Reacties voor: ‘Apple test 1,5-inch OLED-scherm voor iWatch’

Apple is momenteel bezig met het testen van 1,5-inch schermen voor de Apple iWatch, zegt een Taiwanese krant. Ook zou Foxconn een bestelling van 1.000 stuks voor de iWatch hebben gekregen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Wat een onzin ding zeg dat iwach gedoe. Totaal geen toegevoegde waarde.

    De toekomst is gewoon smartphones. Dus je kan beter al je aandacht aan het ontwikkelen van smartphones geven.

    Wat moet je nou met een scherm van 1.5 inch??? Klok kijken doe ik wel op mijn luxe horloge!

  2. lol horloge met OLED? daar gaat het gebruik buitenshuis…

  3. Niemand zegt dat jullie het moeten kopen ,

  4. Laat maar komen!

  5. Best leuk maar dat kost wel de batterij van je iPhone, ik ben wel benieuwd want de iWatch zal wel meer moeten kunnen dat de smartwatches van nu, de intergratie zal ook vast een stuk beter zijn.
    Echter ben ik bang dat de prijs niet lager dan 200 euro zal zijn.

  6. @Zaandammer: Erg kortzichtig van je dat je denkt dat een smartphone de toekomst is. de toekomst is draagbare apparaten zoals de Google glass of een horloge. Misschien moet je eens wat van Marc Weiser lezen over ubiquitous computing en draagbare technologie.

  7. Ik wil er wel eentje 🙂

  8. Origineel geplaatst door Zaandammer
    Wat een onzin ding zeg dat iwach gedoe. Totaal geen toegevoegde waarde.De toekomst is gewoon smartphones. Dus je kan beter al je aandacht aan het ontwikkelen van smartphones geven.Wat moet je nou met een scherm van 1.5 inch??? Klok kijken doe ik wel op mijn luxe horloge!

    Ga jij toch lekker klokkijken op je luxe horloge… wat een onzin! Kan toch ook op een kermis horloge van 1 euro 🙂

    Geef mij maar zo’n ding. De Pebble is niet echt heel erg mooi. En een iWatch combineert beter met de iPhone (ga ik van uit). Ideaal. iPhone in je tas. Kun je tijdens vergaderingen discreet even op je iWatch kijken.

  9. Bla bla bla, gaan jullie maar bellen met jullie pols tegen jullie oor

  10. Ik hoop echt dat hij wordt aangekondigd op de WWDC. Ben erg benieuwd hoe hij eruit ziet en welke functies erop zitten.
    Ik zeg maar zo.. Beter een mooi horloge om je pols dan een lelijke bril op je hoofd 🙂

  11. Diegene die nu het felst tegen de iWatch is, staat als eerst in de rij.. let maar op! 😉

  12. Ik vraag me wel af welke toestellen hij ondersteund. Als ie alleen BT 4.0 toestellen ondersteund verliest apple wel een groot deel van de kopers

  13. Origineel geplaatst door ramon
    Ik vraag me wel af welke toestellen hij ondersteund. Als ie alleen BT 4.0 toestellen ondersteund verliest apple wel een groot deel van de kopers

    Kennende Apple zal het alleen met iOS werken.

  14. Met ‘glass’ kan veel hé. Laat maar komen!

  15. Toen de geruchten begonnen over iPad waren er ook veel negatieve reacties (ook op dit forum). Zie wat er daarna gebeurde. Ik zit niet te wachten op een iWatch, maar dat zei ik in 2010 ook over een tablet.

  16. Ik ben alleen benieuwd hoe nuttig een scherm van 1.5 inch kan zijn. Denk niet veel. Maar goed het is van apple dus zal wel verkopen

  17. @Zaandammer: Euh om films te bekijken is hij niet bedoeld. Wel inkomende mails, berichten ,gesprekken,notificatiecenter,Siri, zodat je je smartphone niet voor het minste telkens uit je broekzak hoeft te halen …

  18. Origineel geplaatst door Tokke
    Euh om films te bekijken is hij niet bedoeld. Wel inkomende mails, berichten ,gesprekken,notificatiecenter,Siri, zodat je je smartphone niet voor het minste telkens uit je broekzak hoeft te halen …

    je hebt gelijk het is tuurlijk ook erg moeilijk om je smartphone uit je broekzak te halen.

  19. We moeten de woorden van zaandammer goed onthouden. Als blijkt dat de iwatch, of hoe die dan gaat heten toch een daverend succes wordt kan hij niet zeggen dat hij dat ook ook wel gedacht had.

  20. Shut up and take my money!

  21. Ik kan dus echt niet wachten tot zo’n smartwatch uitkomt. Ik denk zelfs dat we over 10 jaar lachen over een smartfoon die je vast moet houden én dan ook nog over het scherm moet wrijven met je vingers. Wat waren wij toch “dom” in 2013…..lol

  22. Origineel geplaatst door Brains
    Ik kan dus echt niet wachten tot zo’n smartwatch uitkomt. Ik denk zelfs dat we over 10 jaar lachen over een smartfoon die je vast moet houden én dan ook nog over het scherm moet wrijven met je vingers. Wat waren wij toch “dom” in 2013…..lol

    Mag dan wel zo wezen, maar Google Glass achtige dingen vind ik weer te veel en holografische telefoons zijn een doorn in het oog qua privacy (want iedereen ziet het).

    Maar ik heb in ieder geval niks aan zo’n smartwatch, dan pak ik liever gewoon de iphone uit mijn zak alhoewel wie weet verander ik wel van gedachten we zien het wel als Apple ermee komt.

  23. voordelen:
    – snel je email lezen
    – berichten inspreken middels siri
    – geen iphone in een schurend bandje om je arm tijdens het hardlopen.
    – de tijd weergeven
    – accu laad op tijdens lopen ( kinetic, solar etc)
    lijkt me al een aantal redenen om zo’n ding aan te schaffen, en apple kennende denken ze over het uiterlijk ook wel na.. en ja je kan alles natuurlijk ontkrachtigen.
    En nee je hebt het eigenlijk niet nodig, mja heb je nou echt een tv nodig?

  24. Serieus mensen, over een jaar loopt 25% van Nederland met deze, of een ander merk, uitvinding om z’n pols.
    Mijn bedrijf zorgt ervoor dat je met dat klokje je hele woning of bedrijfspand kan besturen.

    Dit wordt een mega trend zoals Pebble al bewezen heeft, zoveel donaties via Kickstarter. Dit betekend dat er een grote markt is voor zo’n device, developers gaan met dit concept nog hele mooie dingen ontwikkelen.

  25. Nu snap ik ook het nut van een gebogen scherm, waarvoor wel eens patenten voorbij komen, voor een horloge is het erg nuttig. Ik vind deze 3D-rendering ook super mooi!

    Er zit meer toekomst in een smartwatch dan in Google Glas als je het mij vraagt. Mensen dragen liever een horloge dan een bril de gehele dag.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.