Reacties voor: Apple Store offline in afwachting van iPad mini-evenement

De Apple Store is offline gegaan, in afwachting van het iPad mini-evenement. Op 23 oktober vanaf 19:00 uur zullen de nieuwe producten worden aangekondigd. We verwachten een
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. iTunes11, iBook 3.0, mac mini, nieuwe imacs, 13 inch macbook met retina display…..maar eerst 14 minuten met facts en borstgeklop!?

  2. Apple kan zich beter bezighouden met de levering van mijn iphone5 die als sinds 28 september in bestelling staat

  3. De vernieuwde iPad 3… of The Renewed iPad? ;P

  4. @iPhonist von Gates: Terwijl ik dat best wel fijn vindt om te weten, wat is je punt ?.

    Enigste rare vindt ik waarom de website offline moet voor een aantal toevoeging van wat producten, je hebt toch een omgeving die niet toegangkelijk is voor public, test hier dan je nieuwe store en sleep die een op een over.

    Maar dit zal ook wel te maken hebben met de marketing/aandacht.

  5. Spannend.

  6. Origineel geplaatst door iPhonist von Gates
    iTunes11, iBook 3.0, mac mini, nieuwe imacs, 13 inch macbook met retina display…..maar eerst 14 minuten met facts en borstgeklop!?

    Haha precies, het eerste kwartiertje kun je skippen en voor de rest is het ook altijd een teleurstelling. Tuurlijk er komen prachtige producten aan maar door de torenhoge verwachting die online heerst valt het toch altijd weer tegen. Op de introductie van de iPhone en iPad na is dat al jaren zo.

    iPadMini/iMac/MBPR13/Tv’s/horloges/Macmini’s/iTunes/iBooks enz enz, kies er 3 de rest gaat niet door.

  7. @test@hotmail.com: Je zegt het zelf: pure marketing. Weinig bedrijven die er toch telkens weer opnieuw in slagen om een hele hype los te maken over de mogelijkse aankondiging van nieuwe producten.

    Niemand sprak over iets nieuws op de Apple TV… door nu aan te kondigen dat ze het event gaan streamen naar dat apparaat, doet dit plots de geruchten over nieuwigheden inzake de Apple TV oplaaien. Schitterende marketing toch?

  8. Misschien beetje een spoiler voor sommige mensen maar er komt een nieuwe mac mini, en een ipad met retina display. zelfde prijzen. veel plezier vanavond. geen rumor maar een feit!

  9. @test@hotmail.com: Verder ben ik het volledig met je eens hoor. Ze hebben een beetje crappy content management systeem als de hele site urenlang down moet voor een aanpassing. Kan natuurlijk ook een marketing truuk zijn zodat het spannender wordt.
    (Red.) Reactie bewerkt. We spelen hier niet voor taalpurist.

  10. Origineel geplaatst door Ruud
    Apple kan zich beter bezighouden met de levering van mijn iphone5 die als sinds 28 september in bestelling staat

    Behoorlijk!! Mijn levertijd begint vanaf morgen te lopen… ik ben zeer benieuwd. zal wel een maandje langer duren!

  11. @test@hotmail.com: Misschien zijn ze bang dat er perongelijk een product uitlekt ofzoiets in die richting

  12. Lekker.. Ik heb 28 september om 06:00 uur mijn iphone 5 besteld. Levering staat nog steeds op levering 23-29 oktober. Waarom duurt dit zo lang? Ik bestel t ^^#%< bij Apple zelf! En nu kan ik mijn bestelstatus ook nog is niet bekijken. #ongeduldig!

  13. Wat heb je aan de iPad 4 en iPad Mini… Ik vind deze apparaten gewoon onnodig op dit moment. Had nog even gewacht en was met iets spectaculairders gekomen! Shame on you apple

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.