Reacties voor: Apple Store offline voor pre-orders iPhone 6s in eerste groep landen

Apple heeft de Apple Store offline gehaald, in afwachting van de pre-orders die op 12 september om 9:01 uur van start gaan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 93 reacties

  1. Is er een directe link om straks bij de bestelpagina uit te komen? Enig idee of de Apple Store app automatisch ‘refreshed’?

  2. Ik ben echt zo benieuwd welke verkoopcijfers in de volgende kwartaal gaan verschijnen, zal de iPhone weer records breken? Zal het stagneren? Of zal het toch tegenvallen tov de vorige iPhone(s)? Alles kan!

    Zal er zich overigens een schaarste voordoen en een wachttijd van tig maanden creëeren? Lijkt nogal de traditie bij Apple. Dit jaar hebben ze wel wat beter gestockeerd als we de leveranciers mogen geloven.

  3. Origineel geplaatst door Stefan
    Is er een directe link om straks bij de bestelpagina uit te komen? Enig idee of de Apple Store app automatisch ‘refreshed’?

    Zeer waarschijnlijk is de link https://store.apple.com/de/iphone
    En nee, hij refrehed niet automatisch.

  4. Heb geen betrouwbaar duits adres, heel jammer:(

  5. @bekside: Al meerdere bestellingen via deze site laten lopen. Werkt prima!

  6. En gereserveerd in Dusseldorf 🙂 (via)
    De 25e tegen 10:00u mag ik hem ophalen

  7. De Apple Store kwam hier in de US om 2:04 CT on line. Heb een 64GB Roze en Zilveren. Nu nog wachten tot de 25st!!

  8. Bij mij nog steeds offline:S

  9. Gereserveerd in Düsseldorf om 08:00.. 🙂

  10. Ja, het is mij nu ook gelukt, via de Apple Store app.
    Vrijdag afhalen tussen 8:30 – 8:45 uur in Oberhausen.

  11. Als de store nog steeds offline voor je is, moet je al je browsing data eens verwijderen in Safari (je caches clearen in Chrome). Dan doet hij het wel.

    Gereserveerd in Dusseldorf en in Oberhausen. Nu eens gaan kijken of ik met iemand kan meerijden.

  12. Besteld 64GB space grey, via de apple store app! ff instellen op Duitsland, adres collega Duitsland ingesteld en de creditcardgegevens van te voren ingesteld en kon direct bestellen!! 25/9 word ie geleverd 🙂

  13. Origineel geplaatst door Robert Webbe
    @Peter: Heb je via de app besteld of via web?
    Via de app zie ik alleen maar versturen via de post.

    Ik zag via de app die hele 6s niet verschijnen. Nu maar via site besteld maar ben toch wel benieuwd waarom ik het niet voor elkaar kreeg via de app. Zocht wel een Duitse store maar bleef bij winkelen alleen maar de 6 te zien, geen 6s. Graag info om het werkende te krijgen voor een volgende keer. Alvast bedankt.

  14. Gebruik gewoon incognito venster van chrome of safari…

  15. @Marcel: ik neem aan dat je ingelogd was met een NL Apple ID? Ik denk dat je daarom geen 6s te zien krijgt omdat hij nog niet in NL te bestellen is.

  16. @Erik: Ik heb mijn NL Apple ID er prima voor kunnen gebruiken.

  17. @erik: Hoe heb je dat gedaan? Kan je hem dan toch afhalen bij de store?

  18. @huub: klopt, je krijgt die keus wanneer je eenmaal je model hebt uitgekozen.

  19. @erik: Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Probeer ook te reserveren met een duits nummer maar krijg geen sms terug

  20. @Nienke: OK, wist ik niet. Weer wat geleerd.. :))

  21. @Nienke: vreemd, ik krijg het 6s model ook niet in mijn App Store app te zien.

  22. Ik zag deze URL net voor het maken van een reservering voor de 25e september ophalen in de winkel

  23. Kan ik van iemand een Duits nummer gebruiken voor de reservering?

    Zou erg fijn zijn.

  24. Ik heb hem gewoon mijn mijn (NL) Apple ID gereserveerd in Duitsland.
    Netjes de bevestiging gekregen.

    Ga er vanuit dat ik heb gewoon kan ophalen met mijn NL Paspoort/rijbewijs

  25. Zojuist besteld, 9u in Frankfurt 🙂

    Vreemd is wel dat ik de melding kreeg dat ik een Duits legitimatiebewijs moest meenemen? In hoeverre klopt dat en krijg ik hem wel/niet mee met een NL ID?

    Edit: Peter was me net voor…

  26. @erik: bij mij wordt er gevraagd om een Duits mobiel nummer om de reservering af te ronden. Hoe heb jij dit opgelost dan?

  27. Ik krijg een pagina waarop ik een duits telefoonnummer moet invullen om de reservering af te ronden. Hoe zijn jullie hier door gekomen?

    Bewerking: Antwoord gevonden. Gebruik deze link

  28. Ik wil m’n 6s pas op dinsdag de 29 ste afhalen in Oberhousen, maar kan geen dag invoeren, alleen maar een tijdslot voor vrijdag.

    Iemand tips ???

  29. Vraag: als je een 6s in Duitsland besteld en hij de 25e voor je klaar ligt om af te halen, moet je dan op die datum bij die STORE in de rij gaan staan of kun je dan op een afgesproken tijdstip zo binnenlopen en hem aan de balie afhalen?

  30. @PJ: die vraag heb ik helemaal niet gehad. Vreemd.

  31. @Knarf: vorig jaar in Parijs gedaan en je kan dan gewoon langs de rij naar de voordeur lopen..

  32. Origineel geplaatst door Peter
    Ga er vanuit dat ik heb gewoon kan ophalen met mijn NL Paspoort/rijbewijs

    Ga er gewoon maar niet vanuit wat dat rijbewijs betreft:

    Der Führerschein ist kein Ausweis

    In manchen Ländern, zum Beispiel den USA, gilt der Führerschein als amtliches Ausweisdokument. In Deutschland dagegen ist ein Führerschein, obwohl er ein amtliches Dokument ist, kein Ausweisdokument, mit dem man sich identifizieren kann, sondern lediglich der Nachweis der Fahrerlaubnis.

    • @timosha: OK, officieel wordt een rijbewijs misschien niet als identiteitsbewijs gezien, dus als je een strenge Apple Store-medewerker met een snor treft, kan het zijn dat je tegen problemen aanloopt.

      Maar onze ervaringen na meermaals reserveringen afhalen in de Apple Store: ze doen niet moeilijk over je Nederlandse rijbewijs. Zeker bij Apple Stores waar het stikt van de Nederlanders (Oberhausen…) gaan ze je echt niet weer naar huis sturen omdat je alleen een rijbewijs mee hebt. Maar als je het zekere voor het onzekere wil nemen, breng je gewoon allebei mee.

  33. @Erik: Eerst geprobeerd te reserveren via safari op m’n iPhone. Dan wordt er dus gevraagd om een duits mobiel nummer om de reservering te bevestigen. Zojuist geprobeerd via de desktop en gewoon kunnen reserveren in oberhausen!

  34. @PJ: (en de rest die het zich afvraagt)
    Gelukt! 10.30-10.45u in Oberhausen.
    Je krijgt het invullen van het duitse mobiele nummer, denk ik, alleen maar te zien als je in de app wil reserveren. Daar had ik het namelijk wel en via deze link niet
    Succes met reserveren allemaal!!

  35. In het artikel van gisteren stond mooi dat reserveren voor het afhalen pas later zou beginnen, dus was een uur te laat, gelukkig nog wel een 64gb spacegrey kunnen reserveren in Oberhausen.
    Alleen helaas de tijd 19:00 gekozen, het blijkt dat ik nu ook veel vroeger had gekund? kan ik alsnog gewoon vroeg gaan of moet ik mij stipt aan de tijd houden?

  36. Gereserveerd in Oberhausen 🙂

  37. @Lars: @Lars: je kan proberen vroeger te gaan. Als het niet lukt zal je moeten wachten. Later komen is geen optie, dan is hij weer weg.

  38. Ik zie nu dat de levertijd nog steeds 25 september is. Zou dit in Nederland ook zo zijn? Want dan heeft eigenlijk (bijna) iedereen de mogelijkheid om de iPhone op de dag van de release te ontvangen?

  39. Krijg je eigenlijk nog een mailtje of iets dat de reservering daadwerkelijk is binnengekomen? ik zie nog niks, behalve een pagina met reservering gelukt, maar verder niks.

  40. @Lars: ik kreeg de bevestigingsmail meteen binnen..

  41. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    @timosha: OK, officieel wordt een rijbewijs misschien niet als identiteitsbewijs gezien, dus als je een strenge Apple Store-medewerker met een snor treft, kan het zijn dat je tegen problemen aanloopt.

    Ik spreek als houder van een Duits rijbewijs. In de Duitse Apple Stores doen ze misschien niet moeilijk over een Hollands rijbewijs. Maar als je onderweg moet stoppen van een Duitse Polizist (met een snor) heb je misschien wel problemen als je alleen maar een Hollands rijbewijs bij hebt.

    Ergo, neem inderdaad beide mee. 😉

  42. @Erik: Het kwam in de spam bak omdat het een vreemde taal was :/
    Gewoon maar een tweede gereserveerd (64gb Spacegrey) voor in de ochtend als ik die niet haal, kan die in de avond nog.

  43. Voor iedereen die in Duitsland via de Apple Store app wil reserveren:
    – ga in de app naar je account (poppetje in rondje rechts bovenin)
    – er komt dan een popup, wijzig hier het land naar Deutschland
    Zo kom je in de Duitse Apple Store.

    Om te voorkomen dat je een SMS moet sturen of ontvangen van een Duits telefoonnummer, zet vooraf Tweestapsverificatie aan (zie deze link) en stel een vertrouwd apparaat in. In dat geval stuurt Apple een push bericht naar je (Nederlandse) apparaat en wordt SMS vermeden.

    Nadat je je keuze voor het model hebt gedaan zie je rechts onder de totaalprijs een link naar “Du willst im Store kaufen? Möglichkeit zur Reservering prüfen.“, hier klik je op om het toestel op te halen in een fysieke Duitse Apple Store. In de volgende stap kies je de plaats. Als de plaats er niet meer bij staat dan zijn alle reserveringen al vergeven voor die plaats, kies dan een andere plaats. In de stap daarna kies je een beschikbaar tijdstip.

    Laat je Apple Store app nog even op Deutschland staan. Als je je toestel dan gaat ophalen en je komt aan bij de Apple store, open de app dan opnieuw. Je kunt jezelf dan alvast “inchecken”. Je moet je nog wel even melden bij de persoon aan de deur maar hij of zij gaat dan zien dat je dan al ingechecked bent en heeft hierdoor minder werk. Vervolgens word je dan in een rij gezet bij de afhaalbalie.

  44. Ik weet niet zeker of deze blog nog West- en Oost-Vlaamse lezers heeft. Indien ja: reserveren in de Apple Store Lille (Rijsel) kan uiteraard ook. Moeder de vrouw en haar vriendinnen hebben daar hun nieuwe speeltjes gereserveerd.

  45. Tip aan iedereen, het is al eerder aangegeven. Kijk voor de bevestiging even in je SPAM folder, gebruik zelf gmail en daar stonden mijn bevestigingen in.

  46. @Robert Webbe: Dank je wel Robert, zo suf dat ik daar overheen heb gekeken. Als je nu bestelt staat de levering nog steeds op 25/9.

  47. @Marcel: en hoe gaat dat precies in z’n werk ? Wordt niet echt duidelijk uit de site…

  48. @Robert Webbe: Wat bedoel je met? “Nadat je je keuze voor het model hebt gedaan zie je rechts onder de totaalprijs een link naar “Du willst im Store kaufen? Möglichkeit zur Reservering prüfen.“, hier klik je op om het toestel op te halen in een fysieke Duitse Apple Store. In de volgende stap kies je de plaats. Als de plaats er niet meer bij staat dan zijn alle reserveringen al vergeven voor die plaats, kies dan een andere plaats. In de stap daarna kies je een beschikbaar tijdstip.
    Laat je Apple Store app nog even op Deutschland staan. Als je je toestel dan gaat ophalen en je komt aan bij de Apple store, open de app dan opnieuw.” Je kan toch ook gewoon de bevestigingsmail afdrukken en je dan inchecken. Die mail is toch genoeg bewijs? Of kan je op de Duitse Apple site je reservering nog ergens checken?

  49. Origineel geplaatst door CtB
    @Marcel: en hoe gaat dat precies in z’n werk ? Wordt niet echt duidelijk uit de site…

    Neem aan dat je mailboxde bedoelt. Je maakt een account aan, je krijgt een Duits adres met persoonlijke id. Iets als dit:
    Mailboxde.com e.K.
    Marcel, ID ****
    Äussere Weberstr. 57
    02763 Zittau, GERMANY

    Hier laat je dus je bestelling naar versturen. Op site koop je credits om je pakje (verzekerd) vanuit Duitsland naar je huis te vesturen. Dat duurt hooguit 2 dagen nadat pakje binnen is gekomen bij Mailboxde. Heb tot nu toe drie keer probleemloos bestellingen via deze site laten verlopen. Hoop dat het zo wat duidelijker is.

  50. @Coolstorybro
    Het is maar een tip om snelheid te winnen, iedereen wil toch immers zo snel mogelijk zijn nieuwe speledingetje?

    Je hoeft de bevestigingsmail niet eens uit te printen, je kunt je ook zo melden bij een Apple medewerker. Aan de hand van je AppleID zoekt hij je dan op en bevestigt dat je binnen bent. Uit ervaring weet ik dat self-check-in net wat sneller gaat dan dat als hij moet zoeken en klikken op zijn iPad.

  51. @Robert Webbe: Hahahaha, elke seconde telt op zo’n moment. Wat zijn we toch een zielig stelletje kneuters ;-). Voor de duidelijkheid; reken mezelf daar ook toe.

  52. 6s Plus zilver/64GB gereserveerd in Keulen.

  53. Hahaha wat een gedoe voor een toestel dat binnenkort gewoon in nl te krijgen is!!

  54. Moet ik als ik voor de Apple store sta nog iets laten zien? (De bevestigings email bijv.) Of kun je zo naar binnen lopen en je ID laten zien?

  55. @huub: ik had voor Parijs de email uitgeprint.

  56. “Beim Kauf eines neuen iPhone können wir dir eine Gutschrift für dein altes iPhone geben.”

    Gaat iemand nog zijn oude telefoon inleveren? :))

  57. Origineel geplaatst door Robert Webbe
    @Coolstorybro
    Het is maar een tip om snelheid te winnen, iedereen wil toch immers zo snel mogelijk zijn nieuwe speledingetje?
    Je hoeft de bevestigingsmail niet eens uit te printen, je kunt je ook zo melden bij een Apple medewerker. Aan de hand van je AppleID zoekt hij je dan op en bevestigt dat je binnen bent. Uit ervaring weet ik dat self-check-in net wat sneller gaat dan dat als hij moet zoeken en klikken op zijn iPad.

    Bedankt voor je reactie. Hoe doe je dat nu juist die zelf-check? Sorry voor deze vraag, maar dit is de eerste keer dat ik dit reservatiesysteem gebruik. Kan je op je eigen iPhone app je reserveringsbewijs zelf opvragen (ik heb enkel bevestigingsmail gekregen) of kan je zelf op die app inchecken?

    Door te snel willen zijn heb ik 2 iPhones 2 keer apart gereserveerd ipv in 1 reservering. Ik heb dus 2 bevestigingsmails gekregen. Zou dit erg zijn? Of moet ik mij geen zorgen maken en liggen mijn 2 iPhones zonder problemen voor me klaar? (Ik heb wel bij beide reserveringen dezelfde modellen, store, capaciteit en kleur genomen)

  58. @coolstorybro: Eentje kan je ter plekke cancellen, volgens mij.

  59. @Coolstorybro: Self-check-in doe je als je voor de deur van een Apple Store staat door de Apple Store app te openen. Je ziet dan vanzelf de optie om jezelf in te checken.

  60. Krijg nog steeds iedere keer de vraag voor een sms code.

    Feestje gaat niet door voor mij.
    Mocht iemand hier de oplossing hebben hoor ik het graag!

  61. ze hebben nog steeds overal de witte 128gb. valt me erg mee.

  62. Ik heb de iPhone 6s gereserveerd in Overhausen, maar met een abbonement.
    Dit was niet de bedoeling. Kan ik hem daar in de winkel ophalen en zeggen dat er toch geen abbonement bij moet? Of zit er simlock op en moet ik maar geluk hebben dat ze nog een andere over hebben?

  63. Origineel geplaatst door Robert Webbe
    @Coolstorybro: Self-check-in doe je als je voor de deur van een Apple Store staat door de Apple Store app te openen. Je ziet dan vanzelf de optie om jezelf in te checken.

    Bedankt voor de informatie, Robert. Moet mijn iPhone dan verbonden zijn met het wifi-netwerk van de Apple Store of is dit op een iPad die Apple ter beschikking stelt voor de deur van de Apple Store?

  64. Hey,
    Bestellen is gelukt, email aangekregen. In de mail staat wel van wat mee te brengen… En daar spreken ze van een Duitse ID kaart of rijbewijs.
    Dus gaat dit lukken als Nederlander of als Belg?

  65. In de bestellingsmail die je achteraf krijgt staat van Duits paspoort of rijbewijs ter identificatie. Zou dit echt nodig zijn?

  66. @Coolstorybro: In Parijs stond er vorig jaar een Apple medewerker met zijn eigen iPad en die checkte daarop de namen van de mensen die een pre-order hadden gedaan.

  67. @bekside: Op pc met browser in privacy mode is het mij wel gelukt.

  68. Uurtje geleden mooi de Silver 6s 128 GB gereserveerd in Oberhausen!

  69. Zijn er voorgaande jaren ook zoveel iPhones in Nederland beschikbaar? Dat je hem sowieso op de dag van de release in huis hebt?

  70. Ook de iPhone gereserveerd voor het ophalen de 25e.

    Nu zat ik alleen in de app store app te kijken. Maar hier staat de reservering niet bij, ook niet als ik land op Duitsland zet. Bij anderen wel?

  71. Ook de 25e de iPhone 6s Plus 64GB Zilver ophalen in Dusseldorf. Kan niet wachten.

  72. Origineel geplaatst door Erik
    @Coolstorybro: In Parijs stond er vorig jaar een Apple medewerker met zijn eigen iPad en die checkte daarop de namen van de mensen die een pre-order hadden gedaan.

    Ok en moet je u wachtwoord dan invullen op die Apple medewerker zijn iPad?

  73. @Coolstorybro: nee, bij de deur werd ik toen niet verder gecontroleerd. Zolang je naam maar op de lijst staat.

  74. @Coolstorybro: Geen idee eigenlijk hoe dat zit. Bij mij werkt het altijd prima al moet ik er wel bij zeggen dat ik data roaming altijd aan heb staan. Ik zou zeggen probeer de app te openen en kijk of je iets ziet. Zo niet, verbind jezelf met het open WiFi netwerk van de Apple Store en probeer opnieuw. Mogelijk wordt er ook een iBeacon gebruikt zodat je iPhone weet dat je in de nabijheid bent. Misschien heeft Apple zelfs iets in iOS gemaakt dat iedere iDevice zonder enige instelling of handeling automatisch verbinding maakt het Apple Store netwerk.

  75. Origineel geplaatst door Robert Webbe
    @Coolstorybro:
    Geen idee eigenlijk hoe dat zit. Bij mij werkt het altijd prima al moet ik er wel bij zeggen dat ik data roaming altijd aan heb staan. Ik zou zeggen probeer de app te openen en kijk of je iets ziet. Zo niet, verbind jezelf met het open WiFi netwerk van de Apple Store en probeer opnieuw. Mogelijk wordt er ook een iBeacon gebruikt zodat je iPhone weet dat je in de nabijheid bent. Misschien heeft Apple zelfs iets in iOS gemaakt dat iedere iDevice zonder enige instelling of handeling automatisch verbinding maakt het Apple Store netwerk.

    Ok. Kan je trouwens je reservering in de Duitse Apple store terugvinden? Want ik heb enkel emails ontvangen. Ik heb 2 confirmationemails ontvangen omdat ik 2 keer apart gereserveerd had, beiden wel hetzelfde model en uur van afhaling… Ik hoop dat ik beiden iPhones meekrijg opkam heb ik 2x apart gereserveerd ipv 2 iPhones in 1 reservering…

  76. @Marcel: en wat betaal je dan uiteindelijk voor verzending ? En als er wat mis gaat, ben je dan verzekerd ? of ben je dan een iphone van 849 euro kwijt… ?

  77. Ik wil graag reserveren, maar ik kan nergens een tijd kiezen. Er staat nadat ik mijn winkel(Hannover) geselecteerd heb alleen een regeltje dat de eerste tijd 11:30 is. Maar waar kan ik andere tijden selecteren?

  78. ik kwam er helaas te laat achter dat je ook kon reserveren… ik dacht dat het allen bestellen was om te verzenden.
    nu heb ik natuurlijk geen reservering kunnen maken voor een iphone 6s plus silver 64 gb.

    heeft het nu nog zin om voor de deur te gaan liggen?
    bijv. in Oberhausen??

  79. @Sjdop: Ik had het zelfde probleem, gelukkig kwam ik er om 10 uur achter, net optijd.

  80. Origineel geplaatst door Sjdop
    ik kwam er helaas te laat achter dat je ook kon reserveren… ik dacht dat het allen bestellen was om te verzenden.
    nu heb ik natuurlijk geen reservering kunnen maken voor een iphone 6s plus silver 64 gb.
    heeft het nu nog zin om voor de deur te gaan liggen?
    bijv. in Oberhausen??

    Overbodige vraag! Voor de deur gaan liggen kán zinvol zijn, ja. Maar je loopt ook ‘t risico met lege handen naar huis te moeten.

    Misschien een goed alternatief: iets meer geduld hebben (kun je je er ook langer op verheugen 😉 )… Dan kun je ‘m reserveren in een Nederlandse Apple store. Scheelt misschien ook weer een hoop reistijd; maar weet natuurlijk niet waar je vandaan moet komen.

  81. Origineel geplaatst door CtB
    @Marcel: en wat betaal je dan uiteindelijk voor verzending ? En als er wat mis gaat, ben je dan verzekerd ? of ben je dan een iphone van 849 euro kwijt… ?

    Staat allemaal op de site vermeld. Ik betaalde iets van €14 voor AW. Die zending was verzekerd tot €500. Voor de iPhone kom je op iets van €25. Die zending is dan verzekerd tot €1000. Als je het niet vertrouwt kan je beter gewoon een paar weekjes wachten of de rit zelf maken naar Duitsland. Google anders ook nog eens op ervaringen van gebruikers van die site.

  82. @Marcel: Ja klopt daar heb je gelijk in, en reservering is niet gelukt via apple , dan had ik zekerheid. Maar weet niet of ik wel weet ik hoe vroeg voor de deur wil liggen en in een lange rij staan. En dan kan ‘t ook nog zijn dat je met lege handen naar huis gaat of niet? Lijkt mij toch dat er een bepaalde voorraad is….

  83. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  84. @Mike: Waar moet ie wegkomen? Dan heb ik wel interesse.

  85. @Sjdop:Als je er de avond ervoor naartoe gaat en er tegen 18:00 bent moet dat echt lukken. Ik heb het al een paar keer mogen/moeten uitproberen in Parijs en Dusseldorf.. 🙂

  86. Origineel geplaatst door Mike
    Dubbele reservering gemaakt omdat mijn bevestigings mail in me spam was binnen gekomen en ik het nog een keer geprobeerd heb. Kan ik iemand blij maken met een 6s 64gb space grey ? Gewoon normale prijs geen handel.

    Bij mij is precies het zelfde gebeurt, ik heb ook twee reserveringen voor de 6S spacegrey 64gb, ik denk dat ik gewoon iemand daar blij maak.
    Je zal ze toch wel appart mogen betalen?

  87. Ook ik heb de iPhone gereserveerd voor het ophalen de 25e.

    Nu zat ik alleen in de app store app te kijken. Maar hier staat de reservering niet bij, ook niet als ik land op Duitsland zet. Bij anderen wel? Help!?!

  88. Door het ontbreken van een rectificatie van hoe te bestellen pas vandaag gemerkt dat het in de winkel reserveren niet meer mogelijk is.
    Ik heb de aangegeven reserveringspagina in de gaten gehouden. Deze is echter niet actief geweest.
    Zoals Eric al aangeeft sta ik ook enorm te kijken dat dit niet door iculture is vermeld.

  89. Is de iPhone dan UNLOCKT ? Of moet je hem dan jailbreaken ?

  90. Ik hoop maar dat niemand bezwijkt als hij zijn iPhone een paar dagen later binnenkrijgt
    Wat een ontberingen allemaal 😉

  91. heeft iemand ervaring met het ophalen van een iPhone bij een Duitse Apple Store met een machtiging en kopie paspoort?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.