Reacties voor: Gerucht: ‘Apple Tracker krijgt zeer nauwkeurige locatiebepaling’

Mogelijk dankzij Ultra-Wideband technologie
Apple kondigt mogelijk binnenkort haar eigen Apple Tags aan waarmee je spullen zoals sleutels terug kan vinden. Apple-analist Ming-Chi Kuo meldt nu dat deze trackers veel nauwkeuriger zijn dan soortgelijke accessoires dankzij Ultra-Wideband technologie.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. En dat voor maar 59,95 per tracker 😜

  2. Misschien het meest beste apple product van de komende tijd. Tracker op in je dure fiets in je auto, aan je sleutels…. Want bij iedere dief is ook een iPhone in de buurt. En als hij of zij de locatie verraad met eigen iPhone. (omdat het op de achtergrond een signaal door geeft aan een Apple product)

  3. Hoe bevestig je die tracker dan ongezien en hoe krijgt de tracker stroom, want de locatie bepaling en het uitzenden van een signaal vereisen natuurlijk wel stroom ?

  4. Origineel geplaatst door johnnydebelg
    Misschien het meest beste apple product van de komende tijd. Tracker op in je dure fiets in je auto, aan je sleutels…. Want bij iedere dief is ook een iPhone in de buurt. En als hij of zij de locatie verraad met eigen iPhone. (omdat het op de achtergrond een signaal door geeft aan een Apple product)

    Als Bluetooth dan tenminste aanstaat en als het inderdaad zo werkt

  5. Origineel geplaatst door Fritsie
    Hoe bevestig je die tracker dan ongezien en hoe krijgt de tracker stroom, want de locatie bepaling en het uitzenden van een signaal vereisen natuurlijk wel stroom ?

    Daar hebben ze batterijen voor uitgevonden😀 zal een knoopcelbatterij ingaan en gaat rustig een jaartje mee.
    Hier dezelfde ervaring met Tile.

  6. Origineel geplaatst door johnnydebelg
    Misschien het meest beste apple product van de komende tijd. Tracker op in je dure fiets in je auto, aan je sleutels…. Want bij iedere dief is ook een iPhone in de buurt. En als hij of zij de locatie verraad met eigen iPhone. (omdat het op de achtergrond een signaal door geeft aan een Apple product)

    Als je daarvoor gaat kun je beter voor keyless entry in je huis gaan. Sleutels zijn zo 2018
    Ook keyless fietssloten zijn er al.

  7. Kijk naar wcdd wat ze vertellen om je MacBook te vinden als die uitstaat. Gaat niet via het gewone Bluetooth werken maar anders. Signalen gaan op de achtergrond via het Apple netwerk van al die iPhones die de lokatie doorgeven. Maar hoe precies het werkt weet ik niet. Maar er is altijd iemand die Bluetooth en data heeft aanstaan. De lokatie gaat via de gps van de iPhone ofzo.

  8. Ar? Iphone pro waarschijnlijk. de nauwkeurige werking koppel ik gelijk aan hoe ze presenteerde hoe ze gesloten macbooks willen terug vinden via find my. Combi tussen UWB en Bluetooth dus. Koppel dit met een batterijtje die verwisselbaar is (wat ik wel buiten apples straatje vind vallen tho) met een batterij tijd van meerdere maanden.

  9. De tracker krijgt een (verwisselbare) batterij, voor zover ik de geruchten mag geloven. Daardoor kan hij als zender optreden en je telefoon als ontvanger.

    @Johnnydebelg: Je kan een standby functie hebben (bijvoorbeeld wake-on-lan) op een computer, die ook werkt als hij “uit” staat. Die functie zou zijn locatie kunnen synchroniseren met nabijgelegen Apple apparaten via de mesh-lan functie. Dan heb je geen netwerk nodig maar maak je één op één op één verbinding vergelijkbaar met een kralenketting. Uiteindelijk bereik je een toestel met een actieve netwerkverbinding en die stuurt de melding het netwerk op.

  10. Prachtig idee, maar zoals ze bij mij thuis direct reageerden: “ daar kan je dus ook mensen mee gaan volgen”.
    Dat zal weer veel discussie over privacy geven.

  11. Origineel geplaatst door Hans
    Prachtig idee, maar zoals ze bij mij thuis direct reageerden: “ daar kan je dus ook mensen mee gaan volgen”.

    Dat zal weer veel discussie over privacy geven.

    Als ik stiekem achter je aan loop elke dag kan ik je ook volgen zonder dat je het doorhebt…

  12. @radiomike: Tja wat is 60euro als je hem aan je gestolen mclaren hangt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.