Reacties voor: Gebruikers Apple TV 3 klagen over problemen met YouTube

Sommige video’s niet af te spelen
Gebruik je een derde generatie Apple TV, dan heb je mogelijk problemen met het afspelen van YouTube. Het probleem lijkt bij Google te liggen, maar het is nog onduidelijk wanneer dit opgelost wordt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. De Ziggo Go app heeft ook problemen. Specifiek met airplay naar een Atv3. App werkt goed lokaal, Atv3 werkt goed. Gemeld bij Ziggo, staat alleen nog op hun todo-list na de laatste update…

  2. Bij You Tube had ik wel beeld, maar dat was blokkerig.
    Ik heb premium dus weet niet of dat wat uitmaakt. Op  TV 3 is dat dan You Tube Red.

    Bij Ziggo Go app had ik ook problemen. met AirPlay.
    Heb ik uiteindelijk (tijdelijk)opgelost door eerst op afspelen via telefoon en toen aangeklikt afspelen op televisie (via AirPlay dus.). Ging niet altijd goed maar een paar keer wel.

     TV 4K werkt bij mij inderdaad perfect.

  3. Hoezo op de Appletv 4k geen problemen? Ik mis nog altijd 4k ondersteuning op de youtube app. Gebruik nu de youtube app van de tv zelf, die wel 4k kan ondersteunen.

  4. Origineel geplaatst door Steven
    Hoezo op de Appletv 4k geen problemen? Ik mis nog altijd 4k ondersteuning op de youtube app. Gebruik nu de youtube app van de tv zelf, die wel 4k kan ondersteunen.

    Idem. Zeer storend. Dit geldt overigens voor alle devices van Apple. Regel het gewoon, over de rug van de consument een oorlog voeren is zo jaren 90

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.