Reacties voor: ‘Apple test iOS 5 op steeds meer apparaten’

iOS 5 wordt op steeds meer apparaten getest, zo blijkt uit crashlogs en gebruikerslogs van ontwikkelaars.
Lees het complete artikel → ‘Apple test iOS 5 op steeds meer apparaten’

Reacties: 25 reacties

  1. Iphone 3gs gaat aan het einde komen van zijn updates…

  2. Zal de iPod touch 2G IOS 5 ondersteunen ?

  3. Origineel geplaatst door Benno
    Iphone 3gs gaat aan het einde komen van zijn updates…

    Mogelijk, maar er komt naar 1 iPhone in voor en dat is toevallig de iPhone 4.

  4. Maar ook geen iphone 5 #jammer

  5. Ik werk op de test afdeling en ik draai hem hier op de ipod touch, van Apple mogen de testers niet de safari browser gebruiken best lastig is dat.
    Ik ben van de UI dus ik test geen apps maar ik kan er wel voor zorgen dat de iPhoneclub app word getest op iOS 5…

  6. Tuurlijk zijn iPhone 3G en de iPod Touch 2G uitgesloten, en ik denk dat het the end of the road word voor 3GS. 😉

  7. Ik zie de ‘oude’ iPad’ er ook nog niet tussenstaan.

  8. Origineel geplaatst door Fred
    Ik zie de ‘oude’ iPad’ er ook nog niet tussenstaan.

    Als dat zo is dan voel ik me belazerd door Apple, en de Ipad en de iPhone 4 zijn ongerveer even krachtig.

  9. Ik hoop/denk dat de 3GS nog wel ondersteund wordt in iOS 5. Dit omdat de 3GS nog steeds verkocht wordt en de 3G bij iOS 4 ook nog werd ondersteunt. Ook de iPod Touch 3G wordt volgens dat plaatje ondersteunt, en die heeft het zelfde bouwjaar als de 3GS. Dus ze kunnen het niet maken om de 3GS niet meer te ondersteunen in iOS 5.

  10. Origineel geplaatst door Brabander:
    Als dat zo is dan voel ik me belazerd door Apple, en de Ipad en de iPhone 4 zijn ongerveer even krachtig.

    Belazerd is nou ook weer zoiets….
    Maar de iPad 2 verschilt maar liefst 256mb ram met de iPhone 4 🙂

  11. @otieboy: ik hoop het wel, ik heb ook een 2G en wil graag een update…. Maar ik denk dat ie te achterhaald is 🙁 mar im houd moed XD

  12. Als de iPad 1 en de 3GS niet ondersteund worden, dan zijn we echt belazerd. Maar dit gaan niet gebeuren, de iPod Touch 3G staat erin, dus dan volgt de 3GS automatisch. En de iPod Touch 4G (ook 256mb RAM) staat er in, dus de iPad 1 zal ook wel ondersteunt worden. Wacht maar af 🙂

  13. Bull s***t man met de iPad 1. iPad 2 net uit en de iPad 1 is weg. Ze worden nog steeds verkocht. Het kan zo zijn dat de de iPad 1, 3GS nog getest worden

  14. iPhone 3gs wordt sowieso ondersteund want de ipod touch 3g wordt ook ondersteunt en dies ongeveer hetzelfde.

  15. @otieboy: De ipod touch 2G ondersteund de ios 4.3.1 al niet meer dus zeker niet de ios5.0

  16. Iphone 3gs zal niet meer ondersteund worden denk ik, omdat eigenaren (omdat het contract afloopt) een nieuw model nemen.

    De iphone 3G kan ook multitasken, wel langzamer maar het is mogelijk! (via cydia)

  17. Het zal wel lekker zijn als er voor de 3gs geen update komt, omdat met de laatste updates 4.3.1 en 4.3.2 de batterijduur wel erg bagger is geworden!

  18. Origineel geplaatst door Peter
    Belazerd is nou ook weer zoiets…. Maar de iPad 2 verschilt maar liefst 256mb ram met de iPhone 4

    De iPhone 4 heeft 512MB RAM en de iPad 2 toch ook?

  19. @Dave: je kan op dit moment nog altijd een 3GS kopen dus contract aflopen….? En dat zouden 3toestellen afgeschreven worden in 1jaar..

  20. In het originele artikel bij 9 to 5 Mac staat aangegeven dat ze de 3Gs wel testen, maar dat niet zeker is of iOS5 uit gaat komen voor de 3Gs…

  21. Waarschijnlijk niet voor iPhone 3GS gebruikers. Maar ja, je moet maar zo denken. Je hebt je toestel waarschijnlijk gekocht met iOS 3.2 en hebt ook al een update naar iOS 4 gekregen. En als je toestel dadelijk 2 jaar oud wordt heb je in ieder geval wel een reden om de iPhone 4G/4GS/5 te kopen.

  22. Waarom staat er op het plaatje eigenlijk iPhone OS? Moet dit (ook op deze plek) geen iOS zijn?

  23. @peter: ik dacht nochtans dat de iphone 4 en de ipad 2 evenveel ram aan boord hadden, namelijk 512 megabyte. De ipad 1 heeft maar 256 megabyte aan boord. Natuurlijk is de processor van de ipad 2 en pak krachtiger dan de iphone 4 en ipad 1 want hij draait op 2 kernen ipv 1. Maar die 2 kernen (A5) zien we 100% zeker terug in de iphone 5… Wanneer die dan ook mag komen… Op deze moment zal het me worst wezen want ik ben al 9 maanden op en top tevreden van mijn iphone 4…

  24. Apple cannot just stop updates for the 3gs with ios 5 , all you will see is a few functions not supported on the 3gs model , same as the 3g had with 4.0 , iphone 3gs will not recieve updates after the iphone 6 is released as apple have to update a current phone for 1 year after production stops , with the upcoming iphone 5 you will see the iphone 3gs go and be replaced by an iphone 4 8gb model , all the white and black 16 gb and 32 gb models will stop at that time as well , just hope apple bring out a 64 gb iphone 5 to keep up with the ipod touch models.

  25. Oke mensen hierboven, even serieus! Apple heeft altijd twee jaar ondersteuning voor haar apparatuur, hiervan ben je verzekerd. Verdere ondersteuning is mooi meegenomen, maar moet niet op gerekend worden. Zo is het altijd geweest in de geschiedenis van Apple, zelfs met macs.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.