Reacties voor: Apple biedt tijdelijke oplossing voor iMessage-bug

Apple biedt een work-around voor de iMessage-bug, waardoor iPhones crashen door een raar tekstbericht. Ze beloven ook een permanente oplossing.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Je kan ook de iMessage app via instellingen geen notificatie laten geven. Vervolgens kan je gewoon de app openen en het bericht “lezen”.

  2. Het is bij mij en nog 2 vrienden geprobeerd iPhone 6 gebeurde niks, ik heb het zelfs naar mij zelf ge sms’t en gebeurde niks

  3. Hier werkt t ‘prima’. 🙂
    Overigens start ie 1x opnieuw op en dan is t weer in orde.

  4. Hmmm, elder hebben ze het over een DoS

  5. gahahaha gister op school, met ipad’s was geniaal

  6. @Dennis: Dan heb je de tekst niet goed gekopieerd het is heel gevoelig een spatie te veel en het werkt al niet of een stukje minder gekopieerd en het zelfde effect. Bij de Jailbreak community hebben ze al een tweak uitgebracht 😀 dus ik ben al weer veilig 😀

  7. Het werkt vooral goed op iphone 4s & iphone 5

  8. Apple Biedt tijdelijke oplossing? Apple somt alleen maar oplossingen op die gebruikers zelf hebben gevonden en gedeeld. Komt men hier weer even doen alsof Apple de grote held is…

  9. Helaas op mijn iphone 6 plus werkt het helaas niet 🙁 dus word afwachten op een update van apple 🙁

  10. Mijn iphone 5S blijft vast zitten in de herstart loop, gaat dus niet aan, om alle workarounds te doen… wat nu.

    gaat aan uit an uit aan uit,… al een dag tot ie leeg was.

    HELP….

  11. @ricardo van laarschot: Probeer dit eens, heeft mij geholpen:
    Ga naar je galerij en selecteer een foto. Wanneer je die foto hebt geselecteerd verzend je hem (vanuit je galerij) met een mms bericht naar de persoon die die k*t code heeft gestuurd. Heb je dit gedaan kan je je berichtenapp weer openen als het goed is en het gesprek verwijderen zoals hierboven genoemd.

    succes.

  12. Oorzaak ?
    Buffer overflow, memory leak en zo ja waarin (notifications, message app, text services ?)

  13. Er is ook een bug in watsapp dat als je een paar rare tekens neerzet en stuurd dat alle iPhone,s met iOS 8 opnieuw opstarten

  14. Wat ik wel mis, is in welke iOS het zit.
    Alle tot iOS 8.3?

  15. ik had het naar mijn vriendin gestuurd, nu komt haar telefoon niet verder dan klein stukje begin scherm en dan start hij opnieuw op, dit gebeurd al bijna een half uur lang, wat kunnen we hieraan doen?

  16. Origineel geplaatst door Tim Pronk
    Mijn iphone 5S blijft vast zitten in de herstart loop, gaat dus niet aan, om alle workarounds te doen… wat nu.

    gaat aan uit an uit aan uit,… al een dag tot ie leeg was.

    HELP….

    Probeer je iPhone te herstellen via je Mac/pc. En blokkeer dan de persoon die het je stuurde

  17. Origineel geplaatst door Hein
    Probeer dit eens, heeft mij geholpen:
    Ga naar je galerij en selecteer een foto. Wanneer je die foto hebt geselecteerd verzend je hem (vanuit je galerij) met een mms bericht naar de persoon die die k*t code heeft gestuurd. Heb je dit gedaan kan je je berichtenapp weer openen als het goed is en het gesprek verwijderen zoals hierboven genoemd.

    succes.

    Werkt helaas ook niet 🙁 had ik ook al geprobeerd heb ook geprobeerd andere dingen te versturen via andere apps dat doet hij wel maar echt de app kom ik niet meer in 🙁 echter is het sins vanmiddag wel zo dat ik een gespek kan openen ma zodra ik dan verder iets doe valt hij weer weg 🙁 en kan ook alleen dat ene gesprek openen en dingen sturen (helaas niet het gesprek met de verzender van de sms )

  18. Leuk dat het met Siri op te lossen is, maar Siri moet dan wel werken op een iPhone5.

  19. @j: Er is niets mogelijk wanneer je telefoon uit en aaan gaat!

    Van alles geprobeerd en ook apple helpdesk gebeld waarbij gewacht moet worden tot een updat of iets waardoor dit probleem verholpen kan worden, Deze telefoon pas 3 maanden oud en kan dus helemaal niets meer.

  20. @Tim Pronk: heb ook het zelfde probleem mijn iPhone gaat ook niet meer aan ben naar de icentre geweest en zij konden er ook niks aan doen

  21. Ik had het ook,heb een backup van 3 maanden terug gezet probleem opgelost👍🏻

  22. Hoe los ik dit op als de iphone en ipad gekoppeld zijn? De oplossing met Siri werkt niet. Of moet dit dan ook op de ipad?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.