Reacties voor: Apple maakt ruim baan voor toegankelijkheid op homepage

Apple's homepage staat vandaag helemaal in het teken van toegankelijkheid. Op een aparte pagina legt Apple nog eens uit welke functies er zoal beschikbaar zijn voor mensen met een speciale behoeften.

Reacties: 3 reacties

  1. Aantal jaren geleden een sessie gehad met Bas van Apple Den Haag rondom toegankelijkheid. Dit omdat ik zelf slechtziend ben en geheel over wilde stappen op de apparatuur van Apple, had daar namelijk goede dingen over gehoord. Het fijne van dat gesprek is dat hij een uur lang mij door alle apparaten heen heeft geholpen om uit te vinden welke toegankelijkheidsfuncties het beste bij mij zouden passen, zonder ooit over een aankoop te spreken. Ik stond echt met mijn mond vol tanden toen ik niets hoefde te betalen na dit lange gesprek. Het is geweldig om te merken dat Apple het personeel hier goed in traint want het hebben van die vele functies is leuk maar wanneer je niet weet hoe het werkt kan het best een uitdaging zijn. Bas heeft me in ieder geval enorm op weg geholpen en ik blijf dit dan ook enorm waarderen. Dat hier nu weer bij stilgestaan wordt waardeer ik net zo. Nooit spijt gehad van mijn overstap die ik na dat gesprek toch gedaan heb.

  2. Ik heb zelf geen beperking maar dat Apple toegankelijkheid zo belangrijk vindt is voor mij een belangrijke reden waarom ik van de producten van Apple ben gaan houden.

  3. Toen ik blind werd. Stortte alles in. Daar was Apple. en hoorde via via hdad Apple uitkomst zou ubieden. Ben ik toch maar schoorvoetend naar Harlem centrum gegaan. En ging naar buiten met een Mac boek r. Wat namen ze de tijd voor mijn zonder dwang of verplichting. En nu ben ik ook een iPhone en iPad rijker. Kan niet meer zonder. Apple snapt wat je als blinden voor een toegankelijk, zelfstandig leven als blinden nodig hebt En Apple luistert naar de doel groep en past zich er op aan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.