Reacties voor: Apple Stores geven klanten met kapotte witte 16GB iPhone 4 een gratis upgrade

Apple vervangt bij Apple Stores in de VS kapotte witte 16GB iPhone 4's door een iPhone 4S. Het heeft te maken met tekorten van dit specifieke toestel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. ook met andere modellen zoals ipods/ ipads?

  2. Ik kreeg gisteren ook mijn iPhone 4 terug uit herstelling. Kreeg een gloednieuw toestel ook al was enkel de home button defect. Raar dat Apple gewoon nieuwe toestellen meegeeft :’)

  3. Is toch ook logisch dit, er worden geen Iphone 4’s 16 GB zwart/wit meer verkocht…alleen 8 GB. Natuurlijk krijg je dan dit, wel leuk voor de mensen:)

  4. Zozo dat is best netjes!

  5. @Michiel: het zijn refurbished toestellen die ze teruggeven. Ze zijn uiteraard niet te onderscheiden van nieuwe toestellen.

  6. Waarom alleen witte eigenlijk?

  7. Wat was er mis met de homebutton? En deden ze niet moeilijk? Want bij mijn zware(helaas) iPhone 4 zijn zowel de homeknop als de sleepknop zo goed als stuk en stuk, en ik heb hem nu pas 16 maanden, met een abbo van telfort. Wat zou ik kunnen doen om dit op te lossen? En maak ik dan ook kans op een refurbischde 4s?

  8. @ulope: Gewoon naar de winkel gaan met je factuur en dan zal je het toestel moeten opsturen ter herstelling. Ik zei ook dat mijn homebutton sporadisch mankeerde en dat het dan ongelooflijk lang duurt eer hij werkt.

    @Yannick: Het toestel was inderdaad zo goed als nieuw, geen enkel krasje of krasjes op de metalen band, sticker overal aanwezig, nieuw scherm en alles werkt zoals de mijne in het begin.

  9. Ik had mijn iPhone 4s laten repareren door apple wegens batterij problemen, kreeg ook een gloednieuwe terug! Geen problemen meer 😀

  10. mooie service van apple, dat had ik niet met me htc :s

  11. @Mr. Muis: want je was van plan je iPod en iPad ervoor stuk te gooien? Maar nee, om je vraag te beantwoorden. Anders had het ook wel in het artikel gestaan.

  12. @hoi: Ja

  13. Mijn zwarte iPhone 4 is drie weken geleden in de Apple Store zonder morren omgeruild voor een “nieuwe” omdat de home button lam was. Geen enkel probleem. Ze zeiden dat het een nieuw toestel was, maar het zal wel refurbished zijn. Maakt mij niet uit: er zit geen krasje op en alles werkt prima. Ik ben er blij mee.

  14. Bracht mijn iPhone 4S heen en kreeg verdorie gewoon de iPhone 5 terug..da’s pas netjes.

  15. Krijg je het ook als je iPhone 4 8gb af en toe hapert en uitvalt?

  16. Ik weet niet welke knupp claimt de iphone 5 terug te hebben gekregen, maar je bent gwn zielig dat je zoiets verzint aangezien de 5 nog niet eens uit is 😉 mafklapper!

  17. Das wel nice :o! Zou het in belgie ook zo zijn iemand een idee? Is het in nederland ook zo of niet?

  18. @daveid willems: Bij mij doet de link het wel (gaat trouwens naar 9to5mac).

  19. @Tommyyke

    Ja, dat is in België ook zo. Een vriendin van me had haar kapotte iPhone 4 ingeleverd en ze kreeg van Apple een 4S terug 😉

    Wel goeie service bij Apple.

  20. @Matjas: welke winkel en welke gemeete?
    Was er wel degelijk iets aan haar iphone? Watdan?

  21. Origineel geplaatst door oldandroiduser
    mooie service van apple, dat had ik niet met me htc :s

    nou, ik kreeg voor 100 euro de desire Z ipv mijn gare touch pro 2… waar nog een half jaar garantie op zat..

  22. @Anoniem: Omdat ze nog wel zwarte op voorraad hebben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.