Reacties voor: Apple Store SoHo beschuldigd van iPad-discriminatie

De Apple Store in SoHo wordt ervan beschuldigd dat ze Chinese klanten discrimineren. Klanten kregen vreemde vragen of moesten hun paspoort laten zien.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 22 reacties

  1. Haha das wel minder.. Maarja betwijfel of ze echt gediscrimineerd hebben.

  2. meteen een paar nieuwe ipads claimen bij apple ! 😛

  3. …dat ze die in China gaan doorverkopen. Nou en? Apple weet ook wel dat transfer of technology uiteindelijk niet te stoppen is, ik vraag me af of dit wel hun officiële beleid is t.o.v. van deze klanten maar lijkt me toch echt van niet.

  4. schadeclaimpje!

  5. @Flo:
    ik d8 12 ipads en 2.000 dollar

  6. de Chinesen kennende zullen ze dat doen met z’n homderden tegelijk, er valt veeeeeeeel geld te verdienen aan import.
    en die vele honderden kan een tekort veroorzaken op de US markt, en dat ze nee aan de balie moeten verkopen, en dat is iets wat Apple niet wil.

  7. Niet echt leuk van de store’s

  8. Origineel geplaatst door Floris
    Ipad niks Ipad De IWildersPad…

    Slechtste grap ooit…

  9. Origineel geplaatst door Joost
    Origineel geplaatst door FlorisIpad niks Ipad De IWildersPad…Slechtste grap ooit…

    mee eens….

  10. Gek, in de Apple store op fifth Avenue heb ik hier niets van gemerkt.

  11. Waarschijnlijk is dit one side of the story..voor waarheidsvinding heb je toch echt 2 kanten nodig.
    Ik kan me weinig voorstellen dat winkel medewerkers niet willen verkopen vanwege afkomst.

  12. Origineel geplaatst door Marcooo
    Waarschijnlijk is dit one side of the story..voor waarheidsvinding heb je toch echt 2 kanten nodig. Ik kan me weinig voorstellen dat winkel medewerkers niet willen verkopen vanwege afkomst.

    Dat op zich komt helaas wel eens voor. Maar goed, daarmee ga ik anders zomaar offtopic, nergens voor nodig 😛

  13. nounou wat een onzin…. misschien dacht die medewerker dat ze op waren KAN TOCH!

    ik moest m ook reserveren

  14. Discriminatie zal op ieder vlak altijd blijven bestaan. Mensen die “discriminatie” blaten zodra ze niet naar wens worden behandeld zullen ook altijd blijven bestaan. Media die een scheet graag meteen opblazen tot een kern-explosie blijven ook altijd bestaan. En alle drie deze zaken zijn in mijn ogen erg jammer. Maar het is zoals “Marcooo” al schreef vooralsnog slechts één kant van het verhaal.

    Het is natuurlijk goed mogelijk dat dit ook in een Apple Store kan voorkomen, net als in iedere andere willekeurige winkel, maar lijkt me absoluut geen company policy van Apple zelf.

  15. Beter gekocht in de US dan meteen uit de fabriek in China meegenomen, of niet? Begrijpelijk dat Apple de iPad in de US wil houden als hij daar gekocht wordt, maar dit gaat natuurlijk wel te ver.

  16. Zoals Marcooo zegt, 1 kant van het verhaal. Ik ga Apple niet bij voorbaat verdedigen, maar met een dergelijke beschuldiging moet je altijd 2 kanten horen.

  17. Ik ga volgende week naar NY en ik ben van plan om daar een ipad te gaan kopen dus ik hoop dat ze niet moeilijk gaan doen.. lijkt me wel een hele toffe winkel trouwens…

  18. Dit is echt verschrikkelijke onzin, ik ben toevallig afgelopen weekend in precies die store geweest en juist in de wijk SoHo is het publiek multicultureel en stond het personeel iedereen gewoon te woord en vlogen de iPads de deur uit. Heb er best wel wat tijd door ‘moeten’ brengen omdat mn vriendin terug naar het hotel was dus heb echt wel de tijd gehad om te spelen met iPad en ik kon als buitenlander gewoon een iPad kopen..! Net als verschillende andere buitenlanders, uit NL maar ook verschillende andere landen..!

  19. Nee geen onzin,heb het zelf op 5th av meegemaakt dat er een Chinees in de rij stond ,en door de security naar buiten werd gerangeerd. Was een toestand en een hoop commotie

  20. Maar het gaat hier toch juist om de winkel in SoHo..? Ik heb mn menig gebaseerd op de ervaringen die ik in die winkel heb..!
    Moet je idd wel gelijk geven dat als iemand eruit gerangeerd wordt dat dat op z’n minst vervelend is en dat het een hoop commotie oplevert..!@Dirkiedarkie:

  21. Toevallig ook net terug uit NY en de iPad gekocht in SOHO. geen enkel probleem en geen enkele vorm van discriminatie te merken. Mensen: het is een cool apparaat en je hoeft vooral niet bang te zijn dat je hem niet kan kopen. Nu werkt overigens de NL app store nog niet. Even wachten tot juli 2010 en je kan hem gewoon kopen in NL.

  22. Nou ik ben net terug en hij was dus uitverkocht en er was een wachtlijst van 7 tot 10 werkdagen en die had ik niet meer.. dus ik zou gelijk de eerste dag van je vakantie gaan als je er 1 wil halen. Hij was overal uitverkocht.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.