Reacties voor: Apple vergoedt klanten die in 2017 batterij hebben laten vervangen

Apple biedt klanten een tegoed van € 60 als ze tussen 1 januari 2017 en 28 december 2017 hebben betaald voor de vervanging buiten garantie van de batterij van een iPhone 6 of nieuwer.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Ik heb mijn batterij in die periode bij MM laten vervangen maar die komt niet in aanmerking gok ik?

  2. Netjes van apple. Heb de batterij in augustus 2017 laten vervangen bij een door apple aanbevolen partij.

  3. Erg netjes! Bij de Apple store in Amsterdam laten vervangen dus dan komt dat vast wel goed.

  4. Nu breekt mijn klomp.
    Vorige week vrijdag na 4 maanden vechten een definitieve afwijzing ontvangen van acsupport om 2 x € 60,00 retour op batterijvervanging van 2 iphones in september 2017 à € 89,00.

    In het traject ben ik zeer onbehoorlijk behandeld. Tot 4 maal toe geen reactie van apple na stellige beloften om terug te komen op de zaak.

    Ik snap hier nu helemaal niets meer van. Altijd fervente apple gebruiker geweest maar vertrouwen is nu onder nulpunt gedaald. Voor mij in de toekomst iets anders !

  5. Netjes? Niet meer dan terecht! Ik heb een aantal maanden terug al met Apple hierover gebeld en werd me even goed duidelijk gemaakt dat ik pech had. Niet meer dan terecht dat ze nu ook mensen die de batterij in 2017 hebben laten vervangen tegemoet komen vanwege hetzelfde mankement.

  6. Erg teleurgesteld, ik heb eind dec 2016 mijn batterij laten vervangen op aanraden van Apple Store medewerker. Ik zou denken dat ik ook in aanmerking zou moeten komen voor de refund. Maar nee, regels zijn regels ook al scheelt het maar een paar dagen, geen coulance! BTW ik heb veel producten, maar dit kan ik moeilijk plaatsen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.