Reacties voor: ‘Apple TV met 4K krijgt nieuwe Siri Remote met voelbare feedback’

Benieuwd naar de nieuwste Apple TV? Een nieuwe ontdekking onthullen de specificaties van dit nieuwste model met 4K en HDR. Deze Apple TV krijgt een A10X Fusion-chip en 3GB RAM.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Zeer waarschijnlijk toch de deur open zetten voor grotere game publishers?

  2. Nou, dan ga ik wel een filmpje pakken in plaats van keynote-event kijken. Letterlijk alles wordt van te voren uit de doeken gedaan. Echt een beetje jammer, wat mij betreft.

    Maar dit even terzijde, doorgaans goed schrijfwerk, iCulture.

  3. @Sandra: je kijkt zelf hier je hoeft niet te kijken hier 😉

  4. Als ik SW Battlefront kan gaan spelen op een ATV, overweeg ik een aankoop. 4k heb ik niets aan met mijn 1080p TV. Het huidige aanbod van apps voor de ATV is teleurstellend.

  5. Toch vind ik het ook jammer dat alles al wordt beschreven. En na de keynote? Wordt hetzelfde verhaal (als de bronnen goed waren) nogmaals gepubliceerd.

  6. Welke audio format ondersteuning?

  7. Wel fijn dat de A10x Fusion chip hardware matige ondersteuning biedt voor HEVC. Ik vraag met af hoe ouder ATV content gaat afspelen wat is opgenomen met HEVC.

  8. Origineel geplaatst door Flieps
    Als ik SW Battlefront kan gaan spelen op een ATV, overweeg ik een aankoop. 4k heb ik niets aan met mijn 1080p TV. Het huidige aanbod van apps voor de ATV is teleurstellend.

    Yep .. kom maar op met doorpoorten van zulke games! Ook Lego Games zoals Jurassic World, LegoWorld, Lego StarWars etc kunnen best op Apple TV. Als Minecraft het kan, waar blijven de anderen.

  9. Origineel geplaatst door Nick
    @Sandra: je kijkt zelf hier je hoeft niet te kijken hier 😉

    Ik wilde me even uiten. En tevens complimenteren 😉

  10. Het is géén TV, Apple.

  11. Sorry hoor maar het blijft zelfs met deze wijzigingen en extra nog steeds een “garage product”. Een htpc presteert beter, is vrijer in gebruik. Zolang de apps ervoor ver ver achterblijven, npo, ziggo etc etc gaat het niet worden wat Apple graag wil.

    HTPC met Kodi en een bundle of plug-ins en je hebt meer dan waar Apple ooit van kan dromen.

  12. Wellicht maken ze hem geschikt voor virtual reality?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.