Reacties voor: Thuisdeling voor muziek komt terug in iOS 9

Apple verwijderde thuisdeling in iOS 8.4, maar ze gaan de functie in iOS 9 weer toevoegen. Dat beloofde Apple-topman Eddy Cue via Twitter.
Lees het complete artikel → Thuisdeling voor muziek komt terug in iOS 9

Reacties: 6 reacties

  1. Als ik verbinding via Bluetooth met mijn apparaten thuis maak kan ik probleemloos alles weergeven op bvb smart tv of soundplate dus begrijp ik niet goed wat het probleem is .

  2. Fijn, Dank Apple. De zomer kom ik nog wel door.

  3. Dank Apple, de zomer kom ik nog wel door.

  4. @ronny1967: Met Home Sharing kun je muziek afspelen die niet op je apparaat staat. Soort streaming maar dan vanaf een van de pc’s in het netwerk.
    Voor mij is die behoefte met iTunes Match weggevallen maar wellicht dat er nog andere use-cases zijn.

  5. @Bas: Ja, voor mensen die alleen thuis willen delen en geen zin hebben om EUR 25 te betalen voor iTunes Match. Je kunt met homesharing je iTunes bibliotheek van je Mac afspelen op je iPad/iPhone. Handig als je in de tuin zit. Het scheelt veel opslag. Al je muziek maar op 1 Mac en streamen maar.

  6. Wat ik in de combi gezinsdeling Apple Music en iTunes Match mis: mijn partner kan op haar Apple-id geen muziek downloaden / afspelen, die ik zelf in iTunes heb gezet door rippen van (in ons bezit zijnde) cd’s of downloads van buiten iTunes aangeschafte muziek. Via thuisdeling kon dit wel. Ik ben dus blij met dit nieuws en hoop dat dit straks weer kan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.