Apple Store offline

Apple Store offline ter voorbereiding van Apple Watch-reserveringen

De Apple Store is tijdelijk offline, ter voorbereiding van de reserveringen van de Apple Watch. Op 10 april om 9:01 is de Apple Store terug.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple Store offlineDe Apple Store is op het moment tijdelijk niet te bereiken. Reden hiervoor is waarschijnlijk de voorverkoop van de Apple Watch: vanaf vrijdag 10 april om 9:01 uur is het mogelijk om de Apple Watch te reserveren in buitenlandse Apple Stores, waaronder in Frankrijk, Duitsland, Engeland en de VS. Het is nog onduidelijk wanneer de verkoop in Nederland en België van start gaat, maar vermoedelijk zullen veel fanatieke Nederlanders de Apple Watch reserveren bij buitenlandse winkels.

Verwachting is dat de Apple Store om exact 9:01 uur weer bereikbaar zal zijn, zodat het in het buitenland mogelijk is het horloge te te reserveren. Bedenk wel dat je de Apple Watch alleen online kunt bestellen als je een afleveradres in het land van de betreffende Apple Store hebt. Is het mogelijk om de Apple Watch in de Apple Store op te pikken met een reservering, dan is een buitenlands adres waarschijnlijk niet nodig. Je kunt je nu alvast inlezen met het volgende artikel:: Apple Watch pre-order: zo werkt het.

Apple heeft eerder bevestigd dat de Apple Watch alleen online beschikbaar zal zijn tijdens de introductie. Je moet het horloge daarom bestellen of een reservering plaatsen voor je naar de Apple Store gaat. Heb je niet op tijd kunnen reserveren? Dan kun je volgens Apple het horloge niet zomaar in de Apple Store kopen tijdens de verkoopstart 24 april.

Meer informatie: Apple Watch pre-order: zo werkt het

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2015, 8:30
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, apple watch

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.