Reacties voor: Apple stuurt iOS 5.1 beta naar ontwikkelaars

iOS 5.1 beta is beschikbaar voor ontwikkelaars, aangevuld met Xcode 4.3. De firmware zou mogelijk verbeteringen in Siri bevatten, maar die zijn nog niet aangetroffen.
Lees het complete artikel → Apple stuurt iOS 5.1 beta naar ontwikkelaars
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Ziet er gaaf uit op het eerste gezicht allemaal nieuwe modellen zitten verborgen in de software: Iphone, Ipad en een nieuwe apple tv ? De tijd van geruchten kan weer beginnen!
    Bij uitvoeren update in plaats van nieuwe installatie begint het opstart scherm met erg rare errors en tekens ? Niet van apple gewend !

  2. Hopelijk volgt er snel een siri-update, want het antwoord ” I can’t look for places in Belgium” krijg ik toch net iets te vaak.

  3. De nieuwe functionaliteiten zullen wel verborgen zijn en deze update zal waarschijnlijk alleen bedoeld zijn om bugfixes te testen..

  4. Dus…. Geen iOS 5.0.2?

  5. Bij mij is mijn batterijduur echt een enorm stuk langer geworden nu ik al die notifications op mijn lockscreen heb uitgezet. Het is wel jammer maar ik haal nu makkelijk een hele dag en eerder een amper een halve (krijg veel berichten van mail, whatsapp, ping enzo..)

  6. Origineel geplaatst door Peter
    Dus…. Geen iOS 5.0.2?

    Oh, vast wel hoor. Alleen 5.1 zal wel pas in januari komen.

  7. Wel raar ik had eerst een 4s met batterijprobleem ook na een halve dag leeg, heb nu een ander en helemaal geen problemen, gaat makkelijk een dag mee met alles aan, heel vreemd dat de 1 het wel heeft en de ander niet, waar ligt nou het probleem simkaart of software of de iphone zelf

  8. Ik heb vrijwel geen enkel batterij probleem meer sinds ik ALLE lokatie voorzieningen uit heb gezet (4G en 4s).

    Mis het nu niet eens 😉

  9. Ook het icoon Kiosk heeft een aparte naam gekregen. Bij checken op IOS-update is er een foutmelding!
    Slordige update van Apple!! Ben veel beter gewend

  10. Origineel geplaatst door mcno
    Ik heb vrijwel geen enkel batterij probleem meer sinds ik ALLE lokatie voorzieningen uit heb gezet (4G en 4s).Mis het nu niet eens

    Ik zet dit ook altijd uit, en als ik het toch aanzet krijgen alleen de Apps waarvan ik het goed vind deze functie ter beschikking. Ik doe zeker zo’n 1,5 a 2 dagen met mn iPhone 4 onder iOS 5.0 en whatsapp me helemaal stuk 🙂

  11. Sorry mensen, nog geen gprs /3g toggle voor 4s ;(

  12. Ajjj, nu loopt de batterij van mijn iPhone4 als iPad echt snel leeg. Verder slordige update…

  13. @wes: Zal er ook nooit komen, In de iPhone 4S zit alleen een 3G/3.5G chip. Je kan dus niet deze chip uitzetten, tenzij je geen data nodig hebt.

  14. Ik hoop toch echt dat met de nieuwe ios de verschrikkelijke freeze problemen worden opgelost.
    Begin mijn iphone te haten door dit ellendige probleem.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.