Reacties voor: Apple toont voortaan ‘Delen met gezin’ in App Store

Family Sharing (Delen met gezin) wordt voortaan getoond bij apps in de App Store. Met deze functie kun je eenmaal gekochte apps met het hele gezin delen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 16 reacties

  1. Dit wordt later groots denk ik!

  2. Goede zaak.

    Had echter gehoopt dat er ook een optie bij zou komen om adresboek-gegevens makkelijker te delen binnen een gezin. Zo te zien moet je nog steeds trucs uithalen om te voorkomen dat je allemaal dezelfde adressen moet bijhouden. Dit artikel wil ik nog gaan toepassen.

  3. Wat is het nut ervan dat je kunt zien welke apps Delen met gezin gebruiken? Want volgens mij staat er bij iedere app ‘ja’ aangegeven, of zie ik dat verkeerd? 😛

  4. Credit Card verplicht. Iets zegt mij dat het stiekem “Family Spending” is ipv sharing.

  5. @Tom: Nu nog wel, zoals het in het artikel staat kunnen ontwikkelaars dit straks op nee zetten.

  6. Ik ben al bezig met de voorbereiding…..Alle accounts hier in huis vallen voortaan onder dezelfde creditcard. Tot nu toe delen we één iCloud account, maar ik denk dat het in de toekomst steeds vaker voorkomt dat we separate accounts moeten gaan gebruiken (Handoff, SMS op Mac en telefoneren op Mac en iCloud Drive). Wel briljant dat we alle aankopen dan kunnen delen.

  7. Je moet wel een verdomd goede reden hebben wil je dit uitschakelen als ontwikkelaar.

  8. Oh en ik vergat nog even te melden dat ik super blij word van al het laatste nieuws! Het is lang stil geweest bij Apple.. Maar ik wist dat ze rammend hard met meesterlijk spul terug zouden komen. Die tijd is aangebroken. Iedereen die zegt dat Apple achter de feiten aan loopt en niet meer zo innovatief is als met de eerste iPhone. Trust me… Hardware is niet meer waar de torenhoge innovatie zit. Hardware in samenwerking met software.. Dáár ga je de markt mee pakken. Software, gebruikersbeleving en context.. Daar zit het. Hardware is nodig om dat te realiseren maar is niet leidend.

    Ik kijk uit naar het komende jaar! Prachtig.

    Misschien niet helemaal on-topic maar k kreeg dit gevoel door t family sharing icoon (:

  9. Heel blij mee! Nu moet m’n vrouw steeds vragen ‘wat is je Apple ID wachtwoord ookweer?’

  10. Tomtom gaat dit vast niet activeren

  11. Goed! Anders moest je 95 dagen wachten om terug eerder gekochte apps te downloaden!

  12. Origineel geplaatst door iMario
    Credit Card verplicht. Iets zegt mij dat het stiekem “Family Spending” is ipv sharing.

    En de helft van de klanten heeft geen of wilt geen creditcard verbinden bij Apple. Typisch Amerikaans weer om zoiets op te dringen aan de rest van de wereld. Hopelijk fixen ze deze denkfout nog voor het hier uitkomt 🙂

    Origineel geplaatst door Bernard
    Je moet wel een verdomd goede reden hebben wil je dit uitschakelen als ontwikkelaar.

    “Ik wil meer geld verdienen” klinkt als een verdomd goede reden.

  13. Hier hebben we allemaal onze eigen itunes account. Je denkt toch niet dat ik mijn cc nummer ga koppelen aan de accounts van mijn kinderen? Daarnaast gebruik ik de cc nooit, ik gebruik liever tegoed kaarten. Is goedkoper (2 van 50€ voor bijvb. 40€)en veiliger. Bij een eventuele hack ben je hooguit je te goed kwijt.

  14. Origineel geplaatst door Richard
    Tomtom gaat dit vast niet activeren

    Hoezo? Je kunt TomTom nu ook op meerdere iphones zetten met hetzelfde account zonder bij te betalen!!?

  15. Voor mij geen voordeel. Alle iPhones en iPads in huis (in totaal 4) zijn ingelogd op dezelfde itunes account. Werkt perfect, zie het voordeel van verandering niet in.

  16. @<a href="#comment-572073"@Daejji: Inderdaad: met Thuisdeling en dat met verschillende accounts met elk hun eigen creditcard. Zou het betekenen dat dit in de toekomst niet meer kan…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.