Reacties voor: Apple Tablet: gepland voor eerste kwartaal van 2010 (of niet)

Apple is volgens Apple Insider nu helemaal tevreden over de tablet waarmee ze bezig waren. In het eerste kwartaal van 2010 komt het apparaat op de markt.

Reacties: 29 reacties

  1. Ziet er mooi uit, en ik vindt de prijs ook wel gunstig als die klopt. Maar van wat voor bronnen heeft Apple Insider deze info? Als het van de een of andere Apple store medewerker is dan kan ik natuurlijk net zoveel beweren.

  2. Eerst zien dan geloven..

  3. Het blijft een gerucht.. We zullen moeten afwachten

  4. Het is een beetje de 2de iPhone, al jaren speculeren we erover, en wachten we erop….hopelijk komt dit er echt, ik ben de eerste die hem zou kopen.

  5. En het Apple Management blijft maar ontkennen dat dit er komt, net zoals ze dat jarenlang met de iphone deden.
    Grote jongens…kleine leugentjes

  6. Tjah, ik zie ze nog eerder een netbook uitbrengen dan dit. De markt is hier denk ik niet super groot voor, iets wat voor apple wel belangrijk is.

  7. Nice. Maar hij past niet in me broekzak xD

  8. ik wil een oprolbare!

  9. @sjakie: word

    ik zie dit geen knallend succes worden. volgens mij is het voor geen enkele doelgroep echt handig.

  10. Moet je ermee??!!

  11. Ja, wat kun je er mee?

  12. Wat je ermee zou moeten?

    – een MOOIE ereader incl aantekeningen
    – Tekentablet
    – Internetten (hopelijk met digitaal toetstenbord voor 2 handen)
    – Genieten

    Maar als je nooit een tablet gebruikt zou ik het ook niet gaan aanschaffen. Ben zelf al een tijd naar ereaders aan het kijken en als deze uitkomt voor niet al te veel meer, zou ik deze serieus overwegen alleen al daarvoor

    (voorwaarde dat er bv met een stylus aantekeningen gemaakt kan worden).

  13. Tjah, ik zie ze nog eerder een netbook uitbrengen dan dit. De markt is hier denk ik niet super groot voor, iets wat voor apple wel belangrijk is

    En dat was ook het argument een paar jaar geleden om niet met een smartphone uit te komen.

    Als Apple dit goed aanpakt denk ik dat dit een enorm succes kan worden. De huidige netbooks vind ik helemaal niets (daarom heb ik een ultraportable gekocht) en de huidige tablets ook niet (ik was een early adopter van de Asus R2H). Als Apple samen met Itunes, Appstore voor Tablet, 3G en waanzinnige looks met een portable mediacenter weet te komen ben ik verkocht.

    En naar ik vermoed ben ik niet de enige.

  14. Als tie maar zo dun wordt als de ipod touch. Dan is het cool. En oprolbaar gaat ook niet meer lang duren. Sony is al bezig met buigbare beeldschermen. Dus als ze dat wat meer uitwerken…

  15. Origineel geplaatst door Fletchify
    Als tie maar zo dun wordt als de ipod touch. Dan is het cool. En oprolbaar gaat ook niet meer lang duren. Sony is al bezig met buigbare beeldschermen. Dus als ze dat wat meer uitwerken…

    en oprolbare procesoren? Ik zie dit eigenlijk niet snel gebeuren. En die tablet gaat er ook niet komen binnen /- 5 jaar of misschien wel nooit.
    Een grotere iPod touch klinkt opzich wel geloofwaardig maar dan niet met een volledig osx.

  16. Ik hoor veel mensen zeggen dat niemand er op zit te wachten en dat de markt er niet geschikt voor is. Maar ik denk juist dat ze met iets echt vernieuwends komen dat de tablet markt nieuw leven in blaast. Daarnaast hebben ze veel middelen die het erg interresant kunnen maken zoals OSX, iTunes, Appstore en MobileMe.

  17. Als dit te koop komt sta ik in de rij!

  18. Ik ben nieuwsgierig hoe de software ondersteuning zal zijn. Hopelijk een betere touch “interface” en betere handschriftherkenning dan windows 7 en windows journal. Hopelijk “resistive en capative touch” zodat je het zowel kan tasten met je vinger als schrijven met een pen. Ik heb zelf een Lenovo X60 tablet van 12 inches. 10 inch is onpraktisch klein voor de Apple tablet. Ook een onscreen keyboard van 10 inches is onpraktisch klein. Dan kun je beter blijven bij een iPhone. Ik hoop dat ze kiezen voor een A4 formaat (13 inch). Dan heb je een geweldig product.

  19. handig als je er bijvoorbeeld een 3D prog op kan zetten.. lekker uit je luie stoel bezig met ontwerpen. 😀

  20. Rot op, dat gelooft toch niemand dat een tablet er zooo lelijk uit kan zien!! ‘t is gewoon een uitgerekte iPhone ffs!

  21. Wij kunnen hier over keyboardjes, vormgeving en zingeving gaan knijterbollen maar het is uiteindelijk zijn dit toch ontwikkelingen die alleen dankzij S. Jobs komen of gaan.
    Is dit het signaal van zijn terugkomst? Heeft het Zijn Zegen ? Hoe gaat het eigenlijk met hem ?
    Ooit struikelde je over de berichtgeving toen hij tijdelijk verdween, en nu hij terug is, is het muisstil…/ of is hij geen nieuws meer…?

  22. Origineel geplaatst door EeKay
    Wat je ermee zou moeten?- een MOOIE ereader incl aantekeningen
    – Tekentablet
    – Internetten (hopelijk met digitaal toetstenbord voor 2 handen)

    Eens. En wat denk je van het onderwijs? Boeken lezen, studeren, schrijven, animaties en films bekijken, toetsen maken…
    En eindelijk bruikbaar i.t.t. laptop (te kwetbaar), pc (te lomp) of telefoon (te klein scherm).
    Ik geloof er wel in en wacht er al twee jaar op… Geloof me: deze geruchten kloppen!

  23. ja idd… de toepassingen met zo’n tablet zijn eigenlijk toch wel eindeloos… en voor we gaan zeggen dat dit toch wel nooit zal gebeuren moeten we eens kijken naar de iPhone!
    In de VS zijn er ontelbare onderzoeken aan de gang over het gebruik van de iPhone in bedrijven en dergelijke dusja.. met de komst van zo’n Apple Tablet zullen er nog meer toepassingen zijn… connectie tussen ht tablet en iPhone/iPod lijkt mij ook al interessant laat staan met de iMac’s en Macbooks!

  24. Als ie maar niet dezelfde achterkant heeft als de 3G en 3GS, dan ga ik echt janken want dit ding is niet normaal vet 😛

  25. Ik heb net deze week mijn wacom cintiq binnen gekregen, werkt echt super, ik hoop dat hier ook wacom in komt, anders hou ik het bij mijn iphone

  26. Als het maar niet verplicht met (duur) data tethering abonnement wordt verkocht

  27. het zou mooi zijn maar ik geloof er geen bal van

  28. Ik ben de eerste die deze scherm gaat kopen als die beschikbaar komt.

    Wat wel vereist is:
    Capacitieve scherm
    ARM CPU (laag verbruik)
    Iphone OS

    Het is een perfect control device voor domotica..:)
    Op mijn huidige Iphone heb ik dat ook draaien.

  29. Let op: Q1 bij Apple kan makkelijk Q4 2009 betekenen.
    Namelijk financiële boekjaar bij Apple begint in October. Dus Apple financiële Q1/2010 begint op kalenderjaar 1 October 2009!
    Dat betekend dat wij zou tablet kunnen zien op “vaste” iPod aankondiging rond midden September!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.