Reacties voor: Apple maakt grappig filmpje over thuiswerken

Apple heeft een filmpje gemaakt over thuiswerken tijdens de coronacrisis. Daarin keren The Underdogs terug met een hilarische verhaal over de stress die het werken vanuit huis oplevert. Maar ondertussen heeft Apple ook profijt van al die thuiswerkers: de MacBook Pro's zijn niet aan te slepen.
Lees het complete artikel → Apple maakt grappig filmpje over thuiswerken

Reacties: 5 reacties

  1. Ik moet bekennen dat ik, in vier maanden thuiswerken, ook een aardige duit in het zakje van Apple heb gedaan. Ik heb mijn MacBook pro ’13 vervangen voor een ’20 versie. Een externe monitor gekocht (geen Apple….), incl USB Hub en een numpad toetsenbord (wel Apple). Als je dan toch thuis moet werken, dan in alle comfort……Wordt straks weer wennen als we naar kantoor gaan en op die gammele Windows-bakken en 23inch monitoren moeten werken.

  2. Ahhh was mijn wereld ook maar zo dat al mijn collega’s alles met Apple doen.

  3. Meestal als iets wordt omschreven als hilarisch of grappig, is het vaak het tegenovergestelde (sorry iCulture). Maar dit filmpje was oprecht leuk in elkaar gezet. En grappig. En niet overdreven volgestopt met features van Apple producten. Dus een verrassende ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!

  4. Wat je zegt. Ik merk zelf dat ik een stuk productiever kan werken in mijn Apple Eco systeem tov van alle gammele Microsoft windows oplossingen. (Op office na natuurlijk)

    Een voorbeeldje; video bellen. Omdat niet iedere collega een apple product heeft gaat dit via het gammele Teams.

    Heel leuk en een hele hoop extra’s in een app die het onoverzichtelijk maakt. Komen ze door Corona versneld met een functie “hand opsteken” als je het woord wilt hebben in de applicatie Teams. Aangezien niet iedereen de app heeft geïnstalleerd maar sommige als gast online inloggen heeft het al geen zin. Je kunt dan wel je hand opsteken 🤚🏻 maar dat ziet dan alleen de persoon met de geïnstalleerde app. Waardeloos dus.

    Gelukkig binnen een subgroepje collega’s (allemaal Apple gebruikers) FaceTime groepsgesprek mogelijk. Mooi rustig en overzichtelijk omdat degene die spreekt groot in beeld wordt gebracht en de rest houdt dan van nature zijn mond en laat de persoon die aan het woord is rustig uitspreken. Nog nooit zo constructief vergaderd.

    Het zijn van die kleine dingetjes maar ze werken gewoon goed.

    En dan handoff tussen de device, even snel iets opzoeken tussendoor op je iPad en vervolgens copy paste naar je mac of iPhone. Of gewoon van het ene apparaat doorwerken op het ander omdat dat net even beter uitkomt.
    Bijvoorbeeld vanachter je mac naar buiten verder op je iPad omdat het zonnetje lekker schijnt. Heerlijk toch.

    It just works!

  5. Ook ik werk inmiddels al vier maanden 100% vanuit huis. En heb mijn werk Windows laptop werkeloos staan naast mijn iMac 27” Core i7 uit 2012. Wel werk ik niet op MacOS maar met een Windows 10 pro VM via Parallels en dat gaat uitstekend. Wel mijn werkgeheugen naar 24GB uitgebreid en de Fusion drive vervangen door twee snelle SSDs.

    Het filmpje van Apple irriteerde mij wel eerlijk gezegd. Een werkgever die haar personeel zo idioot Amerikaans slecht behandeld en wel alle Apple gear geeft? Dat matchte voor mij niet echt, of ben ik de enige?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.