Apple Store offline in achttien talen [Update: weer online]

De Apple Store is offline. Om gebruikers hiervoor te waarschuwen heeft Apple nu in 18 talen aangegeven dat de Apple Store offline is. Ook Nederlands is erbij.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

heel even geduldApple’s notitieblaadje met de tekst ‘We’ll be back soon’ is vanaf vandaag in meerdere talen te lezen. Er komen 18 talen voorbij in een steeds wisselende boodschap. In het Nederlands is voor ‘Heel even geduld’ gekozen. Sinds vanochtend 6:00 uur is de Apple Store al offline. We verwachten dat het om normaal onderhoud gaat, maar mocht er iets nieuws in de online winkel te vinden zijn, dan zullen we je dat meteen melden.

Het onderhoud in de Apple Store kan te maken hebben met de komst van Mountain Lion, dat volgens geruchten op 25 juli beschikbaar komt. Die indruk ontstond omdat medewerkers van de Apple Stores in de nacht van 24 juli moeten overwerken. Apple laat met de wisselende boodschappen zien dat ze niet alleen op de VS gefocust zijn.

Wie slaagt erin om alle 18 talen te herkennen?

Update: Na het weer online komen van de Apple Store lijkt er op het eerste gezicht maar één ding veranderd. Je kunt nu een sms-bericht ontvangen wanneer je bestelling wordt verstuurd. Het lijkt erop dat het alleen werkt bij Amerikaanse klanten. De tekstberichten worden tussen 8 uur ‘s ochtends en 9 uur ‘s avonds verstuurd, afgestemd op jouw tijdzone. Je kunt de dienst ook uitschakelen door een sms’je met het woord ‘STOP’ te sturen. De Apple Store was bijna zes uur offline.

De Apple Store is inmiddels weer online. Er zijn geen nieuwe producten live gezet. Wel is volgens onze vrienden van OMT de store geschikt gemaakt voor retina-weergave.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2012, 14:02
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, offline lezen

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.