Apple Store offline in afwachting van WWDC 2012

De Apple Store is op het moment niet te bereiken. Vermoedelijk bereidt Apple zich voor op WWDC 2012, waarbij een aantal nieuwe producten worden onthuld. Voorgaande jaren verschenen producten vlak na de presentatie in de online winkel.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Apple Store OfflineDe online Apple Store is op het moment tijdelijk niet te bereiken. Het offline halen van de online winkel gebeurt vaker, maar ditmaal is de kans groot dat er meer speelt dan enkel onderhoud: over een paar uur begint namelijk WWDC 2012, een ontwikkelaarsconferentie waarop Apple ook een presentatie zal houden. Apple neemt ditmaal ruim de tijd, gezien de presentatie pas begint om 19:00 uur. Hierbij worden een aantal nieuwe dingen aangekondigd, waaronder iOS 6. In de online Apple Store verschijnen vermoedelijk nieuwe MacBooks, die volgens geruchten worden getoond tijdens de presentatie.

De presentatie van Apple begint om 19:00 uur Nederlandse tijd. Wij doen meteen verslag van alle mogelijke nieuwe producten en ontwikkelen die tijdens het evenement worden onthuld. Je kunt de aankondigingen lezen via onze app en via het Twitter-account @iCulture. Natuurlijk zijn alle aankondigingen ook meteen op de website te lezen. Er is ons op dit moment nog niets bekend over een livestream vanuit de zaal.

moscone center ios 6
Foto: Ruben van Score Media

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 juni 2012, 16:57
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, wwdc 2012

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.