Reacties voor: Apple-filmpjes voor Android-overstappers benadrukken beveiliging en het soepele iOS

In drie nieuwe filmpjes laat Apple zien hoe makkelijk het is om over te stappen van Android naar iPhone. In de video's benadrukt Apple het gemak van het overzetten van contacten, de beveiliging van de iPhone en dat alles soepel loopt.

Reacties: 13 reacties

  1. Dan heeft Apple veel mis, de Samsung Galaxy S8 is op veel manieren beter 😂😂

  2. Origineel geplaatst door Mike
    Dan heeft Apple veel mis, de Samsung Galaxy S8 is op veel manieren beter 😂😂

    Gaat ook meer over de software zelf, en die is vele malen beter dan die ene op S8.

  3. Oh ja zeg dat maar tegen Samsung dat ze eerst hun toegankelijkheid beter maken want die van Apple werkt veel beter en dit is mijn persoonlijke mening als blinde iPhone gebruiker

  4. Ik wordt helemaal gaar van die verplichte samsung meuk op mij A5, de telefoon die ik gebruik voor werkzaamheden.
    Privé lekker een iphone.. loopt veel soepeler!

  5. Origineel geplaatst door Jeroen
    Ik wordt helemaal gaar van die verplichte samsung meuk op mij A5, de telefoon die ik gebruik voor werkzaamheden.

    Privé lekker een iphone.. loopt veel soepeler!

    Ja, en als je toch Android moet, dan toch eens geen Samsung nemen. Veel mensen lijken te denken dat Android gelijk is aan Samsung.

  6. Origineel geplaatst door Mike
    Dan heeft Apple veel mis, de Samsung Galaxy S8 is op veel manieren beter 😂😂

    You couldn’t be more wrong
    iOS is veel veiliger dan Android. Bij Android krijg je hopelijk 2 updates. Bij iOS minstens 4 jaar

  7. Mooie is ook nog elke Samsung of lg is weer anders, het wordt zo om gegooid zelfs Samsung a en Samsung b is settings menu en zo al weer op de schop gegooid.

    Het is gewoon 1 los geslagen bende allemaal, blij op mijn werk alleen iPhones geven voor mensen die email enzo willen op de telefoon.

  8. Ach, zoveel mensen zoveel wensen. Voor mij heeft Android veel meer te bieden en vooral vrijheid om te kunnen doen wat IK wil. Na 5 jaar IOS was Android een verademing. En hoewel Samsung zich flink verbetert heeft, is het inderdaad jammer dat mensen bij Android steeds weer alleen aan Samsung denken. Ik heb nu sinds 6 maanden de ZTE AXON 7 en OMG wat een geweldig toestel.
    Maar laat ieder gewoon lekker kiezen wat het beste bij hem of haar past. Daarom lees ik ook nog dagelijks iCulture. Want hoe kan ik anders kiezen wat bij mij past, als ik me niet informeer?
    Helaas zullen veel mensen het niet aandurven om beide systemen eens uit te proberen. En daar vaart Apple heel erg wel mee met in mijn ogen veel te hoge prijzen.
    Ik zou alleen zo graag willen dat men hier (en elders) eens zou stoppen zo verbaal agressief te zijn naar het andere OS.

  9. Al die iOS fans hier 😛
    Die mening van die mensen zijn niet meer te beïnvloeden, helemaal in de Apple mood.

  10. Ik heb een bloedhekel aan alles wat met Apple en Samsung te maken heeft maar deze filmpjes zijn toch wel geestig XD

  11. Wa ne bullshit, het overzetten van gegevens van iOS naar Android loopt trouwens veel beter en is veel opener als die van Apple en het feit dat Android zo blokkeerd klopt ook niet want het is door een onafhankelijk bureau bewezen dat een iPhone tot 10 keer meer vastloopt dan een Android toestel (wanneer specificaties ongeveer in de buurt komen, zoals bij middeklasse en duurdere Android smartphones niet de goedkope brol dus)

    Trouwens qua beveiliging is Google/Android zowat bijna even sterk als iOS. Het enigste waar Android mee zit is natuurlijk het openstaan van apps en dergelijke. Toch is dit al veel verbeterd.

    Blijkbaar is Apple dus zo wanhopig dat ze het over een andere boeg gooien.

  12. @Ronald: dat is te wijten aan het feit dat fabrikanten hier vaak een steek laten vallen. Nu met de volgende grote update veranderd dit allemaal en komen updates normaal vaak Google zelf zonder dat fabrikanten hun UI moeten aanpassen. En qua beveiliging zal Android, Apple binnen een paar jaar zeker inhalen als je zo kijkt naar wat ze allemaal doen.

  13. @Sandra: oneplus, Huawei en de google zijn voorlopig de beste fabrikanten van Android toestellen. Dus koppel Android eens los van Samsung en kijk eens naar die merken. Heb zelf een Huawei p9 lite, en ik zou niet tevredener kunnen zijn voor dat budget. Mijn gsm kan alles én meer als een iPhone, voor niet eens de helft van de prijs terwijl hij even soepel loopt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.