Reacties voor: Gerucht: ‘tvOS 14 krijgt kindermodus, Apple TV 6 met meer opslag’

Er zijn nieuwe geruchten omtrent de Apple TV. De opvolger van het huidige tv-kastje zou wel eens 64GB en 128GB opslag kunnen krijgen, twee maal zoveel als het huidige model.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Het is echt te hopen dat gebruikersaccounts, die gewisseld kunnen worden, nou ook eens voor iCloud Gamecenter gaat gelden. Ze kunnen niet gamen met hun eigen voortgang (ieder eigen iCloud dus) zonder omslachtig te moeten aanpassen in de instellingen. Dat is geen goede game-ervaring.

    Verder hoop ik om complete nieuwe Apple TV app, met TV+ en koop/huur duidelijk apart. Of desnoods twee losse apps terug, zodat het voor iedereen goed te begrijpen is.

  2. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  3. Volgens mij mis ik ergens de ATV 5! 🤔

  4. @Pat: dat is de apple tv 4k. Je hebt de apple tv 1, 2,3, apple tv hd en apple tv 4k

  5. Denk niet dat veel mensen zitten te wachten op uitbreiding in opslag maar eerder op een daling in prijs. Terug naar de Apple tv 3 van € 79,00. Ik heb nog 2 apple tv 3 maar sinds er een app om mijn samsung tv zit, gebruik ik deze nog nauwelijks.

  6. Origineel geplaatst door Pat
    Volgens mij mis ik ergens de ATV 5! 🤔

    Dat is de huidige met 4K ondersteuning, de 4de was met FHD en de eerste met de nieuwe afstandbediening, plus introductie van AppleTV OS

  7. Met een familieaccount zijn hier drie personen die foto’s en video’s in de cloud opslaan, maar als we een avondje samen willen kijken, zitten we steeds te etteren met het uit- en weer inloggen van de verschillende accounts op die ene Apple TV. Hopelijk is dat bij iOS 14 verleden tijd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.