Reacties voor: Apple stuurt iPhone firmware 2.2 beta 1 naar developers

iPhone-firmware 2.2 komt eraan! Apple heeft de eerste betaversie naar ontwikkelaars gestuurd. Wat er nieuw is, is nog een kwestie van uitzoeken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 44 reacties

  1. als hij komt meteen updaten en hopen dat Safari minder uitvalt

  2. @rick: Dat zou mooi zijn.

  3. Beter teveel updates dan geen;)

    Apple is goed bezig!

  4. Dat lijkt mij ook wel fijn. Verder zal het wel veel al stabiliteit verbetering zijn.

  5. In de bega heeft Mobile
    Safari een ander uiterlijk.

  6. worden jullie niet beetje zat van al dat updates dat je alles opnieuw moet installeren ? waarom brengen ze gewoon niet 1 grote update waar echt speciaals zit en bugfixes zoals 2.0

  7. @Musti: nee hoor, ik word niet gek van al dat updaten. Is hooguit een halfuurtje, en ik hoef niets opnieuw te installeren o.i.d. Fijn juist, dat Apple verbeteringen / vernieuwingen blijft uitbrengen..

    Er wordt gesproken over extra GPS-functies

    Tomtomtomtomtom!!

    Misschien dan toch ooit misschien…?

  8. een mogelijkheid voor echte navigatie zou idd niet verkeerd zijn. Duimen maar 🙂

  9. Hoe zit het eigenlijk met die push functie??! Wanneer gaat dat eindelijk eens ingevoerd worden?! Kan er eindelijk fatsoenlijk van MSN gebruik gemaakt worden.

  10. het valt mij op dat ik helemaal GEEN last van heb van safari crashes. Zou dit verband houden met het feit dat ik nog niet het t-mobile netwerk op kan? Mijn abo gaat namelijk pas 1 december in =]

  11. ik heb geen tmobile abbo en zit thuis ook vaak met wifi verbonden en alsnog crasht safari

  12. EinDeLijK… ze voelen natuurlijk de hete adem van Android in hun nek. Dit is nog es gezonde concurrentie haha

  13. dacht dat het aan m’n jailbreak lag, maar Safari valt echt heel erg vaak uit. Zit voor de tv beetje te internetten via wifi, omdat ik geen zin heb om me laptop te pakken..en stoor me behoorlijk aan dat uitvallen!
    Blijkbaar weer iets waar meer mensen last van hebben….

  14. @WouWieJ Palringo is wel een aardige msn client 😛 Die push is verder nog onbekend. Denk dat ze niet weer zo’n zelfde situatie als toen met MobileMe willen krijgen. Nog even afwachten dus….

  15. marcooo zegt:
    25 september 2008 op 23:42

    EinDeLijK… ze voelen natuurlijk de hete adem van Android in hun nek. Dit is nog es gezonde concurrentie haha

    Dat zal wel los lopen. Apple heeft niks om bang voor te zijn als je kijk naar android en de G(1)phone.

    Verder moet het android OS moet zich nog bewijzen
    het iphone OS heeft dat al gedaan en word alleen maar beter.

    Ben benieuwd wat de nieuwe functies zijn. bugfixes zullen het niet zijn denk ik die zaten al in 2.1 ik hoop dat we eindelijk weer nieuwe extra’s krijgen. Filmen copy paste voetgangers en fietsers routes in maps wie weet echte navigatie. er is nog genoeg wat er bij kan de komende jaren.

  16. autocorrectie aan/uit ?

  17. ik snap het niet. Ik heb een 2g iphone met fw 2.1 en ik heb echt nooit problemen. Geen uitvallende apps etc. en genoeg wifi punten voor snel internet. Alleen al die upgrades…. Pffff, je zou toch denken dat ze nu wel weten wat er nog beter moet. Maar goed, over 3 weken komt vast 2.2.1 ofzo wel weer, dus we zien t dan wel….

  18. Wij willen flash voor mobile tv…

  19. Ben benieuwd, hoop dat er wel snel een jailbreak komt anders mis ik toch een paar aps.

  20. Wel klasse dat er iets komt maar dan weer vreemd die tekst van “we zijn een beetje laat”, dat gold voor 2.1 en nu verwachtte juist niemand iets. Hoezo kontakt met het “veld”.
    Anyway, we zullen zien.
    In Guinee Bissau hoeven ze in ieder geval niet te hampelen met 2.1x, wie t laatst lacht lacht t best.

  21. mijn safari crashed meest bij het kijken van meerdere trailers bij apple zelf…
    maar ben benieuwt naar de updates!! Kan niet wachten op verbeteringen want als je heel eerlijk bent,
    vernieuwend: ja
    Buggy: ook!

  22. laten we hopen dat Tommie langskomt tijdens de update. Kan ie ons eindelijk vertellen hoe we moeten rijden. =))

  23. Inmiddels wordt er steeds meer bekend wat er veranderd is, er zit geen push op, maar in Safari is wel wat veranderd:

  24. @ Musti

    Nee. Wij worden daar niet zat van. Wij worden dan weer zat van bier.

    Van productverbeteringen worden we hier doorgaans erg blij.

  25. Ik hoop dat dan eindelijk het probleem “geen Service”wordt opgelost. Bij mij is het nog steeds een drama kwa bellen. Wat mij echter wel opvalt is als ik via WiFi een verbinding maak dit probleem optreedt… heel vreemd.

  26. Is het op een gejailbreakte Iphone 3G mogelijk om een navigatie app erop te zetten zoals TomTom?

  27. Misschien hebben ze het met “we zijn een beetje laat” over de push-notificaties;) Die zou namelijk eigenlijk in 2.1 zitten…

  28. Ik hoop op verbeterde ontvangst. Heb thuis nog steeds NO SERVICE. Dat zal echter denk ik niet snel aan de iPhone liggen. Daarnaast moeten ze nu toch echt eens met een turn-by-turn GPS oplossing komen. De HTC Touch HD komt eraan en die heeft een beetje dezelfde schermgrootte en kan dat allemaal wel gewoon.

    Ben zeer tevreden over de iPhone an sich maar mis de navigatieoplossing. Verder heb ik overigens nergens last van alles draait zoals het hoort.

  29. vind het fijn dat ze blijven door ontwikkelen. Mijn safari crash ook nog veelste vaak! dat is eigenlijk nog 1 klacht die ik heb… word dat gefixt ben ik tevreden… alleen nog tomtom en dan nog is het verder de hand aan 3rd party ontwikkelaars!! hoewel tomtom nog wel lastig kan gaan worden! de nda is denk ik te scherp voor tomtom.. ze moeten dan toch de broncode prijs geven? en ze verliezen bepaalde rechten tegenover apple.. kdenk dat ze daar te arrogant voor zijn om toe te laten! we zullen het zien.. ik hoop het wel iig

  30. @ Dickr43
    Ik zie dat HTC ding niet echt als een iPhone killer. Meer een poging tot… Het is ook met Windows (brrrrr) en de meeste mensen zullen de iPhone als de originator zien en dan loop je (bijvoorbeeld op school) als snel voor lul met zo’n nep HTC. Ik denk dat turn-by-turn er aan zit te komen voor de iPhone.

    Overigens wil ik niet meer lezen dat mensen balen van al die updates. Daar moet je juist blij mee zijn. Als je een telefoon wilt die nooit updates krijgt moet je zo’n Symbian ding halen. Updaten is een half uurtje werk en je hoeft er niet bij te zitten.

  31. Het gaat niet zozeer om de telefoon van HTC, maar om de platform, namelijk Google Android…Die is erg vet en open source…dat wil zeggen dat ze van alles aan kunnen en mogen veranderen en ontwikkelen…geen gare dictatuur zoals nu bij Apple…

    VIVA LA REVOLUTION!!!!

  32. Laat ze gewoon met flash en een goede navigatie komen 🙂

  33. @Erp: Helemaal mee eens. Ik heb gisteren een uitgebreide video review van de Touch HD bekeken en kan niet anders dan zeggen dat alle vooruitgang die ze maken 100% gekopieerd is van de iPhone. Goed gejat dus, maar het werkt lang niet zo goed als op de iPhone. Met name de nieuwe Opera versie, die lijkt toch heel sterk op de Safari browser.

    Ik zie hem dan ook niet als een iPhone killer, maar wel een concurrent die een beetje in de buurt komt. En Android…. ik weet het niet. De eerste Android phone is in mijn ogen te lelijk om mee buiten te komen!

  34. Safari mobile crasht bij mij helaas ook erg vaak! metname bij de wat zware geavanceerde websites knalt ie er vaak uit.

  35. Zelfde probleem hier. Hopelijk word dat opgelost.

  36. volgens mij komt google gewoon met gesproken navi in maps 😉

  37. Mag hopen dat het daar niet bij blijft. Google Maps is leuk in NL maar wil ook in het buitenland kunnen navigeren en dan zonder arm te worden aan dataroaming!

  38. mijn safari crasht ook meermaals…
    Verder hoop ik ook een turn- by – turn te krijgen bij de gps functie 🙂 een mooi stemmetje dat zegt waar ik naartoe moet, dat zou echt wel af zijn!
    Ik denk dat Apple nog wel wat achter de hand heeft voor ons. Ze zullen het eerst zeer goed uittesten voor te kijken hoe de iPhone 3G werkt met al de nieuwigheden.
    Ik ben nog steeds een trotse iPhone 3G owner en ik heb zeker nog geen spijt van mijn aankoop!!:-D

    GO FOR IT APPLE!!

    Greetz,

    NeoQuex.

  39. ontwikkelaars stoppen voor iphone en gaan voor android.. door de wat bizarre houding van apple http://www.internetnews.com/bus-news/article.php/3772636/iPhone+Apps+Policy+Stirs+Discontent.htm

  40. je blijft aan het updaten met je iphone…. straks komt er nog een versie die niet meer te kraken is:S…

  41. Indd, ik vind de HTC niet echt concurrentie voor de iPhone. Vind ik allemaal maar lelijke dikke toestellen. Zeker de HTC met Windows Mobile is geen concurrentie, misschien komt een HTC met Android wat dichterbij…

  42. en dan terwijl ik hier nog even lees loopt Safari vast :S

    Maar goed, lang leve de concurrentie die apple pushed om alle vette mogelijkheden van de gadget te releasen!!

  43. Origineel geplaatst door Lord Bruticus
    Ik hoop dat dan eindelijk het probleem “geen Service”wordt opgelost. Bij mij is het nog steeds een drama kwa bellen. Wat mij echter wel opvalt is als ik via WiFi een verbinding maak dit probleem optreedt… heel vreemd.

    is het inmiddels opgelost want ik heb hetzelfde probleem! ***telulle******:P

  44. @Joen

    Nou het is sinds Tmobile het netwerk heeft samengevoegd met Orange wel beter geworden. Overigens heb ik het nog wel maar minder als voorheen.

    Gr. LB

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.