Reacties voor: Apple Store offline vanwege voorverkoop iPhone 5c in eerste groep landen

De online verkoop van de iPhone 5c in onder andere de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk is van start gegaan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 24 reacties

  1. 470 pond is 570 euro dat is ook weer iets goedkoper dan 600. Wordt het in Nederland dan 5c 570-670 en 5s 670-770-870?

  2. Weet iemand of er dit jaar weer moet reserveren via zn apple pagina / loting?;

    Duitse apple site

  3. Wat word de prijs in euro’s voor de 5s?

  4. Zag in de spits van gister ook een reclame stukje voor een pre order 5s en C

  5. Wie wil er nu in godsnaam zoveel geld uitgeven voor de 5c !? 100 euro erbij en je hebt de ‘real deal’. Persoonlijk vind ik de 4S dan nog meer kwaliteit en ‘class’ uitstralen dan de 5c (lijkt meer op die dingen van Samsung, die zouden nu Apple moeten procederen wegens kopiëren). Die prijszetting is er echt minstens 200euro over.

  6. Origineel geplaatst door Barend
    Zag in de spits van gister ook een reclame stukje voor een pre order 5s en C

    Providers in Nederland zijn inderdaad al druk mailinglijsten aan het aanleggen, “zodat je straks als eerste weet wanneer de pre-order begint”. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon iPhoneclub in de gaten houden. Wij weten het waarschijnlijk sneller dan wanneer je moet wachten tot het marketingteam van een provider de mailing klaar heeft 🙂

  7. Dank iPhoneclub voor jullie heldere info weer, top!

  8. Teleurstelling; zie zojuist op de Duitse site dat de 5s vanaf 20/9 te bestellen is 🙁

  9. iPhone 4s kost nu €399,- zal de iPhone 5C dan naar de €499,- gaan?

  10. iPhone 5 en iPhone 5s hebben een verschil van €50 als je een los toestel koopt. De iPhone 5 is bij de meeste providers gratis bij een 2 jarig contract. Wedden dat als de 5s uitkomt je gruwelijk veel moet bijbetalen..

  11. Apple store offline… Welke webwinkel gaat er in de 21e eeuw nog uit de lucht om het assortiment aan te passen? Ik vraag me af of het offline zetten te maken heeft met het genereren van “buzz” rond de lancering, of dat het moet vanwege bedrijfssoftware van beroerde kwaliteit bij Apple (zie bijvoorbeeld dingen als iTunes Connect)

  12. Origineel geplaatst door Yoeri
    Wie wil er nu in godsnaam zoveel geld uitgeven voor de 5c !? 100 euro erbij en je hebt de ‘real deal’. Persoonlijk vind ik de 4S dan nog meer kwaliteit en ‘class’ uitstralen dan de 5c (lijkt meer op die dingen van Samsung, die zouden nu Apple moeten procederen wegens kopiëren). Die prijszetting is er echt minstens 200euro over.

    Wat mij betreft is de 5c qua ontwerp en looks (in het wit dan) met afstand de mooiste iPhone sinds de iPhone3. Heb budget voor de 5s, vind de specs cool maar ga toch voor een witte 5c omdat ik die simpelweg mooier vind (en ruim goed genoeg qua specs) De 5c is in mijn ogen veel meer een echt “Apple” ontwerp dan bv de iPhone4 wat ik een lomp ontwerp vind (heb wel een 4s gehad trouwens) Maar ieder z’n ding natuurlijk

  13. In de us store kost de iphone 5S 16gb 649 us dollar. Dit is omgerekend 488 euro. In Duitsland kost ie 699. Nogal prijsverschil toch?

  14. Origineel geplaatst door wesley
    iPhone 4s kost nu €399,- zal de iPhone 5C dan naar de €499,- gaan?

    staat in duitsland op 599€ voor de 5C (16GB).
    De 4S is maar een 8GB model…

  15. Apart om nu nog te zien dat de 5C op 20-9 wordt geleverd, dit zijn we niet gewend van Apple. Dit betekent een ruime voorraad of men is afwachtend?

    Origineel geplaatst door Muxje
    Apple store offline… Welke webwinkel gaat er in de 21e eeuw nog uit de lucht om het assortiment aan te passen? Ik vraag me af of het offline zetten te maken heeft met het genereren van “buzz” rond de lancering, of dat het moet vanwege bedrijfssoftware van beroerde kwaliteit bij Apple (zie bijvoorbeeld dingen als iTunes Connect)

    Puur PR, maar dat maakt niet uit..hoort erbij 😉

  16. @Muxje: Dit is pure marketing. Op ieder iphone-forum zag je een artikel met; apple store offline.
    Verder heeft het volgens mij nergens iets mee te maken

  17. Slecht van apple dat op de NL site nog steeds de niet meer te bestellen iphone 5 staat. Ook slecht dat je op dit moment alleen nog een 4S kunt bestellen. Over de 5c: Jammer dat hij niet in Glossy zwart gemaakt wordt. Een gemiste kans als je het mij vraagt. Zal wel te maken hebben met het zwarte apple logo op de achterkant.

  18. Volgens de apple store in Frankrijk zal de 5S – 699euro kosten voor 16GB, 799euro voor 32gb en 899euro voor 64gb (simlock vrij)

  19. @Leenders: Nee, want prijs in USA is exclusief sales tax, die van staat tot staat verschilt. Iphones die naar NL verscheept worden krijgen te maken met invoerrechten en 21% BTW.

  20. Nee jongens, dit is echt geen marketing hoor. Als je na de Keynote op de site keek, waren er nog geen afbeeldingen online gezet terwijl de pagina wel was geüpdatet. Apple is niet zo heel goed met dit soort dingen. In Safari en Chrome laadden de afbeeldingen en video’s niet, in Firefox enkel de video’s niet, maar was er wel iets mis met de linkjes die allemaal aan elkaar onder de afbeeldingen stonden in plaats van waar ze normaal thuishoren.

    Ik heb er nog screenshots van.
    Ik zou ook denken dat het marketing is, maar als je ziet hoe klungelig zo’n groot bedrijf het aanpakt, dan weet je wel beter.

    Het is overigens belachelijk dat de BeNe Stores ook offline gehaald worden.

  21. @iApPel: Idd pure marketing, stel je voor dat bol.com hun site zou uitschakelen bij iedere verandering. Je zou nooit nog iets kunnen kopen bij bol.com

  22. Wie koop er nu een 5C ?!
    Ze halen de iPhone 5 van de markt omdat het anders te hard opvalt dat de 5C dezelfde iPhone is met een ander jasje …
    Maw. Je koop vandaag een iPhone met de specs van vorig jaar. Na 1 jaar heb je een iPhone met specs van 2 jaar geleden. En dat voor 100€ goedkoper !
    Geef mij maar de 5S !

  23. @Fred:
    Is niet waar de camera van de 5c heeft meer specs bijv. Tijdens de fotos effecten toevoegen en meerdere fotos achter elkaar kunnen maken door de foto knop ingedrukt te houden

  24. Daarom ga ik voor de iphone 5c
    De iphone 5s lijkt me wel wat maar met zo’n prijskaartje eraan ga ik nog steeds voor de iphone 5c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.