Reacties voor: Apple zet online Apple Store offline in afwachting van nieuwe Macs

Apple heeft de Apple Store offline gezet in afwachting van het Mac-event. Tijdens de keynote kondigt Apple onder andere de nieuwe MacBook Pro aan. Ook andere nieuwe MacBooks worden nog verwacht.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Nu gaan er weer mensen reageren dat dit anno 2016 niet meer nodig zou moeten zijn. Of het nou nodig is of niet, het bouwt in ieder geval de spanning op. Want gevoel voor drama hebben ze wel bij Apple.

  2. Beetje jammer dat ik nu niet de status van mijn Apple Watch Nike+ kan zien. Nog geen mail gehad maar hij zou morgen geleverd worden.
    Heb er een vrije dag voor genomen om dat speeltje in ontvangst te nemen …

  3. Inderdaad een heerlijk enorm gevoel voor Amerikaans drama! Ik hou van de marketing van Apple!

  4. Zal inderdaad marketing zijn. Maar wereldwijd meer dan zeven uur offline…

    In de VS is het nu nacht of de vroege ochtend. Dus de impact is minimaal. Maar hier in Europa zijn ze vrijwel de hele dag gesloten.

    Ik vind het een beetje overdreven.

  5. @Laurens: Ze zouden idd een paar uur voor en na het event de shop kunnen sluiten om deze, als dat dan al niet gedaan is, te updaten.

  6. Bij mij werkt de website nog gewoon? Ik kan nog alles besstelen

  7. Ze zouden eigenlijk de shop al een week moeten sluiten. Je zal toch gisteren een MacBook pro 15″ hebben besteld met alle uitbreidingen die maar mogelijk zijn. Ik ken genoeg mensen die niet op dit blog rondhangen maar wel een Mac gebruiken.

  8. Vraag me altijd af of Apple überhaubt nog iets van ‘oudere’ producten in kwestie verkoopt als overduidelijk in de lucht hangt
    dat deze vervangen gaan worden (je moet haast wel op een andere planeet wonen om dat te kunnen missen).

  9. Origineel geplaatst door Flieps
    Ze zouden eigenlijk de shop al een week moeten sluiten. Je zal toch gisteren een MacBook pro 15″ hebben besteld met alle uitbreidingen die maar mogelijk zijn. Ik ken genoeg mensen die niet op dit blog rondhangen maar wel een Mac gebruiken.

    Dan cancel je hem toch? Daarvoor is er consumentenbescherming.

  10. @Sandra: Ik neem aan dat de shop vanavond weer online is?

  11. @Flieps: @EOTB: Lang niet iedereen hoeft het nieuwste van het nieuwste, en zo wel? Dan weet je als Apple/ computer fanaat dat er nieuwe systemen aangekondigd worden.

    Offtopic: Ik vind dat er de laatste tijd erg veel geklaagd wordt in de reacties m.b.t. het wachten omdat er nieuwe apparaten aankomen om vervolgens nog meer te klagen omdat er vertragingen zijn opgetreden of omdat het niet (of juist wel) is wat voorspeld is.
    Over een (half) jaar zullen MacBooks die we vanavond te zien krijgen vervangen worden door een variant met een Kaby Lake processor. Daar gaan we nu toch ook niet massaal op zitten klagen en wachten omdat dat nog beter is? Nog maar te zwijgen om het feit dat KL geen Windows 7 ondersteund en alle Bootcamp gekkies zullen klagen dat er geen ondersteuning is. Mooie voorbereiding: in 2020 vervalt de support.

    On-topic: Ik bestel er gelijk 1 zodra hij beschikbaar is. Misschien een leuk weetje voor iedereen die er ook 1 wil aanschaffen mits beschikbaar: 10% korting op alle Macs, alleen op zaterdag in de Amac Flagshipstore in Rotterdam.

  12. Yay, de nieuwe MacBooks zijn nu te bestellen in de store 🙂

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.