Reacties voor: Apple toont iPhone-frontcamera in patentaanvraag

Een patentaanvraag van Apple bevat een schets van een apparaat met frontcamera, die zowel foto's als video's kan opnemen. Geruchten over videochat op de iPhone kunnen weer uit de kast.
Lees het complete artikel → Apple toont iPhone-frontcamera in patentaanvraag

Reacties: 10 reacties

  1. Hoezo is er een camera nodig om te zien dat iemand aan het hardlopen is? Dat kan lijkt mij makkelijker en beter met de accelerator sensor.
    Of bedoelde je dit niet?

  2. Zou dus in de nieuw iPhone kunnen komen. Aangezien dit in 2007 al is aangevraagd.

  3. Het is in 2007 gemaakt het lijkt me dan beter als je een poos waxht anders weet iedereen je plannen

  4. vage plannen heeft apple :p

  5. Hoezo vaag? Bediening door handbewegingen of gezichtsuitdrukkingen. Lijkt me erg vet, ook voor bepaalde games.

  6. Jeej het Iphone Eyetoy tijdperk kan beginnen

  7. Een patent hoeft natuurlijk nooit het levenslicht te zien in een product. Apple heeft inmiddels al honderden patenten aangevraagd (nee, niet alleen voor de iPhone)!

  8. @Jeffrey: Maar aangezien de patent de vorm heeft van een iPhone gaan we ervan uit dat dit in de volgende versie gezien gaat worden.

  9. Apple heeft al meerdere patenten aangevraagd op dingen voor de iPhone, en eigenlijk hebben we pas een enkele mogelijkheid daadwerkelijk gezien.. Een patent aanvragen betekend niet dat ze het ook daadwerkelijk gaan toepassen, op een patent kunnen ze namelijk meer verdienen dan wanneer ze zelf een product op de markt brengen wat die functie heeft als bijzaak…

  10. dit patent lijkt in het verlengde te liggen van een patent uit 2006 waarin beschreven wordt dat het scherm de camera is. dit zou moeten gaan werken door in het display om en om scherm pixels en camera sensoren te hebben.
    meer info hier:
    http://hrmpf.com/wordpress/38/apple-integrated-sensing-display

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.