Reacties voor: ‘Apple test iPhone met 3,95-inch display’

Volgens 9to5Mac test Apple op het moment 3,95-inch schermen, die de iPhone vooral langer zullen maken. De grotere schermen laten in iOS 6 meer tegelijkertijd zien.
Lees het complete artikel → ‘Apple test iPhone met 3,95-inch display’
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 29 reacties

  1. De iphone met het hogere scherm op het plaatje ziet er goed uit zo!

    Ik vind het trouwens raar dat er nog zo weinig geruchten zijn gekomen over iOS6, gaat het misschien een kleine update worden, met de nieuwe iphone als echte klapper?

  2. Ik weet niet of apple zo snel de grootte van het scherm zal veranderen, omdat dit gevolgen heeft voor het gebruik van vele apps. Omdat het formaat anders is moeten alle ontwikkelaars de apps aanpassen..

    En een kleinere dock lijkt mij ook niet! Bijna alle speakersystemen zijn nu voorzien van een 30pin dock connector… Het zou raar zijn als iedereen dat dan nu heeft, het gelijk weer te veranderen!

  3. het wordt toch ooit eens tijd om naar nieuwe technieken over te gaan. zo heeft de macbook air ook al geen dvd drive meer. Als je een apparaat kleiner wil maken zal je soms aanpassingen moeten maken om dit te kunnen bewerkstelligen

  4. Laat Apple eens opschieten met die iPhone 5!

  5. Als dit waar is ziet de iPhone 5 toch in juni tijdens WWDC het daglicht?

    Paar geruchten die overheenkomen:

    https://www.iculture.nl/177341/foxconn-vijfde-generatie-iphone-verschijnt-in-juni/
    https://www.iculture.nl/164496/apple-bijna-klaar-om-iphone-5-in-productie-te-geven/
    https://www.iculture.nl/dossiers/ios-6/

    En dan nog de foto op de WWDC uitnodiging. Zijn icoontjes van apps, misschien omdat die extra rij erbij komt? ook verschil grootte icoontjes = groter scherm?

    Naja, we zullen het binnenkort zien 🙂

  6. Ik hoop op een groter scherm voor de nieuwe iphone anders gaak iets anders kopen

  7. Voor mij mag hij ook groter worden.

  8. @Toon: Dan ga jij lekker maar een ander toestel kopen.

  9. Wat mij betreft is het ook tijd voor een groter scherm, anders merk ik qua productontwikkeling niet zo veel bij Apple

  10. De max, ik hoop ook op een toch iets groter scherm.
    Niet dat er wat mis is aan 3.5 inch, dat blijft zowat het ideale vind ik maar vantegnwoordig kijken mensen tv op de iphone, kijken mensen youtube filmpjes en ga zo maar door, gps ook enz…een wat groter scherm voor deze zaken is mooi meegenomen.
    Ik zal sowieso de nieuwe iPhone kopen of het nu een 3.5-4inch scherm is.

  11. Groter scherm in combinatie met een grote GUI update voor iOS 6.0. App icons die widgets zijn, zoals bijvoorbeeld met de Kiosk app geïntroduceerd, of welke andere implementatie die Apple hier ook voor bedenkt.

    Het wordt tijd dat iOS een interactievere GUI krijgt waarbij meer informatie getoond kan worden, op een scherm. Telefoon blijft prachtig, en retina-display is mooi. Maar het maskeert een beetje de steeds ouder wordende GUI.

  12. Tijd voor een groter scherm. Maar ik verwacht niet dat de nieuwe iPhone in juni/juli komt. Dan wordt alleen de iOS 6 gepresenteerd en rond het einde van dit jaar zal de iPhone 4G het levenslicht zien.

  13. In het artikel staat dat het nieuwe scherm de iPhone 8, nog wat cm groot maakt.
    Ik mag hopen dat dat een foutje is.

  14. Jonge JONGE Ⓙⓞⓝⓖⓔ,
    Je foon moet nu weer liefst zo groot zijn als je flatscreen en je flatscreen weer net zo compct als je foon.
    Doe eens normaal en zoek het midden op. !!

  15. Jonge JONGE Ⓙⓞⓝⓖⓔ,
    Je foon liefst zo groot als je flatscreen en je flatscreen net zo compct als je foon.
    Gaat ff sporen en zoek het midden op. !!

  16. 1136×640, ik kan het me níet voorstellen. De iPhone gaat hiermee de enige hi-end smartphone zijn die geen volwaardig HD scherm (= minimaal 1280×720) heeft. De pers zal er gehakt van maken.

    Natuurlijk wordt de ppi hoog maar dat het toestel niet in staat is om een 720p video zonder downscaling weer te geven kan er bij mij in ieder geval niet in.

  17. 3,5 inch blijft toch het mooist

  18. Raar dat het nog steeds de iPhone 5 genoemd word, laten we er vanaf nu iPhone 3,95 van maken.

  19. Vind het gerucht niet bepaald denderend. Het is te hopen dat dit hem niet gaat worden.
    Ik heb nu de HTC Sensation met 4.3″ en hoop zo dat Apple nu eens gaat nadenken over het scherm en vorm van toestel. Wilde na de 3Gs de 4s nemen maar die viel zo erg tegen…

  20. Waarom iPhone 5?
    iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3Gs, iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 6 toch? Of gewoon the new iPhone ;p

  21. Een groter scherm mag van mij best, maar ik hoop eigenlijk dat ze de huidige beeldverhouding houden. Als je op zo’n breedbeeld gaat internetten in landscape dan zul je een stuk minder van een webpagina zien in de hoogte..

  22. Origineel geplaatst door iDylanK
    Waarom iPhone 5? iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3Gs, iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 6 toch? Of gewoon the new iPhone ;p

    Mag graag over van alles en nog wat discussieren en roddels etc. hoor. Maar steeds dat geleuter over hoe hij nou gaat heten is iets waar ik wel langzamerhand gek van wordt.
    iPhone 5, new iPhone.. man, wat maakt dat nou uit?
    Maar goed..wie ben ik.. wilde dit gewoon ff kwijt 😉
    Proost, plop.

  23. @Daejji: hahaha dacht er opeens aan en wilde het even kwijt

  24. @Dave: Dat is geen probleem in eerste instantie. De ontwikkelaars kunnen hun app aanpassen voor dynamische hoogte. Daarnaast kan de nieuwe iPhone ook gewoon de app weergeven in oorspronkelijk formaat. Met als gevolg dat onder of boven een stuk ruimte overblijft. Misschien wordt deze wel opgevuld met de multitask bar?

  25. Het gerucht gaat dat de nieuwe iPhone. ISupersmartphone afgekort. iSSP gaat heten. LOL

  26. Benieuwd !! Samsung staat alvast op kop qua design en groter scherm 🙂 als de 5 nix word …dan word het moeilijk..

  27. Origineel geplaatst door Pearlrox
    Benieuwd !! Samsung staat alvast op kop qua design en groter scherm als de 5 nix word …dan word het moeilijk..

    Design aan kop? Dat is iets persoonlijks. Qua specs lopen ze aardig in, neemt niet weg dat dat ook wel moet om dat logge Android een beetje te laten draaien. Apple bouwt apparaten om het OS heen. Samsung bouwt om het bouwen.

  28. Ik zat er toch niet zo ver vanaf in dit artikel.

    Evander zei op 16 mei 2012 om 17:25
    Waarom baseren ze dat 4″ gebeuren bijna altijd op de iPhone 4? Misschien komt er wel een heel nieuwe behuizing waardoor het er minder lelijk uit ziet.

    Ontopic: Het zal me niks verbazen als Apple weer met een eigen maatvoering komt, zoals 3,85 zodat het weer een ‘bijzonder’ verkooppunt is wat geen enkele andere fabrikant heeft gedaan. Dan kunnen wij consumenten weer klagen dat het scherm te groot of te klein is, maar het vervolgens wel weer in miljoenen aantallen kopen.

    Anyway. Dat het scherm groter wordt staat als een paal boven water, het is alleen een kwestie van tijd of Apple meedraait met de rest (4″) of een eigen weg slaat (3,**”).

  29. Ik wil geen dockconnector meer ! Gewoon inductie laden en via wifi syncen. Zelfs de headphone jack mag weg, gewoon via bluetooth. En dan, aangezien er toch geen openingen voor connectors meer zijn, zijn er genoeg manieren om hem ook meteen waterdicht te maken.. DAT zou pas ideaal zijn!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.