Reacties voor: Apple-televisie mogelijk niet voor 2014 op de markt en alleen in de VS

Apple's langverwachte eigen televisie komt mogelijk niet eerder dan 2014 op de markt en aanvankelijk alleen in de Verenigde Staten.
Michel Lusthof -

Reacties: 8 reacties

  1. Op zich geen verassing toch: wij zijn als land gewoon niet lucratief omdat instanties als Buma/Stemra steeds dwars liggen. Wat film en series betreft is het nog veel moeilijker; die moeten eerst in de bios of op tv komen en vervolgens aan het buitenland verkocht worden.

    Kijk nu in de iTunes store en schrik van hoe karig het aanbod is in vergelijking tot de rijkelijk gevulde store in de VS. Dat gaat niet snel veranderen denk ik. Zo’n Apple TV valt of staat met aanbod, net zoals de iPhone en iPad afhankelijk zijn van goeie apps. Apps breng je wereldwijd uit, content niet.

  2. Origineel geplaatst door Admiraal Schuurtje
    Kijk nu in de iTunes store en schrik van hoe karig het aanbod is in vergelijking tot de rijkelijk gevulde store in de VS. Dat gaat niet snel veranderen denk ik. Zo’n Apple TV valt of staat met aanbod, net zoals de iPhone en iPad afhankelijk zijn van goeie apps. Apps breng je wereldwijd uit, content niet.

    Wij hebben uitzending gemist van de publieke omroep en RTL en het Journaal, Een Vandaag en Nieuwsuur hebben een podcast.

  3. Gewoon komen met die handel en de content voorlopig via andere kanalen laten lopen (Youtube, Proxy streaming, Digistreams van bestaande channels, re-broadcasts via bedrijven)
    De ranzige monopolies uit het huidige omroepsysteem moeten omver geblazen worden en dat lukt alleen als die inzien dat het toch niet tegen te houden is.

  4. Net als iTunes in de Cloud die nu films hebben die je gewoon overal kan downloaden dus op Apple Tv en iPad enzo en in veel landen is het geactiveerd maar waar is het weer niet geactiveerd….YEPP in Nederland waar we dat fijne Buma/Stemra hebben :S. Ik kan dit volgens mij Apple niet kwalijk nemen of ligt het aan iets anders dat Movies in the Cloud niet in Nederland aanwezig is?

  5. Gewoon kopen in de USA en hier gebruiken met je Amerikaanse iTunes account. Job(s) done!

  6. Nederland heeft niet alleen met dat fossiele buma/stemra te maken maar ook met zijn eigen burgers. En die nederlandse burger is gewend om alles voor niks te downloaden. Al jaren. En als ik een super-tv wil hebben dan koop ik wel voor de laagste prijs een LG of Samsung. Kan ik alles perfect op aansluiten. Laat Apple zich nou eerst maar eens bezig houden met processingpower en snellere hardware.

  7. Nou, 2014 (liefst eind) vind ik prima, ik heb sinds 2 jaar een philips smartTv (toen heette het vlg s mij nog niet eens zo, ) gekoppeld op t netwerk samen met AppleTv2 . Ik vind het dan een geld weggooierij om na 2 jaar alles overboord te gooien voor het nieuwste van het nieuwste.

  8. Als het volgens het concept van de iPad gaat, dan krijg je dus onderling gezeur met accounts. Een TV wordt door het hele gezin gebruikt. Wiens iTunes account komt er dan op de TV? Gaan 6-jarigen peperdure apps installeren? Neuzen de kids in de e-mail van paps en mams? Op de iPad weigert Apple gebruikersaccounts te implementeren want zo verkopen ze er meer. Maar meerdere TV’s zie ik niet zitten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.