Reacties voor: Apple vraagt partners om streaming te regelen voor Apple tv-dienst

Apple heeft contentpartners gevraagd om streams te regelen voor de komende Apple TV-dienst, die via internet werkt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. ik heb de atv de deur al uitgezet veel te beperkt in zijn kunnen ,nu een tlbb die wel alles kan

  2. Een lineaire programmering waarbij je in de gids moet kijken wanneer een programma start? En dat lanceer je in deze tijd op een puur digitaal platform? Dat snap ik niet. TV kijken gaat juist compleet de andere kant op: on demand. Ik kijk vrijwel niets meer “live”, alles gaat of via streaming, via een gemist dienst of neem ik op van TV en kijk ik als het mij uitkomt (en ik de reclames kan doorzappen).

  3. Als Apple gewoon komt met een 30 euro variant waarbij ik Amerikaanse series direct kan kijken zoals van ABC, FOX, HBO en dergelijke dan gooi ik mijn UPC abonnement lekker de deur uit.

    En als er dan apps op de Apple TV uitkomt zoals uitzending gemist e.d. dan bekijk ik shows die ik echt wil zien van de NL tv (wat er bar weinig zijn trouwens) lekker via de app of gewoon streaming via Airplay vanaf de uitzending gemist/RTL apps.

  4. @André: ik ga helemaal akkoord met u
    Steve Jobs zei al dat de huidige manier van tv kijken ‘dat NBC beslist wat jij kijkt’ achterhaalt is Steve Jobs droomde van een Netflix achtige dienst maar natuurlijk met een mooi Apple sausje er overheen praktisch en eenvoudig maar toch zeer efficiënt

  5. @Harson:

    Leuk hoor een tlbb….maar compleet gebruikers onvriendelijk. De gebruikers interface is mogelijk nog erger dan die van de ATV. Leuk voor Geeks maar niet voor iemand zonder intresse voor techniek. Daarnaast moet je voor veel dingen wel erg veel klikken. Er zijn al veel van deze initiatieven in de vergetelheid geraakt…..ja ik heb hem getest en weer de deur uit gedaan (en heb nog wel een it achtergrond)

  6. Helaas ben ik gebonden aan een schotel en heb ook geen smart-tv. Mijn (gekregen) ATV gebruikte ik eerst enkel om af en toe een YouTube filmpje te bekijken maar sinds een paar maanden heb ik Netflix. Ben nu erg blij met de ATV (en Netflix) maar toch kijk ik ook “tv” via NOP op de iPad.
    Een hele avond “normaal” tv kijken heb ik al maanden niet meer gedaan. On demand kijken vind ik een prima mogelijkheid!

  7. @André:
    Dat denk ik ook. Wij kijken haast nooit meer ‘live’, alleen nog via streaming. Fijn alles zien wanneer het jou schikt.
    En hierbij hulde aan KRO detectives, die een eigen app heeft waarop je soms iets kunt zien dat niet in de gids staat. En dat zonder tracking. Anders dan de NPO, die alleen werkt als ze alles van je mogen weten.

  8. @Ashcat:
    Wij hebben de sateliet, die lelijk beeld gaf, de deur uit gezet. Nu kijken we via UnoTelly naar de BBC. Dan moeten we even ons DNS veranderen. Willen we naar Uitzending gemist kijken, dan stellen we weer het Nederlandse DNS in. Al met al voor E3,50 per maand. Wel stom, dat scrollen met lettertjes op de Apple TV.

  9. Apple TV blijft bij ons nr1. Mijn zoon van 4 kan hem bedienen. Werkt altijd dus geen teleurstellingen. Meer aanbod zou welkom zijn. Maar ik heb de ATV ooit een keer voor EUR 80 gekocht en heeft zijn waarde vele malen terugverdiend.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.