Reacties voor: Apple Stores bereiden zich voor op winkelverkoop Apple Watch

De Apple Store-medewerkers bereiden zich voor op de winkelverkoop van de Apple Watch: ze hebben trainingsmateriaal binnen en een motiverende video van Angela Ahrendts moet de verkoop soepel laten verlopen.

Reacties: 27 reacties

  1. Dan maar naar Duitsland

  2. Anderhalve maand geleden was ik in de store in Oberhausen. En de medewerker zelf had er ook nog geen omdat hij net zoals de rest moest wachten haha. Maar even OT ik denk dat ze de 42mm nog niet in de winkels gaan doen omdat die volgensmij het slechtst leverbaar zijn.

  3. Trouwens, de bestelling van bijvoorbeeld de Apple sportwatch 42 cm space grey staat in Duitsland nu op 2-3 weken, dus dat sluit mooi aan bij dit bericht

  4. Origineel geplaatst door Ed
    Trouwens, de bestelling van bijvoorbeeld de Apple sportwatch 42 cm space grey staat in Duitsland nu op 2-3 weken, dus dat sluit mooi aan bij dit bericht

    Mogen ze die van de mensen die vorige maand hem daar besteld hebben eerst wel uitleveren. Die moeten nu ook nog 3 weken wachten…

  5. Vorige week donderdag mijn Apple Watch Sport 42mm Space Gray ontvangen die ik besteld had in Duitsland op 11 April. Het was het lange wachten meer dan waard, maar het wordt toch een pak leuker eenmaal die eerste Belgische Apple Store een feit is!

  6. Ik hoop dat hij of opeens verrassend snel in Duitsland in de store te koop is, ofwel in Nederland online of store. Het heeft nu lang genoeg geduurd. Zin in.

  7. 3 weken geleden in de apple store in liverpool – engeland. De sporteditie uitgetest. Ik heb nu niet echt een heel brede pols, maar de 38 mm is echt wel heel klein. Lijkt wel een fijn horloge voor de vrouw.

    Grappig detail. Voor ik mocht uittesten ( wat een demo was dus je mocht zelf niet vrij kiezen wat je wilde doen) moest ik me eerst registreren op een speciale Iphone met een bakje rond die nog Ios 6 draaide. Daar verschoot ik wel van.

    De medewerker zelf had al een apple watch om en by the looks of it had hij die al even want die was vrij vuil en zelf al een beetje versleten.

  8. @geraaar: met de 38 mm niets mis mee. Goed te bedienen en duidelijk af te lezen. Helemaal niet te klein. Ik ben er erg blij mee. Watch met Milanees bandje.

  9. Vandaag apple watch steel 42 mm binnen gekregen.
    Stond levering 21 tot 23 juni.
    Hij is echt gaaf!!!!!!

  10. Kan je eigenlijk gewoon op de Duitse Apple-store bestellen en in België laten leveren? Dus via je bestaand Apple id…

  11. @iculture kunnen jullie niet een keer een topic maken over de Apple watch, waarop mensen kunnen reageren die hem al hebben? Ik ben zo benieuwd naar de ervaringen. Bijvoorbeeld ook wat het doet met de Iphone batterij.

  12. @Tom: Je kan op de Duitse Apple Store website met je Belgische Apple ID probleemloos bestellen maar je moet wel een Duits leveradres opgeven!

  13. Of via Engeland … Via forward2me … Net 3 weken moeten wachten op mijn ASW 42mm met wit bandje heb hem nu deze week 3 weken … En is fijn horloge om te dragen …

  14. Het rare is bij mij, omdat het allemaal zo lang duurt in Nederland, dat ik begin af te haken om een Apple watch te kopen.

  15. Apple’s nieuwe verkoopwijze vind ik kortzichtig, waar is de magie van lange rijen om het product te bemachtigen? Ze killen hun beste en goedkoopste manier om te laten zien hoe gewild hun product is.

  16. @Joeri: azo… Moet ik eens proberen!

  17. Nog een jaar wachten op een goed werkend model. Er is heel wat aan te verbeteren.

  18. @boxerip: Waarop baseer je dit? Ik gebruik de watch nu twee weken naar volle tevredenheid. Ik vind hem al redelijk volwassen. Apps zullen ook nog eens beter worden. Batterijduur is ok.

  19. Na 45 artikelen, videoboodschappen en aankondigingen snapt ECHT NIEMAND MEER waar/wanneer hij zo’n ding eens in NL kan bekijken.
    De meeste verkopers zeggen nog steeds dat de Watch alleen online verkocht wordt !
    Dit is echt de aller- allerslechtste verkoopcampagne ooit.
    Cook – bekend en beroemd vanwege zijn geniale produktie en distributie mgt. – heeft er een puinhoop van gemaakt en Ahrendts heeft veel te hoog van de toren geblazen met haar opgepimpte winkelervaringen en kan het (deels buiten haar schuld) ook niet waarmaken.
    Deze mensen moeten eens ruiterlijk hun excuses maken en echt ophouden met geleuter als “that [it has] the best customer experience and that [this launch] is faster, smarter, and better than [Apple has] ever done before.”
    Ik begrijp dat de journalistiek die afhankelijk is van deze lieden, ze serieus wil blijven nemen.
    Maar in een beursgenoteerd bedrijf is geen plaats voor topmanagers, die deze kolder blijven verkopen en wiens aankondigingen helemaal niets waard blijken. Die horen gewoon weg te wezen.
    Los van hun aanzien/imago (dat deels voortkomt uit hun hoge beloning)
    ’t hoort omgekeerd te zijn !

  20. Dat Apple Watch houden ze maar lekker, moeilijk en onzeker verkoop praatjes. Ik wacht wel op de Tag Heuer Carrera wearable 01.

  21. Origineel geplaatst door peter
    Apple’s nieuwe verkoopwijze vind ik kortzichtig, waar is de magie van lange rijen om het product te bemachtigen? Ze killen hun beste en goedkoopste manier om te laten zien hoe gewild hun product is.

    Omdat “kopen in de winkel” wel een uitstervend iets wordt?
    De trend is proberen en kijken fysiek, bestellen online en levering thuis wanneer het jou schikt.

  22. @Ron: helaas kan ik niet anders dan het helemaal met je eens zijn. Zal best allemaal, beste lancering blablablabla maar inderdaad er is helemaal niets magisch of fantastisch aan op deze manier.

  23. Origineel geplaatst door Henri
    Vandaag apple watch steel 42 mm binnen gekregen.
    Stond levering 21 tot 23 juni.
    Hij is echt gaaf!!!!!!

    Geweldig. Maar wat heeft jouw bijdrage met de inhoud van dit artikel te maken? Je bent niet de enige, het lijkt gewoonte te zijn om ieder bericht over de watch aan te grijpen om uit te gaan kraaien dat’ie bij jou gearriveerd is en hoe geweldig hij wel niet is. Deze gekte zal tzt wel afnemen maar tot dat moment blijft het irritant.

  24. @Ron: -zucht-
    Ik ben het helaas volstrekt met je eens.
    Het is werkelijk een lachertje deze ‘release’ van zo’n mooi nieuw product. Ik heb maar zo een donkerbruin vermoeden dat er ergens in de productie of logistieke lijn een ernstige onvoorziene kink zit die het hele leveringsproces ernstig verstiert.
    Een boel blablablabla maar wat rest is volstrekte onduidelijkheid over beschikbaarheid, levertijden en startmomenten van nieuwe landen. Het is dat ik de watch nog steeds eigenlijk best graag wil hebben, maar ik neig om compleet af te haken…… (en volgens mij velen met mij)

  25. @Joeri: Ik neem aan dat jij gebruik hebt gemaakt van de forward2me service?
    Hoe was je ervaring (snelheid) en wat waren de kosten?

  26. @Teebee: vraag ik me ook af. Lijkt wat omslachtig. Maar indien het betrouwbaar is wil ik het zeker proberen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.