Reacties voor: ‘Apple test ontwerpen Apple-televisie bij Aziatische fabrikanten’

Apple test op het moment ontwerpen voor de Apple iTV bij Chinese fabrikanten. Sharp en Hon Hai zijn hierbij betrokken.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 21 reacties

  1. Het wordt geen iTV. Daar heeft de Britse zender al jaren recht op. Ze bedenken een andere naam bij Apple..

  2. Een ding staat vast…..het wordt een ‘amazing’ device met ‘fantastic’ features.

    Het succes gaat afhangen van het prijskaartje, denk ik. Ik ken weinig mensen die hun huidige tv direct aan de straat zullen zetten als Apple met een iTV komt die dan rond de EUR 1000 zal kosten. Het wordt dan een apparaat voor gadget freaks.

  3. Een 40″ TV met touchscreen? Apple heeft al moeite met het 27″ van de imac…

  4. @Flieps: Ligt eraan, als het goed genoeg poorten heeft (HDMI) en daarnaast goed in gebruik is met een goede resolutatie en bijvoorbeeld 3D op een relaxte manier, wil ik hem -mits goed geprijsd- best kopen, maar ga er geen 2000+ voor neer leggen.

    Ga ik er kwalitatief voor een goede prijs op vooruit, wil ik best een tv van Apple aanschaffen.

  5. Bring it on!!! Maaruh, weer zo lek als een mantje die Aziaten… leuk voor ons, maar waar is de tijd van de enorme verassing na de beroemde zin:
    “Oh…one more thing…”.
    Toch mis ik dat een beetje.
    Iets met nostalgie of zo 😉

  6. Origineel geplaatst door Flieps
    Een ding staat vast…..het wordt een ‘amazing’ device met ‘fantastic’ features. Het succes gaat afhangen van het prijskaartje, denk ik. Ik ken weinig mensen die hun huidige tv direct aan de straat zullen zetten als Apple met een iTV komt die dan rond de EUR 1000 zal kosten. Het wordt dan een apparaat voor gadget freaks.

    je bedoelt eerder boven de 2000 euro. Apple zal met een marketing komen waarvan je moet gaan denken dat ze de tv hebben bedacht. Kijk maar naar die promo filmpjes van de i5 Ipad mini, Imac enzovoorts.

  7. Ben benieuwd wat er vernieuwend aan zal zijn … touchscreen – kinect achtig iets – voice commands – super 3D – …

    @Flieps: Prijs – iedereen droomt van goedkoper Apple product en toch met hun belachelijk duur prijskaartje is het een super succes productengamma … dus droom maar niet te hard

    @a-no-nie-mus: Tim Cook moet niet Steve Jobs worden / zijn … Cook heeft een eigen stijl en dat zie je o.a. aan de afwezigheid van de “one-more-thing … ” aankondigingen. Zo hoort het ook …

    En lek … ja en neen … ik hoor al lang van een Apple TV en heb al meerdere model voorstellen gezien … maar echt concreet is het nog nooit geweest … ook nu niet … dus je weet niet of het waar of niet is … dit noemt men dus georchestreerde geruchtenmolen om adepten wakker te houden … werkt toch?

  8. Als een Apple tv uitkomt geloof ik niet dat het betaalbaar is voor de hardwerkende mens, zal eerder in het rijtje komen als Loewe.. Voor de rijkere onder ons.

  9. Origineel geplaatst door Daan.
    Een 40″ TV met touchscreen? Apple heeft al moeite met het 27″ van de imac…

    Ehhhh….. een TV met touchscreen????? Gaan we terug in de tijd waar we op moesten staan op iets anders op de beeldbuis te krijgen?? Daar is toch de afstandsbediening voor uitgevonden?? Of krijg je er een hele lange stylus pen bij?

  10. Haha, tegenwoordig is ‘touch; het enige wat mensen kunnen bedenken ja.

    Lijkt me in het geval van een TV (of zelfs een desktop) nog steeds uiterst onhandig.

    Maar daar hebben we de iPad natuurlijk voor. Die mirrort het scherm van de TV, waardoor je dus feitelijk wèl een touchscreen TV krijgt.

  11. Ik verwacht een hogekwaliteits beeldscherm met ingebouwde Apple TV en een uitgebreider iOS. Navigatie uiteraard met Siri.

    Voor de rest gaat het denk ik meer om design en UI dan technische specs.

  12. Het belangrijkste is da hij zeer goed zal gaan samenwerken met imac,MacBook pro’s en air. Ipod iphone en ipad.ook hoop ik op een zeer vlotte en goede besturing(misschien grote update voor de remote app.) Geen bewegingen naar camera en van die toestanden( zoals Samsung). AppStore en iTunes zullen ook sowieso er wel inzitten. En hopenlijk een retina scherm.

  13. Een integratie van TV en internet zou mooi zijn. Nu is het of het een of het ander.

  14. Ik denk dat je op z’n minst 2800 euro mag neertikken. Als een 27″ iMac al rond de 1800 kost mag je er bij Apple van uit gaan dat ze daar wel een euro’tje of 1000 bij doen.

  15. Koop je op dit moment een degelijke tv, dan zit je al snel over de 3000 euro en sommige denken nu echt dat Apple een tv van 1000 a 2000 euro gaat verkopen.. Wake up 😀

  16. Origineel geplaatst door Gerard
    Koop je op dit moment een degelijke tv, dan zit je al snel over de 3000 euro en sommige denken nu echt dat Apple een tv van 1000 a 2000 euro gaat verkopen.. Wake up

    €3000,- voor een degelijke tv? In welk jaar leef jij? 😛

    Je koopt voor ruim onder de €1000,- een 50″ plasma met high-end specs van een goed merk (Samsung, Panasonic)

    Mensen die een tv kopen om tv en films te kijken (via Apple tv etc.), hoeven geen €3000,- uit te geven. Geef die €2000,- extra dan uit aan een setje goede vloerstaande speakers i.p.v. die 5.1 plastic fantastic setjes en je kunt prima een filmpje kijken 🙂

  17. @Gerard: Jij leeft nog zeker in het jaar 2005 ofzo.
    Tegenwoordig koop je voor 3000 euro een 60 tot 70 inch joh.
    Zoals in een reactie hiervoor, voor 1000 euro heb je al een 50 inch top toestel.

  18. Daarom dat je voor 2000 euro een tv uit bv de topserie van philips (9000-serie) kunt kopen..

  19. Maar Philips is op tv gebied dan ook geen high end merk.

  20. Origineel geplaatst door Zayn
    Het wordt geen iTV. Daar heeft de Britse zender al jaren recht op. Ze bedenken een andere naam bij Apple..

    iPhone recht zit/zat ook niet bij Apple…

  21. @Bruce: Was sarcastisch.. Die reeks zit rond de 3000 euro dacht ik.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.