekend voorkomt, zou deze update het probleem oplossen?

  2. @Tjalling van Leeuwen: Heb je toevallig een TV van Philips? Philips stond in de begin tijd van HDMI bekent om niet de beste HDMI aansluitingen te gebruiken.
    Bijvoorbeeld de UPC boxen hebben nu hetzelfde probleem met de meeste toestellen van Philips uit het begin van HDMI.

  3. Iemand die de release notes weet van deze update? Vindt het eigenlijk niet nodig om te updaten als de wijzigingen maar klein zijn.

  4. Kan geen veranderingen vinden of ik zie ze niet ?

  5. werkt airplay nu goed ? Het beeld schokt nogal

  6. @Harson: Ben ik ook benieuwd naar, heb ook problemen met airplay sinds vorige update.Ben dus beetje huiverig voor update zonder idee of dit probleem is opgelost, en geen nieuwe zijn geïntroduceerd…

  7. @Jeroen: Ja, en (her)ken het probleem van de horizon box van UPC, daar kon ik het oplossen door het signaal op RGB in te stellen. Na de update ook op ATV geprobeerd, maar helaas. Maar vreemd blijft dat ik bij 6.2 nergens last van heb. Apple support heeft mij uitgebreid gemaild en gebeld, de support medewerker denkt dat het interne geheugen van de ATV 3 eigenlijk te klein is om de update adequaat te verwerken, gekke dan is weer dat ie hem volledig uitvoert. Ik hou het er maar op dat ik 6.2 als laatste update zie. Jammer van de betere vormgeving en wat handiger menu foefjes.

  8. ATV update hier uitgevoerd en up&running. Werkt een stuk stabieler dan de vorige update geen airplay gezeik meer die ik eerst had. Remote app icm met m’n iPhone werkt ook weer stabiel. (Even afkloppen)

  9. Bij mij zijn de airplay problemen verdwenen. Kan weer verbinding maken via m’n iPhone.

  10. Best niet installeren en wachten tot de volgende update, ik ben niet zot om mijn Apple tv niet meer werkende te krijgen.

  11. Voor de mensen die Plex draaien. Hij doet het nog 🙂

  12. Ook benieuwd of met de update inderdaad het schokkerige nu weg is…
    Zowel streamend vanaf mn iPhone als MBA waren de beelden schokkerig.
    Wel 720P vanaf een MBA, maar dat moet toch haast niet uitmaken zou je zeggen?

    Uit frustratie gewoon kabel tussen MBA en TV gedaan om een beetje goed beeld (anti-schokkerig) te hebben…

  13. Nog steeds dagelijks de apple tv herstarten.. Ik hoopte na de update eindelijk terug zonder problemen te kunnen kijken maar vreemd genoeg blijft het..

    Pas na een herstart via het apple tv menu herkennen de andere apparaten de apple tv.. Zowel op de iphone als de ipad als de mac.. Jammer dat dit elke dag moet gebeuren..

  14. @Harson, @Ferryman: Airplay lijkt weer te werken. Met de meeste apps tenminste, KPN iTV blijft wel een probleem en lijkt het ook voor andere apps te verkl*ten. Dat heeft volgens mij vroeger wel gewerkt, nu werkt zelfs synchrone weergave vaker niet dan wel…

  15. Bij mij weigert Apple Tv aan te springen als ik iets met Airplay naar de ATV stuur. Werkt pas na handmatig aanzetten ATV met afstandsbediening. Heel irritant

    Ps, soms werkt het wel…nu net vanaf iPhone5 wel, iPad Air niet, dan weer Netflix wel, Spotify niet. Is niet zo stabiel.

  16. ik had sinds de vorige update problemen met haperende video en ethernet die niet meer werkte. Na deze update zijn die problemen opgelost.
    Apple wordt slordiger met z’n updates; de laatste tijd zijn de hoeveelheid problemen na updates dramatisch toegenomen. Het behoort niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit van de updates te gaan!
    Iig blij met de update want deze Apple TV had ik in de US gekocht, dus garantie zou een probleem zijn geweest.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.