Apple Den Haag

Reacties voor: Apple Stores in Nederland zijn open, maar alleen op afspraak

Voor reparaties en afhalen van bestellingen
De meeste Apple Stores in Nederland zijn open, maar zijn alleen te bezoeken voor het ophalen van bestellingen en het laten uitvoeren van reparaties. Je zult een afspraak moeten maken voordat je naar binnen kunt.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. (Red.) Klanten krijgen gerepareerde spullen die in de Apple Store liggen voorlopig niet terug.

  2. Naar een service center gaan is in België ook geen optie, die zijn ook dicht.

  3. Origineel geplaatst door Redactie
    _[(Red.)](mailto:redactie@iculture.nl) Klanten krijgen gerepareerde spullen die in de Apple Store liggen voorlopig niet terug._

    Slechte zaak dit. Wat is er mis mee om tijdens enkele vooraf gecommuniceerde tijdsblokken de mogelijkheid te bieden om reparaties op te halen? Met een beetje creativiteit kun je de Apple Store medewerkers prima beschermen tegen besmetting.

  4. Ik had een reparatie liggen bij de Apple Store, ik ben gebeld of ik op 14, 15 of 16 maart kon langskomen om mijn product op te halen. Ik neem aan dat Apple iedereen heeft gebeld die daar een product had liggen.

  5. @Pascal: Dat is onmogelijk, als de overheid zegt dat de Apple Stores gesloten moeten worden in verbrand gezondheidsrisico’s moet je er maar bij neerleggen.

    Want als ze voor diegene open moeten na de genoemde datums omdat men (on)gerepareerde product(en) op willen/kunnen halen volgen er meer personen. Dit gaat om mensenlevens en hiermee loopt de gezondheid in gevaar. Je kunt niet blijven desinfecteren, laat staan dat mensen een circle ⭕️ van 1,5 afstand kunnen houden onmogelijk wordt. Dit is een ziekte die compleet nieuw is en serieus genomen moet worden. Dus deal er maar mee en zelf in creatieve oplossingen moet denken. Want wat heb je eraan als de medewerkers ziek zijn geworden omdat Jantje ongeduld niet kan wachten. Dan kan het zo zijn dat het nog langer gaat duren. Je moet nu wachten en als het langer gaat duren kun je die tijd ook wel opbrengen!

    Je krijgt je device terug alleen zul je nu geduld moeten hebben. De gezondheid gaat voor reparatie.

  6. Origineel geplaatst door Lemco Luehof
    Dat is onmogelijk, als de overheid zegt dat de Apple Stores gesloten moeten worden in verbrand gezondheidsrisico’s moet je er maar bij neerleggen.

    Sinds wanneer heeft de overheid bepaald dat ze gesloten moeten worden? In de VS niet en ook in Nederland niet. Die keus heeft Apple zelf gemaakt.

  7. Apple zou kunnen kiezen om de herstellingen op te sturen naar de klanten?
    In het geval van een iPhone zou Apple er voor kunnen kiezen om (tijdelijk) een vervangend toestel naar de klant te sturen.
    Het herstelde toestel zouden ze dan kunnen inhouden.
    Op die manier moet niemand naar die winkel (van de medewerkers) om de toestellen op te halen en te versturen.

    De vraag is, over hoeveel toestellen per winkel gaat dat, en is het wel haalbaar om dat te doen.

  8. Je kan, voor wie aan de Belgische grens woont je device daar binnenbrengen.

  9. (Red.) Artikel bijgewerkt vanwege de sluiting door de nieuwe lockdown.

  10. En wat als je afhankelijk ben om Apple systeem te gebruiken voor je werk thuis ?
    Het blijft een lastige discussie!

  11. Ze sturen het maar op… (op Apple’s kosten)

  12. Kan bevestigen dat Amac momenteel niet open is voor reparaties, dit wordt pas later bekend gemaakt wat er wel of niet mogelijk is. B2B repairscenters mogen wel doorgaan, maar niet B2C, wat in dit geval Amac is.

  13. Xando blijft wel gewoon open?!

  14. Mijn afspraak is afgezegd dus lijkt me niet

  15. Ben ik blij dat ik gisteren nog mijn telefoon heb ingeleverd voor Trade-In Direct Daarna de AirPods Max besteld via de Online Store met de Cadeaukaart 🙂

  16. Dit lijkt toch een keuze van Apple zelf. Vandaag bij Macrepair in Amsterdam geweest en die waren gewoon open ondanks de lockdown. Die gaven aan dat reparatiebedrijven van consumenten elektronica open mogen blijven. In de Pijp was vandaag ook een mobiele telefoon reparateur geopend. Misschien mag Apple niet open omdat het tegelijk een winkel is? 🧐 Misschien dat ze later alsnog met een oplossing komen om de apparaten bij de eigenaren terug te krijgen? Verzenden bijvoorbeeld?

  17. Jullie antwoord klopt niet over de eerder gemaakte afspraken. Ik heb een afspraak staan vóór morgen woensdag 16 december, en deze is gewoon geannuleerd.

  18. Amac is open voor Reparatie en Service.
    Wel alleen met een afspraak maar die kan je eenvoudig via de Website maken.

  19. (Red.) Artikel bijgewerkt na gedeeltelijke opening voor reparaties en technische ondersteuning.

  20. (Red.) Artikel bijgewerkt met info over lockdown winter 2021.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.