Apple Store offline

Apple Store offline ter voorbereiding van Apple Watch-event

De Apple Store is tijdelijk offline. Daarmee bereidt Apple zich alvast voor op het Apple Watch-evenement vanavond.

Apple Store offlineHet is weer zover: de online Apple Store is tijdelijk niet beschikbaar, vlak voordat Apple’s grote evenement vanavond van start gaat. Daarmee bereidt Apple alvast voor op alle geplande aankondigingen. Door de Apple Store al offline te halen, voorkomt Apple dat men producten koopt vlak voordat er nieuwe versies worden geïntroduceerd.

Om 18:00 uur Nederlandse tijd begint het Apple Watch-evenement – een uur eerder dan normaal, dankzij de zojuist gestarte zomertijd in Amerika. Verwacht wordt dat Apple de prijs en verkoopdatum van de Apple Watch zal onthullen. Daarnaast staan er mogelijk nog andere aankondigingen op de agenda, waaronder de onthulling van een 12-inch MacBook Air en informatie over iOS 8.2 en iOS 8.3. Apple gaat in iOS 8.3 de Nederlandse versie van Siri introduceren.

Lees ook: Spring Forward: onze verwachtingen van het Apple Watch-event

Apple’s evenement is vanavond ook te volgen via een livestream. Het Apple TV-kanaal daarvoor is eerder vandaag verschenen, en je kunt ook op computers en iDevices het evenement volgen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 maart 2015, 13:14
Categorie Apple
Onderwerp apple store

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.