Reacties voor: Apple Stores vrijdag om 8:00 uur open voor iPhone 6s

De buitenlandse Apple Stores gaan vrijdag om 8 uur open voor de verkoop van de iPhone 6s, belooft Apple. Maar moet je nog vroeg in de rij staan, nu je ook kunt reserveren?
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 22 reacties

  1. Ik heb zelf gereserveerd voor 10:30 in Oberhausen, maar ik ben 9:00 al aanwezig, ik ben bang dat er een lange rij zal staat voor de reserveringen, en om 10:00 wil ik eigenlijk al weer terug naar NL rijden, gaat dit lukken?

  2. @Lars: Hoe moeten wij dit weten? Niemand weet hoe druk het gaat worden en hoe snel alles verloopt.

  3. Origineel geplaatst door Lars
    Ik heb zelf gereserveerd voor 10:30 in Oberhausen, maar ik ben 9:00 al aanwezig, ik ben bang dat er een lange rij zal staat voor de reserveringen, en om 10:30 wil ik eigenlijk al weer terug naar NL rijden, gaat dit lukken?

    Nee dat zal eerder 22.30u worden 😛

  4. Net vernomen dat de gebarsten deur bij de opening Apple store Brussel een ongeval zou zijn geweest veroorzaakt door een medewerker . Voor de 6s merk ik per land wel grote prijsverschillen en in tegenstelling tot vroeger wordt België ook duurder tov frankrijk en Duitsland

  5. Origineel geplaatst door Lars
    Ik heb zelf gereserveerd voor 10:30 in Oberhausen, maar ik ben 9:00 al aanwezig, ik ben bang dat er een lange rij zal staat voor de reserveringen, en om 10:00 wil ik eigenlijk al weer terug naar NL rijden, gaat dit lukken?

    Zal eens kijken of ik daar een app voor kan vinden ☺️

  6. Origineel geplaatst door Lars
    Ik heb zelf gereserveerd voor 10:30 in Oberhausen, maar ik ben 9:00 al aanwezig, ik ben bang dat er een lange rij zal staat voor de reserveringen, en om 10:00 wil ik eigenlijk al weer terug naar NL rijden, gaat dit lukken?

    Vorig jaar gereserveerd voor de 6+ om 15.00 uur in Amsterdam.
    Ik was er om 13.00 uur en dat vonden de medewerkers veel te vroeg, dus ik moest nog ff wachten. Na een hapje eten, stonden er geen medewerkers meer bij de rij van gereserveerden, dus naar binnen gelopen. 13.50 uur naar binnen, 14.05 uur stond ik weer buiten met mijn nieuwe aanwinst. Dus hou in de gaten of er geen medewerkers staan, en loop via de aangegeven rij naar binnen. Vergeet niet je mail bevestiging mee te nemen.

  7. @vuurvreter: Bedankt voor de tip.

  8. Origineel geplaatst door Lars
    @vuurvreter, bedankt voor de tip.

    Succes met de aanschaf.

  9. Idem..vrijdag kan ik om 11.30 terecht. Ik ga op 10.30 rijden..Met parkeren en naar toe lopen ben ik dan ongeveer om 10.45 bij de store..

    Dan ga ik ervan uit dat de rijen van mensen zonder reservering ook al stukken minder zijn..heb mijn iPhone 6 nog mee, deze gaan zij even voor mij op de iPhone 6s zetten, Back-up enzo?

    Kan dus mail van reservering op mijn iPhone 6 laten zien..

  10. Zijn er mensen die ervaring hebben met /- 2 uur te laat komen? Ik heb namelijk gereserveerd om 16u in Köln, maar waarschijnlijk kan ik er helaas pas om 18u zijn.

  11. Zijn er ook nog serieuze mensen die voor een leuk bedrag een iPhone 6s Plus willen meenemen uit Duitsland? Zelf kan ik niet ivm werk, maar best een leuke aanbetaling voor een andere Apple fanaat voor over…

  12. Ik ga de iPhone 6S Plus gewoon (pre-)orderen online om mijn Note 4 te vervangen. Het trage gedoe, de bugs en de incosistentie van de batterij dwingen mij er een beetje toe om te veranderen.

    Ik was overgestapt van de 5S naar de Note 4 omdat ik de 5S altijd 2 keer per dag moest opladen, en dan nog mijn gebruik moest inperken.

    Nu hoop ik met de 6S Plus dat die goede batterijduur heeft, zodat ik er een hele dag mee door kan. Alleen heb ik nog geen idee over de kleur en de geheugencapaciteit.

    16GB lijkt mij vrij weinig voor apps, muziek en om 4K foto’s en video’s te maken enz… En 64GB ga ik nooit volledig vol krijgen. Voor de rest twijfel ik nog tussen Space Grey en Gold. Met zilver heb ik het al een beetje gezien (heb vroeger al een zilveren 5 en 5S gehad), en rose gold is persoonlijk mijn ding niet.

  13. @GastonM: Zodra je later komt dan de tijd op de reservering kan men niet garanderen dat het model van jouw keuze nog aanwezig is.

  14. De iPhone 6s plus is nog niet te reserveren in Nederland? Wil deze graag in Amsterdam reserveren, maar dit kan pas 25 september (als de geruchten kloppen) toch?

  15. @Jeroen: 64GB is zo vol, ik heb ook altijd 16Gb gehad maar de werkelijke bruikbare capaciteit is maar 55GB met iOS 9, apps worden groter foto’s en filmpjes ook, ik denk dat je aan 16Gb echt te weinig hebt.
    Gold is mooi, maar dan heb je wel een wit scherm, en witte strepen op de achterkant, daarom ga ik voor Spacegrey.
    Misschien een hoesje met ingebouwde batterij?

  16. @Lars: Mooi gedachte, maar gedeeld door meerdere 😛
    Misschien 9:00 niet vroeg genoeg….

  17. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  18. Stel, op 2 oktober in Nederland; wanneer kunnen we de pre-order verwachten in Nederland?

  19. @Arjen: Ik kon afgelopen zaterdag al een pre order doen bij de a-mac in utrecht. Aanbetaling gedaan, klaar. Geen extra kosten zoals bij verschillende webshops.

  20. @Maarten:

    Mij werd verteld dat je die iPhones een dag ná de lancering krijgt, en het hangt van de voorraad af.. Ben dus benieuwd hoe ze dit gaan doen.

  21. @Arjen:

    Ik was de eerste in die winkel zei de verkoper en ik zou een mail of belletje krijgen als hij er was of als ze wisten wanneer ik hem op kon halen. Bij de eerste lichting in die winkel zit ik dus sowieso.
    Ik hoop dus nog steeds op dat weekend maar ik snap dat het best een paar dagen later kan zijn…

    Ik kan bijna niet wachten maar nu weet ik in ieder geval zeker DAT ik er een heb en als een gek speciaal half nederland af te reizen gaat me te ver. Ieder zo z’n strategie….

  22. @Maarten:
    Ja precies! Snap ik heel goed. Ik kreeg dat mailtje gisteren pas. Weet niet of het per Amac verschilt.. Maar goed; ik ga een poging bij Apple zelf wagen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.