Reacties voor: Apple trakteert Windows-gebruikers op Safari

Apple probeert tijdens een update van iTunes en QuickTime de Safari-browser op Windows-pc's te installeren. De installeeroptie staat standaard aangevinkt. Dat zijn malware-praktijken, klaagt de CEO van Mozilla.
Lees het complete artikel → Apple trakteert Windows-gebruikers op Safari

Reacties: 7 reacties

  1. das genaaid… ik hoef geen safari op mn Windows…

    (Waarom zijn de afbeeldingen op de Homepage eigenlijk zo groot?)

  2. Kan me niet voorstellen waarom een Windows gebruikers geen Safari zou willen 😉 !

  3. Ik vind de voordelen van Safari niet opwegen tegen die van Firefox. Tuurlijk, Safari is iets sneller, heb ik gemerkt, maar er ontbreken ontzettend veel plugins voor Safari Windows, die Firefox wel heeft. Bovendien is FF3beta al erg snel t.o.v. FF2.

    Zwak van Apple dat ze op zo’n manier mensen hun producten proberen aan te smeren. Apple was toch altijd van het motto: “Without a lot of software you don’t need”?

  4. apple vind dat elke itunes gebruiker safari nodig heeft dus wat is je punt?

    en je hoeft het niet te gebruiken. je kan de app gewoon weer deleten dus ja wat is het probleem?
    Van microsoft slikken windows gebruikers het als jaren zonder kagen en als apple het doet is het hek van de dam. iedereen gilt moord en brand. schandalige manier van je product opdringen. alsof microsoft daar heilig in is…

    beetje slap als je mee gaat in dat papegaai gedag van de zuurpruimen die overal wel wat op aan te merken hebben.

  5. “Safari is iets sneller”???
    Ik vind ‘m anders véél sneller hoor!

  6. 4saus, ik ben het helamaal eens met je, de keus of je Safari gebruikt moet je zelf maken tenzij je geen individu bent, ten eerste niemand dwingt je het te installeren, het is alleen maar een suggestie als het ware, want je kan het gewoon uitvinken, maarja wat kost het tog zoveel moeite om 1 keer te klikken. En als je niet leest wat er meekomt met de update dan is het je eigen probleem als je software krijgt op je PC die jij niet wilt, want wat zijn “we” vandaag de dag tog lui.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.