Reacties voor: Apple Stores krijgen speciale iPhone-activatiegedeeltes

Apple zou vanaf vandaag in verschillende Apple Stores een apart gedeelte in gaan richten om het proces van activatie van een iPhone nog sneller te laten verlopen. Hiervoor gaat Apple ook nog iPhone-experts gebruiken die in specifieke kleding rondloopt om je te helpen.
Mike van Hoenselaar -

Reacties: 11 reacties

  1. Ik snap dit niet zo goed: wat is er moeilijk aan het activeren van een iPhone? Kan me niet voorstellen dat er nog steeds rijen mensen in de Apple Store staan, die allemaal een iPhone komen kopen.

  2. @Gonny van der Zwaag: Er wordt gespeculeerd dat het een proces is om met de komst van de 4G dit alvast gereed te hebben. Ze verwachten blijkbaar weer rijen mensen.

  3. Als je je doosje hebt ontvangen – simkaart erin (wat ik ook al een “draak” vind) hebt gedaan…. sta je toch even raar te kijken dat je telefoon het niet gewoon doet….

    Heb je daarbij dan ook nog geen computer met internet tot je beschikking…. dan kom je niet echt verder.

    En vergis je niet; er zijn genoeg mensen die het iTunes gedeelte niet helemaal door hebben…
    (en yep – ik heb ook ff goed lopen klungelen)

  4. Dit is in Londen sowieso al;) Ben er in juli geweest en daar hadden ze al zo’n zone;)

  5. Inderdaad is Londen een mooi voorbeeld, met een gigantische Apple-store, waar ook ondersteuning wordt gegeven voor de Iphone. Ik hoop dat dat in NL ook gaat gebeuren, dat Leidsepleinplan in het Hirschgebouw zou de aanzet kunnen zijn.

  6. Origineel geplaatst door rob
    Inderdaad is Londen een mooi voorbeeld, met een gigantische Apple-store, waar ook ondersteuning wordt gegeven voor de Iphone. Ik hoop dat dat in NL ook gaat gebeuren, dat Leidsepleinplan in het Hirschgebouw zou de aanzet kunnen zijn.

    Ben ook in Londen geweest, echt een grote Store. En inderdaad zo’n ondersteuning voor de iPhone. Maar volgensmij vinden de mensen die een iPhone kopen het niet moeilijk om te activeren, want de stappen worden naar mijn weten precies stap voor stap gedaan?

  7. Een applestorE in nl… It ain’t gonna happen…

  8. Dat stukje over Nederland zijn pure speculaties. Er is niets van bekend. Dus kun je het mijn inziens net zo goed weglaten. Geef dan aan dat Nederland Premium Resellers heeft en dat het hier niet op gaat.

  9. Origineel geplaatst door Niels
    Dat stukje over Nederland zijn pure speculaties. Er is niets van bekend. Dus kun je het mijn inziens net zo goed weglaten. Geef dan aan dat Nederland Premium Resellers heeft en dat het hier niet op gaat.

    Iphones worden in Nederland toch alleen door t-mobile verkocht?

  10. @Niels: Volgens mij staat het ook zo geschreven dat mocht dat doorgaan dat deze formule er ook wel zal voorkomen. Je hebt gelijk, het is allemaal speculatie.

    @dikki: Er zijn verschillende winkels die een Apple afdeling hebben die onder de noemer Reseller vallen. Daar kun je de iPhone ook krijgen. Een mediamarkt bijvoorbeeld.

  11. Je zal toch een keer moeten synchroniseren dus waarom niet gewoon thuis doen, maar OK echte fans zullen wel aan de zuurstof moeten als het niet meteen dezelfde minuut werkt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.