Reacties voor: Apple-topman: ‘iPhone-verkoop in Europa kan beter’

Apple-topman Pascal Cagni is van mening dat Apple met de verkoop van iPhones in Europa veel beter zou kunnen presteren. Ondertussen zit Carphone Warehouse zonder iPhone-voorraad en zijn er nieuwe geruchten over de iPhone in België.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Op Engadget.com staat dat O2 zelfs bericht heeft gekregen met de boodschap dat de 8GB iPhoen en iPod touch zullen worden vervangen door een ander model, een 3G versie of anders met meer geheugen.

  2. Ik zit op dit moment in de US, in San Francisco … Er is wel stock in de Apple Stores, maar heel beperkt en elke dag is die reeds in de voormiddag uitverkocht … maar blijkbaar zijn er wel elke dag nieuwe leveringen…

    Liviooo

  3. En niet alleen de iPhone verkoop, Maar het probleem van Apple in Europa is volgens mij dat ze te weinig reclame maken, althans, ik heb nog nooit een Apple reclame op TV gezien, of op een ander medium… Ik denk dat ze daar toch wel het een en ander laten liggen…

  4. ik zou dan ook niet zo snel reclame maken voor iets wat niet eens op voorraad is 🙂

  5. @flipper:
    Nee, dat is idd niet echt slim, maar ik bedoelde niet zo zeer alleen iPhones, maar ook gewoon andere Apple producten als macbooks e.d.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.