Reacties voor: Apple Stores in VS verkopen iPhone 3G zonder abonnement

De Apple Store in de VS is begonnen met de verkoop van de iPhone 3G zonder abonnement. Er gelden minder restricties dan bij AT&T, die vanaf gisteren ook de iPhone zonder contract verkoopt.

Reacties: 17 reacties

  1. wie koopt er nouw een abonementsloze iPhone 3G met simlock, zijn wel paar mensen, maarja beetje nuteloos als je dan toch je garantie moet verbreken door hem te jaibreaken, als dat nog kan, aangezien de baseband meschien al veranderd is?

    aan de andere kant, goed nieuws, dit betekend dat apple aan het einde van hun product cycles komen en een nieuwe gaan beginnen, yays! 😀

  2. ik denk dat gewoon een verkoopformule is. het gaat erg slecht in amerika. at&t heeft natuurlijk ingeschat hoeveel mensen er de komende maanden een aflopend abo hebben en hierbij gekeken hoeveel hiervan weer eventueel een iphone zouden aanschaffen. wellicht is dit getal te laag voor apple en wil apple mede hierdoor alle at&t gebruikers tegemoet komen om ook aan een iphone te komen zonder een abo af te sluiten.

  3. Komt het er nou opneer dat je dus een soort prepaid telefoon koopt? Beetje jammer dat het alleen at&t is, kan dan wel oplosbaar zijn met een hack, maar waarom wil iemand 600 dollar besteden aan een prepaid iphone, je mist dan neem ik aan 3g en andere voordelen die je juist wilt hebben bij de iphone. Misschien weet iemand of hoe dat dan werkt?

  4. Nieuwe iPhone JEAH!!

    Oh, en Lennart, je garantie vervalt niet door jaibreaken.. Zoiets heet een restore-knop in iTunes! 😉

  5. Je garantie vervalt WEL als je jailbreaked

  6. Uhm deze zijn niet te unlocken met yellowsnow. yellosnow werkt aleen met een oudere baseband versie. Neem aan dat deze iphones met de laatste updates worden geleverd..

  7. @lennart hendriksma: Misschien zijn er mensen die nog een lopend AT&T-abonnement hebben maar eigenlijk op een iPhone wilden overstappen. Er zijn dagelijks op Twitter nog steeds mensen die enthousiast melden dat ze eindelijk hun eerste iPhone gaan kopen.

  8. Yellowsnow kan niks oplossen bij de aanschaf van een nieuwe iPhone! Daar zit namelijk een andere baseband op, Yellowsnow kan die nog niet kraken….

  9. @Thom:

    Klopt, maar wat als er een een dusdanig gebrek optreed dat je niet meer kan restoren?

  10. Origineel geplaatst door Flacito
    Yellowsnow kan niks oplossen bij de aanschaf van een nieuwe iPhone! Daar zit namelijk een andere baseband op, Yellowsnow kan die nog niet kraken….

    wanneer het oude voorraad is heb je nog kans op de oude baseband 

  11. Als je hem importeerd kost de 8 gb iphone rond de 440 euro. Is nog te doen 😛

  12. Heb de mijne 420 gekocht bij iemand die die al na 2 weken beu was (blackberry fan) en het was eentje van Mobistar dus unlocked

  13. Zal je zien dat er firmware 2.2.1 en 2.30.x baseband op staat..
    (yellowsn0w werkt alleen met baseband 2.28.00)

  14. Origineel geplaatst door Thom
    Nieuwe iPhone JEAH!!Oh, en Lennart, je garantie vervalt niet door jaibreaken.. Zoiets heet een restore-knop in iTunes!

    Laten we het hopen!

    Origineel geplaatst door Bomans
    Je garantie vervalt WEL als je jailbreaked

    Nietes! Toch?

    @PhresiF: 442.262256

  15. Alle nieuw iPhones die ik de laatste tijd gezien / gekocht heb hebben al de nieuwste baseband. Dus Yellowsnow zou ik niet op gokken

  16. T-Mobile heeft wel degelijk 3G in Amerika alleen is het niet door heel Amerika.

  17. Origineel geplaatst door asdf
    @Thom: Klopt, maar wat als er een een dusdanig gebrek optreed dat je niet meer kan restoren?

    Dan treed er een dusdanig gebrek op dat zelfs apple niet meer kan achterhalen dat-ie jailbroken is.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.