Reacties voor: Apple-topman Phil Schiller wil geen Apple-museum

Apple wil geen Apple-museum. Dat blijkt uit een e-mail van Phil Schiller, nadat computerhistoricus David Greelish zich sterk had gemaakt voor een dergelijk idee.
Lees het complete artikel → Apple-topman Phil Schiller wil geen Apple-museum

Reacties: 12 reacties

  1. Hoewel ik ze gelijk moet geven, vind ik het wel een beetje sneu… Maarja, het past simpelweg niet in de vooruitstrevende “filosofie” van apple…

  2. Als je toevallig in de buurt bent ga dan een eens langs bij de ‘ Pinakothek der Moderne’, Barer Straße 40, München (D).
    Daar staat al een fraaie collectie Apple opgesteld bij de design afdeling. Op zondag mag je voor 1 Euro naar binnen! Het hele museum is trouwens zeer de moeite waard!

  3. Duidelijke taal van Tim.

  4. Sommige kunstenaars en artiesten vinden na een creatie dat het ‘t slechtste is dat ze ooit hebben gemaakt en kunnen pas na jaren van hun werk genieten.

    Apple daarentegen is perfectionistisch en schept ook graag op (revolutionair, resolutionair, enz.). Ik vind het maar jammer 🙂

  5. Groot gelijk, het is de toekomst die telt. Het verleden is wat het was.

  6. Men kan leren uit de geschiedenis…
    Waarom zouden er anders geschiedenislessen bestaan!?

    Ze zouden het vanuit een andere hoek moeten bekijken…

  7. Natuurlijk kun je van het verleden leren. Maar als je er teveel naar kijkt blijf je al snel stil staan.

  8. Origineel geplaatst door Theunis
    Duidelijke taal van Tim.

    Ook bekend onder de naam Phil…

  9. Waarom oud succes vieren als je nieuw succes staat te wachten.

  10. Als ze niet terug willen kijken naar wat ze groot heeft laten worden dan moeten ze ook geen biografie laten maken/verkopen.

  11. Het lijkt erop dat Phil niet zegt dat hij geen Apple museum wil, maar dat Apple er in ieder geval niet 1 gaat oprichten omdat anderen hier beter in zijn. Maw laat het opzetten van een museum maar over aan anderen en laat Apple bezig blijven met de toekomst…

    Dat is tenminste opmaak uit zijn reactie…

  12. Daar hoort ook het ontwerp van Jobs 105 meter lange jacht in. Wordt in NL gebouwd…super ding, bijna klaar. Helaas kan hij er niet meer van genieten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.