Reacties voor: Apple start Tumblr-blog over iPhone 5c

Apple is op Tumblr een blog gestart om reclame voor de iPhone 5c te maken. De kleurrijke video's staan op Vimeo.
Lees het complete artikel → Apple start Tumblr-blog over iPhone 5c

Reacties: 9 reacties

  1. Inderdaad een bepaalde doelgroep waarvan ik al had verwacht dat ze de iPhone 5C voor gemaakt hadden. Na 2 filmpjes heb je het alleen al wel gezien…

  2. Origineel geplaatst door Klas
    Inderdaad een bepaalde doelgroep waarvan ik al had verwacht dat ze de iPhone 5C voor gemaakt hadden. Na 2 filmpjes heb je het alleen al wel gezien…

    De iphone 5c is volgens mij wat voor hipsters bedoeld ofzo?

  3. De iPhone 5c is gemaakt voor mensen met geld teveel en te weinig inzicht. Als je dan toch een iPhone koopt, koop een 5 (2e hands) of een 5S.

  4. Origineel geplaatst door GloriouS
    De iPhone 5c is gemaakt voor mensen met geld teveel en te weinig inzicht. Als je dan toch een iPhone koopt, koop een 5 (2e hands) of een 5S.

    Deels heb je gelijk, maar een iPhone 5C blijft tenminste bij normaal gebruik mooi zonder hoesje waar je de 5(S) met fluwelen handschoenen behandeld en alsnog krijgt hij krasjes.

  5. Het doel is om zoveel mogelijk 5C’s te verkopen welke nu nog in enorme hoeveelheden in containers te Long Beach en andere warehouses staan opgeslagen voordat het product een stille dood sterft ergens rond september/oktober van dit jaar. Er zal wel een boekhoudkundige afschrijving te zien zijn ergens in 2015 en tijdens de nieuwe iphone keynote zal er geen woord meer gerept worden over de 5C.

  6. Origineel geplaatst door Veronica
    Deels heb je gelijk, maar een iPhone 5C blijft tenminste bij normaal gebruik mooi zonder hoesje waar je de 5(S) met fluwelen handschoenen behandeld en alsnog krijgt hij krasjes.

    Klopt. Heb zelf een iphone 5, maar de 5C heeft als voordeel dat ie 4G netwerk ondersteund. Ik vind de 5C dus nog niet zo gek

  7. Toch blijft de negatieve houding tov iPhone 5C mij verbazen. Mijn dochter heeft de groene. Zeer bewust gekozen. Zij wilde kleurtje. En al heb ik zelf 5S, ik moet zeggen dat 5C een heel leuk dingetje is, licht, snel, mooi. Ligt lekker in je hand. Totaal niks mis mee. Wel, wellicht toch de prijs. Ik denk dat als die €100 goedkoper was, dan zou die meer succes hebben.

  8. @Ed: Ik heb eeb 5 en 4g van Vodafoon

  9. Ik heb een dag met een gele gespeeld en het toestel valt echt niet tegen .
    Zelf heb ik een 5s maar de 5c zou ik zeker eerder kopen dan de 5

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.